27/2/16

Μέχρι σήμερα δεν είδαμε τα χειρότερα

Ο ευρω-Χλιμίτζουρας η σκατόφατσα ο Φέρχοφσταντ, που ήρθε ως καλεσμένος του ΟΧΕΤΟΥ μίλησε σαν δανειστή και είπε «πρέπει να δούμε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις μέσα στους επόμενους μήνες ή έστω την επόμενη χρονιά. Αν δεν το δούμε αυτό, το ενδεχόμενο του Grexit μπορεί να επανέλθει». Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, υπό τον τίτλο «Χρεοκοπία ήδη από τον Μάρτιο;», γράφει ότι το ΔΝΤ «μπλοκάρει» την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, εμμένοντας στην πιστή εφαρμογή των συμφωνηθέντων μεταρρυθμίσεων και ειδικότερα, στη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος, και ότι η Ελλάδα αναμένεται να αντιμετωπίσει, προβλήματα με την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους της στα τέλη του Μαρτίου. «Το Ταμείο ανησυχεί ιδιαίτερα εξαιτίας της επιβάρυνσης από την τρέχουσα προσφυγική κρίση». Οι Ευρωπαίοι θεωρούν το χρέος βιώσιμο αν λυθεί το ασφαλιστικό, αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Γκίκας Χαρδούβελης, τονίζοντας πως ,«το ΔΝΤ θέλει να λυθεί το ασφαλιστικό», ζητώντας «να είναι οι Ευρωπαίοι πιο γενναιόδωροι με τους Έλληνες». Ο Γκίκας ήταν απαισιόδοξος για το μέλλον, λέγοντας ότι «μέχρι σήμερα δεν είδαμε τα χειρότερα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενας πολιτικος η δημοσιογράφος που δεν ανηκει στο κομμμουνιστικο σοβιετικο τοξο να ζητησει να παρει γραπτως "περιλιπτικα και αναλυτικα "τις μεταρυθμίσεις που ζητουν οι "θεσμοι" δεν υπάρχει;
Όχι στοχους αυτους τους ξερουμε , αυτοι δεν λενε δεν πιανετε τους στοχους που σας θεσαμε , λενε δεν κανετε ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΑΡΑ;!

Γιατι δεν ρωτάει κανεις : ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ;