15/2/16

Οι Εβραίοι έχουν τη λύση

Διχοτόμηση της Συρίας προτείνει για λογαριασμό της «Συμμαχίας» το Ισραήλ

Το ισραηλινό καθεστώς, που υποστηρίζει τους μισθοφόρους της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας που μάχονται στη Συρία, στους οποίους άλλωστε πουλάει όπλα*, πρότεινε τη διχοτόμηση της Συρίας με βάση το θρήσκευμα και την κατοχή.
Ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Πληροφοριών του Ισραήλ Ραμ Μπεν Μπαράκ, δήλωσε ότι ο διαμελισμός είναι «η μόνη δυνατή λύση» στη σύγκρουση στη Συρία. Ο Μπεν Μπαράκ δήλωσε στο Ραδιόφωνο του Ισραηλινού Στρατού, ότι η Συρία θα πρέπει τελικά να διαμελιστεί σε περιφέρειες, υπό τον έλεγχο εκείνου που τις κατέχει. Οι Αλαουίτες στις δικές τους , και οι σουνίτες , οι σιίτες και οι Κούρδοι στις δικές τους.
Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Μωσέ Γιαλόν που συναντήθηκε στη διάσκεψη του Μονάχου με τους Ευρωπαίους ομολόγους και το Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντουλάχ, έκανε χθες επίσης ανάλογη δήλωση. «Η Συρία, όπως την γνωρίσαμε δεν θα ενωθεί εκ νέου στο εγγύς μέλλον.Φαντάζομαι ότι θα δούμε θύλακες, οργανωμένους ή μη, που θα ελέγχονται, από εκείνους που ζουν και μάχονται εκεί».

Ακριβώς αυτό το στόχο εξυπηρετούν οι αμερικανικές κραυγές για εκεχειρία και ανθρωπιστική βοήθεια. Στην παγίωση της Κατοχής.
Σε αυτά τα σχέδια απάντησε ο Ασαντ με τη δήλωσή του στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων στηνοποία τόνισε, « στόχος μας η απελευθέρωση όλης της Συρίας» και για αυτό τώρα ο Συριακός Αραβικός Στρατός σπεύδει προς τη Ράκκα.

* Το ισραηλινό καθεστώς έχει εγκαταστήσει στρατιωτικά νοσοκομεία εκστρατείας κοντά στα σύνορα με τη Συρία για τη νοσηλεία των τραυματιών μισθοφόρων που προέρχονται από το πεδίο της μάχης και οι ντόπιοι στα κατεχόμενα Υψώματα του Γκολάν έχουν δεί ισραηλινά νοσοκομειακά που μεταφέρουν τραυματίες από το δρόμο μεταξύ του al-Sheikh και του Majdal Sham.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κυριε χατζαρα δες αυτο το μικρο βιντεο...φατσα καρτα το μεγκατο ειχε δειξει και εμεις ακομα δεν εχουμε παρει χαμπαρι
https://www.youtube.com/watch?v=LcRX5xBmmFM

102 χρόνια από την Προδοσία στην Μικρά Ασία. Η 26η Μαίου 1022

 Απόσπασμα από το Κύριο άρθρο    του "ΕΜΠΡΟΣ" της 26/05/1922