14/2/16

Οι εβραϊκές παρατάξεις και οι απεσταλμένοι τους

Η παγκόσμια διακυβέρνηση έστειλε ως απεσταλμένο στη Μόσχα για να συζητήσει με τον Βλαδίμηρο τον Χένρι Κίσινγκερ.
Το τι είπε και το τι άκουσε δεν έγινε γνωστό και ούτε θα γίνει.
Λίγες μέρες μετά όμως, ένας άλλος «προφήτης» ο Τζορτζ Σόρος από τον βρετανικό Γκάρντιαν είπε ότι «οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάνουν τεράστιο λάθος που πιστεύουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι σύμμαχος στην μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους, ότι στόχος του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι να οδηγήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση σε αποσύνθεση, και ότι οι «δημοκρατικοί πολιτικοι» πρέπει να μιλήσουν στους πολίτες τους για την άσχημη πραγματικότητα».
Επομένως τα πράγματα είναι άσχημα και ο Βλαδίμηρος που είχε δίπλα του μόνο τον Σεργκέι Ιβανόφ δεν δέχτηκε το πακέτο Κίσινγκερ. Όποιο και αν είναι αυτό.
Ρωσικές πηγές λένε ότι ο Κίσινγκερ μετέφερε ένα πακέτο από προσφορές για όλα, από την Ενέργεια και τις «παγκόσμιες αγορές» μέχρι τους πολέμους και τις επαναστάσεις , αλλά μετέφερε και απειλές στην περίπτωση που το καέτο δεν γίνει δεκτό.
Η αποστολή του αγγελιοφόρου Κίσινγκερ, φωτίζεται από το άρθρο του Σόρος.
  Οι Αθέατοι, ενισχύουν τη διάσταση των απειλών, για να κάνουν τους Ρώσους να ξαναμπούν στη Στρούγγα. Ύψιστης σημασίας και βαρύτητας για την παγκόσμια «σκακιέρα» η συνάντηση, και η διαπραγμάτευση δεν έχει λήξει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το περίεργο είναι ότι αν και μπήκε σαν είδηση πστην ιστοσελίδα του Πούτιν η συνάντηση με τον Κίσινγκερ, την επόμενη μέρα "εξαφανίστηκε", την κρύψανε στο αρχείο... Εδώ την έχουνε καταχωνιάσει:

http://en.kremlin.ru/events/president/news/51264

    του Σπυρίδωνα Χατζάρα    Όταν to 157o Σύνταγμα των Αμερικανών έφτασαν μαζί με τους  άνδρες της OSS έφθασαν στο Κεντρικό στρατόπεδο Νταχά...