22/2/16

Κυβέρνηση «Προσφύγων»

Η αλβανική βουλή αφήρεσε το δικαίωμα ψήφου σε όσους είναι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού.Ο εκλογικός νομός προβλέπει ότι στους εκλογικούς κατάλογους εγγράφονται μόνο όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι στην περιοχή κάθε εκλογικού κέντρου. Η ιουδαϊκή κυβέρνηση Soros, του Αξελ και της Τασίας και της αλκοοίκής «Πινέζας» ασχολείται όμως μόνο με τη διέλευση των ….Αφγανών.
Στο Βελιγράδι , το σερβικό κοινοβούλιο αποφάσισε την επιστροφή των περιουσιακών στοιχείων των θυμάτων του Ολοκαυτώματος που απαλλοτριώθηκαν μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο από το Κομμουνιστικό Καθεστώς, στο πλαίσιο όμως της γενικότερης απαλλοτρίωσης της ιδιωτικής περιουσίας. Ο πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητας Σερβίας Ρόμπερτ Φούξ, δήλωσε ότι , «πάνω από 3.000 κτίρια αναμένεται να επιστραφούν, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια».
Ο νόμος πάντως δεν περιέλαβε και τις ελληνικές περιουσίες που κατασχέθηκαν και αυτές μετά τον πόλεμο, και για τις οποίες δεν δόθηκε καμιά αποζημίωση, στο πλαίσιο της Συμφωνίας με την κυβέρνηση Καραμανλή τον Ιούνιο 1960.

Η κυβέρνηση των …«Προσφύγων» στην Αθήνα είχε όλο τον καιρό να ενδιαφερθεί, αλλά που χρόνος.
Ολοι τρέχουν να μαζέψουν τους «δυστυχισμένους μουτζαχεντίν» που στέλνει η ΜΙΤ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Ο επικεφαλής της ρωσικής FSB ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα Crocus

  Η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών (GUR) του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στο "ΣίτυΧωλ του Κρόκους...