17/2/16

Τρικυμία για τους απατεώνες

Είπε μια αλήθεια ο υφυπουργός και προκάλεσε «σάλο» οπότε «έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού».
«Αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζουν» ομολόγησε κυνικά ο ΣΥΡΙΖΑΝΑΛ και τεως ΠΑΣΟΚ υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτης Σγουρίδης. «Αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζουν» .
 Ήγουν απατεών ο Τσίπρας όπως και ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου .
Έταξε Ελπίδα και είπε ψέματα τους αγρότες!
Ε! για νέο μας το είπε. Προς τι η έκπληξη.
Πάντως πλάκωσε αναταραχή στην κυβέρνηση.
 Όταν τους είπαν προδότες και Φιλιπινέζες ο Παπάς και ο Ηλίας δεν ίδρωσε το αυτή τους. Οταν ενας παραδέχτηκε ότι λένε ψέματα, άρχισαν οι «κυβερνητικοί κλυδωνισμοί».
Αναφερόμενος στο θέμα των αγροτών, ο Σγουρίδης υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες όπως έκαναν παλαιότερα οι πρώην Πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου.
Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξής , ο κ. Σγουρίδης είπε :
«Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν. Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια».
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, «Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός;», ο υφυπουργός έδωσε την εξής απάντηση: «Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν».
Άβυσσος.
Η παραίτηση πάντως δεν έγινε δεκτή και ο Αξελ θα επιληφθεί του θέματος μόλις επιστρέψει από τις Βρυξέλλες .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.thetoc.gr/media/article/i-nea-ert-apektise-ksafnika-49-proistamenous

TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ "ΕΚΛΕΙΣΕ" ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΕΡΤ ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΑΜΠΕΛΑ


ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΩΣΤΕΙ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

(ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ ,ΕΧΤΙΣΕ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 70 ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗ,ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ)

ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΘΕΙ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΚΡΗΞΗ Η ΦΥΣΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ !



ΤΟ ΜΑΙΜΟΥ ΜΑΥΡΟ ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΓΚΡΙ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?


ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΟΥΜΠΕΝ ΕΡΓΑΤΟΑΣΤΟΙ ΒΡΗΚΑΝ !

ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ,ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΣΤΟΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΡΑΤΣΩΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ.