27/2/16

Άκου τι είπαν!

Το 27%για τον Λεβέντη.Το 24% θα ψήφιζε Κούλη. 64% θέλει "σωστή εφαρμογή μεταρρυθμίσεων".Το 87% είναι δυσαρεστημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης , και το 21% είπε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα είναι «Αριστερή Κυβέρνηση».


Ένα χρόνο και κάτι μετά την πρώτη φορά της αριστεράς, από την εταιρεία Ραν ταν Πλαν, ρώτησαν 100 ηλίθιους, για λογαριασμό «αριστερής εφημερίδας», και το 21% τους είπε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα είναι «Αριστερή Κυβέρνηση». Για τον αριστερό αμερικανό «φίλο», Τζακ Λιου, που στηρίζει τα αριστερά αμερικανόπαιδα και για τον Μαρξιστή-Λενινιστή Σόρος δεν τους ρώτησαν.(Δυστυχώς) . (Εδώ κολλάει το που πας καημένε Καραμήτσο).
Ένα χρόνο και κάτι μετά τις εκλογές , μετά τον Μπραρούχ(άκης) και το δημοψήφισμα, υπάρχουν εικοσιένας εντελώς μακάκες που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση των αμερικανόπαιδων είναι αριστερή. Βέβαια, οι περισσότεροι από τους 21% μάλλον είναι «δεξιοί» που μιλάνε για τους «αριστερούς γενικά». Πάντως το γεγονός είναι ότι, εικοσιένας στους εκατό που ρωτήθηκαν από τους Ραν ταν Πλαν θεωρούν τους Τσιπροκαημένους «Αριστερούς».
Για το εάν τους θεωρούν πατριώτες η προδότες δεν τους ρώτησαν.

Το 58% από όσους ρωτήθηκαν έχει μια πιο υγιή άποψη και «εκτιμά ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί Αριστερή κυβέρνηση». Όμως το ίδιο 58%, που μαύρισε τους Λαφαζανίστας και την Ζωή , λέει ότι η κυβέρνηση «δεν αντιστέκεται στις απαιτήσεις των Ευρωπαίων», ενώ το 64% είναι «μεταρρυθμιστές» και λένε ότι ο Τσίπρας «δεν εφαρμόζει αποτελεσματικά τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις». Το ίδιο 64% ψήφισε ότι η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα είναι μία κυβέρνηση του συστήματος.
Το ίδιο ακριβώς είπε και ο ευρω-χλιμίτζουρας Φέρχοφσταντ , στο «Συνέδριο» του ΟΧΕΤΟΥ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη μέρος του συστήματος και δεν αποτελεί εναλλακτική λύση».

Το 58% των ερωτηθέντων ηλιθίων έχει αφομοιώσει την προπαγάνδα των διαπλεκόμενων και θέλει «οικουμενική», ή «κυβέρνηση τεχνοκρατών» ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, αφού απάντησαν θετικά στην ερώτηση , «θέλετε αλλαγές στη σύνθεση της κυβέρνησης». (Βέβαια μπορεί να είναι και συγγενείς των «υπουργοποιήσιμων» που ελπίζουν σε ανασχηματισμό). Το 31% είναι μπετόν αρμέ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Θέλουν Ολγα (Γεροβασίλη), Τσακαλώτο, και Τερέντιο .
Μόνο το 11% είχε υγιή προσέγγιση και τους είπε «ρε δεν πα να ξουριστείτε».

  Η συντριπτική πλειοψηφία των ηλιθίων ,(78%), τάσσεται εναντίον των πρόωρων εκλογών, σε αντίθεση με το 18% , το οποίο επιθυμεί μία νέα εκλογική αναμέτρηση.

Παράλληλα, ο πολιτευτής του Υπάλληλου, «καθηγητής» Νίκος Μαραντζίδης, (του Πανεπιστημίου Μακεδονίας) , ρώτησε άλλους τηλε- ηλίθιους για λογαριασμό του ΑΛΑΦΟΥΖ και του είπαν ότι είναι δυσαρεστημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης .(το 87%). Δυσαρεστημένο και το 74% εκείνων που ψήφισαν «Ελπίδα». Το 80,5% δεν πιστεύει πως η (αριστερή) κυβέρνηση θα καταφέρει να βγάλει την Ελλάδα από το μνημόνιο μέχρι το τέλος της τετραετίας.

Παράλληλα, ο Νίκος Μαραντζίδης, ο πολιτευόμενος, ρώτησε τους τηλε- ηλίθιους ποιους συμπαθούν και ποιους θα ψήφιζαν, και του είπαν ότι ο πιο δημοφιλής πολιτικός είναι ο φραπεδοΛεβέντης. Το 27% έχει πολύ θετική άποψη για αυτόν και αν γινόντουσαν τώρα εκλογές θα έπαιρνε τουλάχιστον 4,5%. Ακολουθεί ο Κούλης με 25,5% και εάν είχαμε εκλογές θα τον ψήφιζε το 24% .ΤΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζε το 17,5%.

Άλλη δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα Παραπολιτικά, του κ. Μαρινάκη που στηρίζει τον Κούλη, κατέληξε ότι η ΝΔ προηγείται με 4,3 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου και συγκεντρώνει 23,7%. Ουάου.

YΓ. Φαντάσου να είχαν αποκλείσει και την Άντερλεχτ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άκου τι είπε!

Εκείνοι που ψηφίζουν δεν αποφασίζουν τίποτα.
Εκείνοι που μετράνε τις ψήφους αποφασίζουν τα πάντα...
Ι.Στάλιν

υγ
Στον προηγηθέντα χρόνο ...εμφιλοχωρούν δειμο*σκοπήσεις.
Προς ενίσχυση του κύκλου air-εργασιών και των ενεργούντουν.
Προς 'θεμελίωση' του κυβερνητικού δυναμικού του επομένου κεχρισμένου στο υποσυνείδητο των μίντια-βίκτιμς.

* Στην ελληνική μυθολογία, μας ενημερώνει η βικι, ο Δείμος είναι η προσωποποίηση του τρόμου.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ Σπύρο, οφείλουμε να επαναξιολογήσουμε τι σημαίνει "αριστερός"
για την ακρίβεια του πράγματος και για να μην είμαστε εκτός πραγματικότητας.

Αριστερός= αυτός που δεν δέχεται την παράδοση και γενικά τις παραδοσιακές αξίες
(δηλαδή: οικογένεια, αντρας-γυναίκα, πίστη, έθνος, ελληνικός πολιτισμός, κοινωνική δομή κλπ). Από όλα αυτά το τελευταίο είναι πράγματι εδώ και πολλά χρόνια προβληματικό.
Αυτά που δέχεται ο αριστερός είναι: εναλλακτικές μορφές οικογένειας, γκέυ κατάσταση, υλιστική αθεία, διεθνισμός (ψευδο-ανθρωπισμός, ανάμειξη φυλών),πολυπολιτισμός, νέες κοινωνικές δομές με καταστροφή της μεσαίας τάξης και προλεταριοποίηση σχεδόν όλων(όπως στα σοβιέτ, με ανώτερη τάξη: τραπεζίτες-επενδυτές, διαιτητές [όχι βέβαια αθλητικούς], κομισάριους κλπ).
Αυτά, όπως λέει κι ο ρακόβσκι, έχουν σχεδιαστεί από παλιά από τους τραπεζίτες-επενδυτές και στράβωσαν κάπως με τον Στάλιν
Αυτά τα δέχεται και το ΚΚΕ, αλλά λόγω σταλινικής παράδοσης δεν τα παραδέχεται φανερα. Ο κόσμος το΄χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι.
Αυτά τα δέχονται και οι λίμπεραλς (νεο-φιλελέ) σε Αμερική και Ευρώπη και Ελλάδα.-
Επομένως οι αποδεχόμενοι είναι πραγματικοί αριστεροί χωρίς εισαγωγικά.
Με πολλές ευχές

29 Μαρτίου 1999. Η 6η ημέρα της επιδρομής του ΝΑΤΟ κατα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας. Βομβάρδιζαν και τους τάφους των Σέρβων

( Από το ημερολόγιο που κρατούσα) 29 Μαρτίου 1999. Κατά την 6η ημέρα των Νατοϊκών επιδρομών στην  Ο.Δ. Γιουγκοσλαβίας, στις 02.10,  βομβαρδί...