19/4/17

Ας όψωνται οι αίτιοι

Ένα αρχαίο ελικόπτερο τουλάχιστον 30 ετών, UH-1H, έπεσε στο Σαραντάπορο. Πήρε μαζί του έναν υποστράτηγο έναν Συνταγματάρχης και τους 2 χειριστές. Μια  κοπέλα γλίτωσε.
Ιπτάμενα σαράβαλα.
Υπάρχουν ευθύνες. Σε όλη την ιεραρχία.
Και πάνω από όλους στην «χαμογελαστή» πολιτική ηγεσία.

Το Καφενείο η HELLAS.

Στις 7:50 χάθηκε το ίχνος του «Χιούι» από το ραντάρ. Αλλά ουδείς ανησύχησε. Στις 8:50, οπότε προβλεπόταν η προσγείωση του ελικοπτέρου στο Άργος Ορεστικό, άρχισαν να ανησυχούν.
Στις 9:03 δόθηκε εντολή σε δύο F-16 που πετούσαν στην περιοχή «να έχουν τον νου τους». Στις 10:00 , μετά από δυο ώρες, η αστυνομία ενημέρωσε τον Στρατό, ότι έπεσε ελικόπτερο. Στις 10:15 συνεργείο της ΔΕΗ , που εργαζόταν στην περιοχή ανέφερε το σημείο της πτώσης.
Στις 10:48 , μετά από τρείς ώρες, έφθασε στην περιοχή του δυστυχήματος ελικόπτερο της πολεμικής Αεροπορίας . Στις 11:03 αναφέρθηκε από το πλήρωμα ότι «εντοπίστηκε μία γυναίκα τραυματίας» , οπότε, τότε, ξεκίνησε η διαδικασία μεταφοράς της τραυματία στη Θεσσαλονίκη.
Το Καφενείο η HELLAS. Κυριολεκτικά.

ΥΓ. Ο θεός να μας φυλάει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι είναι παλιά τα Χιούι είναι, στο Βιετνάμ τα χρησιμοποίησαν οι Αμερικανοί... Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως φαίνεται για λάθος του χειριστή, δεν θα είδε τον πυλώνα της ΔΕΗ...

Ανώνυμος είπε...

Καφενείο;

Μάλλον, κάτι άλλο: Μπουρ**λο!!!

Το Χιούι ήταν τού 1963;

Ανώνυμος είπε...

Tού 1993-4.

Ανώνυμος είπε...

Με κεφαλαία γράμματα ...

102 χρόνια από την προδοσία στην Μικρά Ασία. Η αδυναμία λήψης αποφάσεων. Η 23η Ιουνίου 1922

  Στις 22 Ιουνίου 1922, οι «5», Δημήτριος Γούναρης, Νικόλαος Στράτος, Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης, Γεώργιον Μπαλτατζής καὶ Νικόλαος Θεοτόκης μαζί ...