ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

17/2/16

Φαλάκρα και πρωκτοχαλάρωση

Κοινωνία της Κλειδαρότρυπας. Όπως μας πληροφόρησαν οι δημοσιογράφοι του Μπόμπολα .Επιχειρηματίας εξέδιδε τη γυναίκα του .Την απειλούσε ότι θα της πάρει τα παιδιά και την εξανάγκαζε να κάνει χρήση κοκαΐνης και να επιδίδεται σε ομαδικά σεξουαλικά όργια.
"Το μαρτύριο της γυναίκας ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2013, οταν ο 46χρονος με συνεχείς απειλές, σωματική και ψυχολογική βία την εξανάγκαζε να κάνει χρήσης κοκαΐνης και να συμμετέχει σε ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις που οργάνωνε και συμμετείχε μεγάλος αριθμός ανδρών και στη συνέχεια κρατούσε το σύνολο των χρημάτων, δίνοντας κάποιες φορές και στην ίδια μικρά οικονομικά ποσά".
Μια κοινωνία που παρακολουθεί από την κλειδαρότρυπα. Μαζί και η πρέζα, το χασίσι και η Κόκα. Μαζί και η Πουστιά και οι ανθρωπιστικές ΜΚΟ.
Ιδού ο πλειοψηφικός σύγχρονος Νεοέλληνας. Φαλακρός και πρωκτοχαλαρός.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.stoxos.gr/2016/02/34_16.html

Ανώνυμος είπε...

εγω παλι γιατι νομιζω ότι το ζευγος τα χαλασε στη μοιρασια; χαχαχα
φοβηθηκε μη το μαθουν τα παιδια της η βιζιτα!!!!!!!!!!!!!!!
χεχεχεχε.
κ την επιασε η ντροπη.

30 Ιανουαρίου 1945. Η βύθιση από Σοβιετικό υποβρύχιο του «Βίλχελμ Γκούστλοφ» .Πνίγηκαν πνιγμός 9343 εκ των οποίων 5000 παιδιά

Η ραγδαία σοβιετική προέλαση στο Ανατολικό Μέτωπο ανάγκασε τον Ιανουάριο του 1945, το Γερμανικό ΓΕΝ να επεξεργαστεί σχέδια διάσωσης των εκα...