17/2/16

Φαλάκρα και πρωκτοχαλάρωση

Κοινωνία της Κλειδαρότρυπας. Όπως μας πληροφόρησαν οι δημοσιογράφοι του Μπόμπολα .Επιχειρηματίας εξέδιδε τη γυναίκα του .Την απειλούσε ότι θα της πάρει τα παιδιά και την εξανάγκαζε να κάνει χρήση κοκαΐνης και να επιδίδεται σε ομαδικά σεξουαλικά όργια.
"Το μαρτύριο της γυναίκας ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2013, οταν ο 46χρονος με συνεχείς απειλές, σωματική και ψυχολογική βία την εξανάγκαζε να κάνει χρήσης κοκαΐνης και να συμμετέχει σε ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις που οργάνωνε και συμμετείχε μεγάλος αριθμός ανδρών και στη συνέχεια κρατούσε το σύνολο των χρημάτων, δίνοντας κάποιες φορές και στην ίδια μικρά οικονομικά ποσά".
Μια κοινωνία που παρακολουθεί από την κλειδαρότρυπα. Μαζί και η πρέζα, το χασίσι και η Κόκα. Μαζί και η Πουστιά και οι ανθρωπιστικές ΜΚΟ.
Ιδού ο πλειοψηφικός σύγχρονος Νεοέλληνας. Φαλακρός και πρωκτοχαλαρός.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.stoxos.gr/2016/02/34_16.html

Ανώνυμος είπε...

εγω παλι γιατι νομιζω ότι το ζευγος τα χαλασε στη μοιρασια; χαχαχα
φοβηθηκε μη το μαθουν τα παιδια της η βιζιτα!!!!!!!!!!!!!!!
χεχεχεχε.
κ την επιασε η ντροπη.

O Υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέϊ Σοϊγκού ανακοίνωσε οτι οι απώλειες της ουκρανικής πλευράς σε ανθρώπινο δυναμικό κατά τη διάρκεια των έξι μηνών της «αντεπίθεσης», ξεπέρασαν τους 125 χιλιάδες νεκρούς

  «Κατά τη διάρκεια των έξι μηνών της λεγόμενης αντεπίθεσης, ο εχθρός έχει χάσει πάνω από 125.000 ανθρώπους και 16.000 μονάδες διαφόρων όπλ...