18/2/16

Ο προδότης ΚαταΚαημμένος και οι συνοδοιπόροι του

Αυτά που δεν τολμά να απαντήσει και κάνει πως
 δεν καταλαβαίνει ο φυγάς υπουργός

O Πάνος Καμμένος σε μια υποτίθεται απόρρητη Eπιτροπή Άμυνας σήμερα το πρωί στην αίθουσα της γερουσίας της Βουλής έκανε το πολύ σοβαρό ατόπημα να παρουσιάσει διαβαθμισμένα έγγραφα σε 60 βουλευτές, υπαλλήλους της βουλής, παρουσία μυστηριώδους στενογράφου στα τελευταία έδρανα και το χειρότερο όλων, παρουσία βουλευτών οι οποίοι φωτογραφίζονται κάτω από πορτραίτα του Κεμάλ και κάτω από τη σημαία της φερομένης ως "τουρκικής δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης".
Και μόνο αυτή η επισήμανση θα αρκούσε για να τρέψει σε φυγή τον ανεκδιήγητο και εθνικά επικίνδυνο Πάνο Καμμένο. Η Χρυσή Αυγή έχει επισημάνει ότι η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο έγινε με πρόσχημα την λαθρομετανάστευση και κατόπιν αιτήματος του Νταβούτογλου προς την Μέρκελ και όχι όπως ψευδώς αναφέρεται από το Μέγαρο Μαξίμου και τα ΜΜΕ, αποκλειστικά από το Βερολίνο. Μετά από αυτήν την «πρόταση» Βερολίνου, το ΝΑΤΟ εκλήθη να αναλάβει δράση στο Αιγαίο.
Το Ελληνικό Αιγαίο με την σύμπραξη των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και της ιδίας της Νέας Δημοκρατίας όπως απεκαλύφθη και στην συνεδρίαση της Ολομέλειας προηγούμενης Παρασκευής και μετά την μονόωρη τηλεφωνική επικοινωνία Πάνου Καμμένου - Ντόρας Μπακογιάννη, αυτά τα κόμματα του συνταγματικού τόξου με πρόσχημα την λαθρομετανάστευση διχοτομούν de facto το Αιγαίο και φέρουν ακέραια την ευθύνη για την επερχόμενη εθνική καταστροφή που θα είναι μεγαλύτερη από αυτή της Κύπρου και της Μ. Ασίας.
Οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ θα έχουν τώρα Γερμανό διοικητή και αργότερα θα έχουν Τούρκο διοικητή. Και φυσικά όλοι καταλαβαίνουν ότι το σχέδιο της Άγκυρας δεν είναι ο περιορισμός της πλημμυρίδας των λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά το πρόσχημα ώστε ουσιαστικά και πρακτικά αυτή να «πατήσει πόδι» στο Αιγαίο.
Καμμένος και Τσίπρας διαπράττουν εθνική προδοσία και πέραν αυτού, την αθλιότητα να ξηλώνουν στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού ανά την επικράτεια και να χρησιμοποιούν τα στρατευμένα παιδιά μας κυριολεκτικά ως οικιακές βοηθούς, λεγόμενες και αλλιώς «Φιλιππινέζες», των εισβολέων μεταναστών ,προσφύγων και λαθρομεταναστών ή και «τουριστών» όπως αρέσκονται κατά καιρούς να λέγουν και τους έχουν αποκαλέσει οι αλληλέγγυοι «ευαίσθητοι» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια στιγμή με ευθύνη της Κυβέρνησης και του Καμμένου οι αντιδρώντες Έλληνες ψεκάζονται με χημικά.
 Δεν σταματούν πουθενά προκειμένου να εκπληρώσουν τα ανθελληνικά τους σχέδια.
Στο Πυλί της Κω μεταφέρθηκε ένα εννιάχρονο παιδί με αναπνευστικά προβλήματα. Δυστυχώς, και τα hot spots θα γίνουν και οι λαθρομετανάστες θα βρουν σίτιση και περίθαλψη και στο τέλος η Ευρώπη θα κλείσει τα σύνορα, όπως παρεδέχθη ο Καμμένος στην προχθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη, για εκατοντάδες δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες των εισβολέων που θα εγκλωβιστούν στην πατρίδα μας.
Όλοι αυτοί που φέρνουν μαζί τους μια «κουλτούρα και πολιτισμό», που δεν είναι άλλος από τον νόμο της ζούγκλας.
Δηλαδή, αποκεφαλισμοί, καταπίεση των γυναικών και θρησκευτικός φανατισμός.
Φέρνουν οι εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ το τζιχάντ μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Και αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση ρατσιστικό σχόλιο, αλλά δυστυχώς μια τραγική αλήθεια.
Είναι γνωστό, η Τουρκία αποτελεί απειλή για την Ελλάδα, όπως είναι γνωστό το ότι η Τουρκία είναι μια χώρα η οποία αγνοεί πλήρως τις «αρχές» που διέπουν το ΝΑΤΟ αλλά και της «αρχές» της Ε.Ε.
 Οι Τούρκοι προβαίνουν σε επιθετικές ενέργειες, αμφισβητούν εκλεκτικά δικαιώματά μας, εξοπλίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις και για το λόγο και μόνο αυτόν, ο αποκλεισμός τους από την ευρωπαϊκή συμμαχία είναι επιβεβλημένος και θα μπορούσε να ζητηθεί νόμιμα. Επειδή όμως αυτό είναι ένα ρητορικό σενάριο, ανέφικτο λόγω των συμφερόντων της Ουάσιγκτον και της Ιερουσαλήμ στην Ανατολική Μεσόγειο ερωτώ τον Υπουργό Άμυνας, μήπως μετά την διαμορφωθείσα και με την βοήθειά του, δυσχερή θέση της Ελλάδος θα ήταν εφικτή η αποχώρηση;
Εμείς ως κίνημα, ως πραγματικοί Έλληνες δεν μπορούμε να συναινέσουμε στις πράξεις όλων αυτών που προάγουν τα νεοοθωμανικά σχέδια της Τουρκίας στην περιοχή.
Δεν μπορούμε να δεχθούμε την διχοτόμηση του Αιγαίου που προλειαίνεται με την εισβολή των λαθρομεταναστών και την υποβολιμαία εμπλοκή του ΝΑΤΟ που σχεδιάστηκε από την Άγκυρα. Μια διχοτόμηση που θα είναι προπομπός πλήρους εξανδραποδισμού της Κύπρου και αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας στην ελληνική Θράκη.
Και τώρα είναι η στιγμή της αλήθειας για την παρουσία της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ ή για την παρουσία της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ. Και οι δύο χώρες μαζί σίγουρα δεν χωράνε. Και μέσα σε όλα αυτά, δυστυχώς οι επιτελείς του υπουργείου Άμυνας αναγκάζονται να στέλνουν ημερήσιες διαταγές προς ολόκληρο το ελληνικό στράτευμα ευχαριστώντας που «κερδήθηκε το στοίχημα στο πλαίσιο μιας συλλογικής εθνικής προσπάθειας…» και να εκφράζεται η ευαρέσκεια και τα συγχαρητήρια στο προσωπικό που εργάστηκαν «άοπλοι επί του πεδίου». Αλήθεια, ποιού πεδίου; Του πεδίου της Μάχης, της Τιμής;
Το ερώτημα είναι βασικό προς τον κύριο Καμμένο: ενδιαφέρεται πράγματι για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων; Αυτή είναι η αποστολή τους;
Καθώς επίσης, η Τουρκία τελικά είναι απειλή ή σύμμαχός μας; Διότι αν είναι φίλη και σύμμαχος, προς τι οι στρατιωτικές δαπάνες και η ύπαρξη Ενόπλων Δυνάμεων; Επίσης αυτό για το οποίο δεν απαντάει ο κ. Καμμένος: θα κάνει γνωστό το πόρισμα για τις αιτίες της πτώσεως του ελικοπτέρου στην Κίναρο; Δεν υιοθετούμε απόψεις ή ερωτήματα που εκφράζονται κατά χιλιάδες μέσω του διαδικτύου αλλά το ερώτημα παραμένει: τα ελικόπτερα συγκρούονται με ορεινούς όγκους και πέφτουν τόσο εύκολα;
 Αν συμβαίνει αυτό, ο υπουργός Άμυνας είναι μονίμως εκτεθειμένος σε κίνδυνο και ενδεχομένως θα έπρεπε να είχε πέσει δεκάδες φορές. Πονάει πράγματι τον υπουργό Άμυνας το ότι τον καταγγείλαμε σήμερα το πρωί με έντονο τρόπο για την προδοτική του στάση στα εθνικά μας θέματα και ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία του ανθελληνικού ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, και αυτό δεν μας το συγχωρεί, αλλά και έγινε και η αιτία να προκαλέσει πρωτοφανή έκτροπα μαζί με τους συνοδοιπόρους και των υπολοίπων κομμάτων στην Επιτροπή Άμυνας.
Όσο για την όψιμη υποστηρικτή του Πάνου Καμμένου και υβριστή των Ελλήνων Εθνικιστών, αδελφή του Προέδρου της ΝΔ, κα Ντόρα Μπακογιάννη η οποία είχε το θράσος να προβεί σε ψευδέστατες και υβριστικές δηλώσεις στο Περιστύλιο της Βουλής, το μόνο που έχω να πω, είναι ότι μοναδική ντροπή είναι αυτή η ντροπή της πολιτικής ιστορίας της οικογενείας της.
Χρήστος Παππάς,
βουλευτής Επικρατείας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πολιτικο προσωπικο και τα κομματα εχουν κοινη μεν γραμμη σε εθνικο οπως λεν θεμα ,αλλα οχι εθνικη ουτε ορθη!

1. το συμφερον της χωρας ειναι να κλεισουν τα συνορα και να παψει να ειναι ελκυστικη ως κερκοπορτα εισοδου στην ηπειρο.
μεχρι σημερα,2003-2016 η ελλαδα υπερμαχος των ανοιχτων συνορων ,ακριβως λογω σεγκεν μοιραζει αφειδως χαρτακια με τα οποια τα πληθη αυτα προωθουνται στη βορεια ευρωπη. ο δε θεσμος του ευρωπαικου ασυλου επιβαλλει στη χωρα πρακτικα ανοιχτα συνορα με τριτες μη ε.ε χωρες με την καταχρηστικη ασκηση του απο τους παντες!

αν σταματησουν να εχουν τετοια αξια αυτα τα χαρτακια απλως αυτοι θα αναζητησουν αλλες χωρες πυλες και θα απαλλαγει η χωρα που εχει πολυ πιο σοβαρα θεματα να λυσει για τον λαο της.

θα πανε βουλγαρια η ιταλια κλπ.

2.η ελλας πρεπει αυτη να ζητησει ,α. αναστολη της οδηγιας για το ασυλο στο ελληνικο εδαφος β. αναστολη της σεγκεν στην ελληνικη επικρατεια επικαλουμενη λογους μειζονος εθνικης ασφαλειας.

3.Η κατασκευη ανασχεσης στα βορεια συνορα με την ελλαδα ειναι σωστη,τα θαλασσια συνορα δεν μπορουν πρακτικα ποτε να λειτουργησουν ως αναχωμα,τα χερσαια στα βορεια ελληνικα συνορα μπορουν.

4. ο συνδυασμος των 2 και 3 εξασφαλιζει το τελος της ελλαδος ως πυλη προωθησης γιατι πλεον δεν θα μπορουν τα κυματα να προωθηθουν με την νομικη κατασκευη σενγκεν και του ασυλου που καταστρατηγειται στην πραξη απο υπηκοους τριτων χωρων που συρρεουν μαζικα.

ακριβως για αυτο ,επειδη δεν ειναι μελος της σενγκεν,η βουλγαρια δεν ειναι ελκυστικη πυλη τρανζιτ και δεν εχει μεγαλο προβλημα ως τωρα.


5. η επικληση της παγιδευσης των κυματων στην ελλαδα ειναι φοβικο συνδρομο που καλλιεργειται στη κοινη γνωμη για να δεχτει την πολιτικη ανοιχτων συνορων στην οποια πλειοδοτει το ελλαδικο πολιτικο προσωπικο πανευρωπαικα εις βαρος ζωτικων εθνικων συμφεροντων ηδη απο τα μεσα του 90 με τις κυβερνησεις σημιτη!


6. ειναι τουλαχιστον αστειο ,ο πολιτικος κοσμος της ελλαδος και τα κομματα του που ομοφωνα εγκατεστησε στην ελλαδα ανω των 2 εκατομμυριων αλλοδαπους την περιοδο 1991-2015 παρανομως και αντισυνταγματικα,να επικαλειται ταχα μεγα κινδυνο απο μερικες δεκαδες χιλιαδες προσφυγων η μεταναστων που θα εγκλωβιστουν στη χωρα στο μεταβατικο διαστημα μετα την αναστολη της σεγκεν και μεχρι την αναπροσαρμογη των στρατηγικων αυτων των κυματων για προωθηση τους μεσω αλλων χωρων,απλως και μονο γιατι ο πολιτικος κοσμος της ελλαδος ενδιαφερεται για τα ανοιχτα συνορα και οχι τους ελληνες και τα ζωτικα εθνικα συμφεροντα που πληττει η μετατροπη της χωρας σε κομβικο κεντρο διερχομενων του πλανητη!

7. οι μονες χωρες που υποστηριζουν την πολιτικη ανοιχτων συνορων στην ελλαδα και τους ελληνες πολιτικους και κομματα επομενως ,ειναι η ιταλια και η γερμανια (καθως και η ευρωπαικη γραφειοκρατεια),η μεν πρωτη γιατι φοβαται οτι ολα τα κυματα θα πανε καταπανω της αν η ελλαδα απεμπλακει απο το σεγκεν,η δε γερμανια γιατι ακολουθει πολιτικη ανοιχτων συνορων,με την ελλαδα σε ρολο στρατοπεδου διαλογης υλικου για προωθηση στην ενδοχωρα, για την οικονομια της και με απαιτηση των γερμανων εργοδοτικων οργανωσεων και των συνταξιοδοτικων ταμειων της χωρας!

8.η απειλη πρακτικα αναστολης του σεγκεν για την ελλαδα δεν ειναι απειλη,ειναι ευκαιρια που πρεπει να αρπαξει για να καταστησει τη χωρα μη ελκυστικη στα κυματα,δυστυχως τα πολιτικα κομματα και ο πολιτικος κοσμος ειναι κατωτερος των περιστασεων της ιστοριας,υποστηριζει λαθος θεση σε αντεθνικη κοινη γραμμη, υπηρετωντας τα συμφεροντα της γερμανικης εργοδοσιας καθως και τις ιδεοληψιες δογματικης των ανοιχτων συνορων των εκτος τοπου και χρονου του αριστερου φασματος του πολιτικου προσωπικου που συνεπικουρουν και οι λοιποι του!

eldyk 1974 είπε...

Premiera plhsiazei, Kollhse to gkazi #‎kiegwpaw