ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

22/2/16

Κυβέρνηση «Προσφύγων»

Η αλβανική βουλή αφήρεσε το δικαίωμα ψήφου σε όσους είναι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού.Ο εκλογικός νομός προβλέπει ότι στους εκλογικούς κατάλογους εγγράφονται μόνο όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι στην περιοχή κάθε εκλογικού κέντρου. Η ιουδαϊκή κυβέρνηση Soros, του Αξελ και της Τασίας και της αλκοοίκής «Πινέζας» ασχολείται όμως μόνο με τη διέλευση των ….Αφγανών.
Στο Βελιγράδι , το σερβικό κοινοβούλιο αποφάσισε την επιστροφή των περιουσιακών στοιχείων των θυμάτων του Ολοκαυτώματος που απαλλοτριώθηκαν μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο από το Κομμουνιστικό Καθεστώς, στο πλαίσιο όμως της γενικότερης απαλλοτρίωσης της ιδιωτικής περιουσίας. Ο πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητας Σερβίας Ρόμπερτ Φούξ, δήλωσε ότι , «πάνω από 3.000 κτίρια αναμένεται να επιστραφούν, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια».
Ο νόμος πάντως δεν περιέλαβε και τις ελληνικές περιουσίες που κατασχέθηκαν και αυτές μετά τον πόλεμο, και για τις οποίες δεν δόθηκε καμιά αποζημίωση, στο πλαίσιο της Συμφωνίας με την κυβέρνηση Καραμανλή τον Ιούνιο 1960.

Η κυβέρνηση των …«Προσφύγων» στην Αθήνα είχε όλο τον καιρό να ενδιαφερθεί, αλλά που χρόνος.
Ολοι τρέχουν να μαζέψουν τους «δυστυχισμένους μουτζαχεντίν» που στέλνει η ΜΙΤ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

30 Ιανουαρίου 1945. Η βύθιση από Σοβιετικό υποβρύχιο του «Βίλχελμ Γκούστλοφ» .Πνίγηκαν πνιγμός 9343 εκ των οποίων 5000 παιδιά

Η ραγδαία σοβιετική προέλαση στο Ανατολικό Μέτωπο ανάγκασε τον Ιανουάριο του 1945, το Γερμανικό ΓΕΝ να επεξεργαστεί σχέδια διάσωσης των εκα...