17/2/16

Ο Ομπάμα διέγραψε τους «μετριοπαθείς» στη Συρία

Ο πλανητάρχης μάζεψε τους «ηγέτες» του ΑΣΕΑΝ (Ένωση Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας) σε ένα ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια για να τους μιλήσει για την απειλή της Κίνας και για την τρομοκρατία.
Μαζεύτηκαν ο σουλτάνος του Μπρουνέι, η Καμπότζη, η Ινδονησία Το Λάος, η Μαλαισία, η Μιανμάρ, οι Φιλιππίνες, η Σιγκαπούρη, το Σιάμ και το Βιετνάμ.
Στην ομιλία του ο Ομπάμα ομολόγησε την ήττα στην Συρία. «Και, ναι, η Ρωσία είναι μια μεγάλη στρατιωτική δύναμη και προφανώς, ένα μάτσο αντάρτες δεν πρόκειται να μπορέσουν να ανταγωνιστούν με τη δεύτερης πιο ισχυρή στρατιωτική δύναμη στον κόσμο», είπε!
Και βέβαια έκανε γαργάρα τους στρατιωτικούς συμβούλους της πρώτης δύναμης που Εκπαίδευσαν το «ένα μάτσο αντάρτες», και έκανε γαργάρα το στρατιωτικό υλικό της «πρώτης δύναμης» που δόθηκε στο ένα μάτσο αντάρτες.
Και επειδή κάτι έπρεπε να πει για να βγει και από πάνω τόνισε με σοβαρό ύφος. «Η Ρωσία εξακολουθεί να κινδυνεύει να αιχμαλωτιστεί σε ένα τέλμα στη Συρία» Κάτι τέτοιο είχε πει και ο ψευτοεθνάρχης όταν σφύριζε αδιάφορα για τον Αττίλα στην Κύπρο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γιατί είπε τής "δεύτερης δύναμης" και όχι έστω τής "μιας από τις δύο πρώτες" ή της "πρώτης δύναμης";;;;