12/2/16

Και Ψεύτες και Κλέφτες

Οι αμερικανοί βομβαρδίζουν τους αμάχους και μετά κατηγορούν τη Ρωσία

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ δήλωσε σήμερα ότι, «την Τετάρτη δύο Α-10 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ εισήλθαν στον εναέριο χώρο της Συρίας από τουρκικό έδαφος, και προσέγγισαν το Χαλέπι και προσέβαλαν στόχους στην πόλη». Αντίθετα, οι στόχοι που προσέβαλε η ρωσική αεροπορία στην περιοχή βρίσκονταν πάνω από 20 χιλιόμετρα, (12 μίλια), έξω από την πόλη.

Επομένως, οι Αμερικανοί  βομβάρδισαν τους αμάχους και στη συνέχεια διαμαρτύρονταν ότι τους χτύπησαν οι Ρώσοι. Και ψεύτες και κλέφτες οι καουμπόηδες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να ήταν η μόνη false flag operation ...Έχουν κάνει από ιδρύσεως του κράτους των ΗΠΑ χιλιάδες FFO με το παγκόσμιο κοπάδι να τις πιστεύει όλες...Αρκετές εξώφθαλμα αποτυχημένες σε εκτέλεση.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1940.37η ημέρα του Ελληνοϊταλικού Πολέμου. Η Απελευθέρωση της Πρεμετής και του Δέλβινου. και η κατάληψη του Υψώματος 1532 στο Πόγραδετς

Κατά την 37η ημέρα του Πολέμου, ο  διοικητής του Ιταλικού εκστρατευτικού Σώματος στην Σκιπερία στρατηγός Σοντού, πρότεινε στον Μουσολίνι «δι...