26/2/16

Ο στρατός Κατοχής του Σόρος

Η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας , «κόμισε Γλαύκαν εις τας Αθήνας», ανακαλύπτοντας αυτό που ήξεραν όλοι ο σοβαροί και σκεπτόμενοι πολίτες.
Ότι οι «κουλοφλώροι» οι «μπαχαλάκηδες» είναι «μισθωμένοι αντιεξουσιαστές» που διέλυαν τις κινητοποιήσεις των πολιτών .
Οι έμμισθοι τυχοδιώκτες συγκροτούν τα «τάγματα εφόδου» των Σόρος και των τεως ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΩΝ κατά του ελληνικού λαού. Επειδή όμως την έπεσαν και στον Αλαφούζ, η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας τους βρήκε. ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑ!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ έχουν ταυτοποιηθεί 24 άτομα, (εκ των οποίων πολλά είναι υπήκοοι Αλβανίας), που ενέχονται στα επεισόδια που έγιναν πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του, σε επιθέσεις εναντίων αστυνομικών στα Εξάρχεια και αλλού, σε επεισόδια μετά τη λήξη της πρόσφατης πανελλαδικής απεργίας, σε συμπλοκές στο Περιστέρι, σε επιθέσεις κατά τηλεοπτικού βαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, σε επιθέσεις έξω από το Πολυτεχνείο, αλλά και σε τρείς ληστείες, σε βάρος υπαλλήλου πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ίλιον, ενός διανομέα φαγητού στο Χαϊδάρι και ενός οδηγού ταξί στο Περιστέρι, αντίστοιχα και εμπόριο ναρκωτικών.
Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διατάραξης οικιακής ειρήνης, της ληστείας, της έκρηξης, του εμπρησμού, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού καθώς και για παράβαση των νόμων περί εξωσχολικού αθλητισμού, περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Οι πρώτοι πέντε της (αριστερής) εγκληματικής οργάνωσης ήσαν τρεις Έλληνες ηλικίας 22, 22 και 29 ετών και οι δύο Αλβανοί ηλικίας 24 και 31 ετών.

Το ζήτημα της Δημοκρατίας δεν είναι να μας πουν οι αστυνομικοί αυτό που ξέρουμε αλλά να βγάλει την κουκούλα η δικαιοσύνη από τους εργοδότες και τους ηθικούς αυτουργούς.
Οι «μισθωμένοι αντιεξουσιαστές» δεν είναι "αυτοαπασχολούμενοι".
Έχουν αφεντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...