18/4/17

Τα ίδια Παντελάκη μου…..

Μου έγραψε: «Και που δεν είμαστε βλάκες Χατζάρα, βλέπεις να κάνουμε τίποτα για να τους σταματήσουμε; Εσύ που έχεις και κάποια επιρροή στους αναγνώστες σου, έπρεπε προ πολλού να έχεις κάνει κάτι για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος, αντί να τους στέλνεις να ψηφίσουν ΛΑΟΣ και ΧΑ...»

Πρώτον: Ανέλαβα την πρωτοβουλία το 2010 με την «Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας» και με τον Συνδυασμό της «Ελεύθερης Αθήνας».Οπότε έχει χάσει «κεφάλαια».

Δεύτερον: Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Είπαμε, ότι ο κανόνας της « Democracy» είναι ότι οι 50 κερδίζουν τους 49. Μας το διδάσκει και ο μύθος του Αισώπου με τις λυγαριές. «Κάποτε τα παιδιά ενός γεωργού μάλωναν. Ο γεωργός βλέποντας ότι με τις συμβολές του δεν έκανε τίποτα, σκέφτηκε να τους δείξει το σωστό δρόμο με τις πράξεις. Τους είπε να του φέρουν ένα δεμάτι από βέργες. Αφού του τις έφεραν, τους έδωσε όλες μαζί τις βέργες και τους είπε να τις σπάσουν. Τα παιδιά έβαλαν όλη τους τη δύναμη, μα δεν πέτυχαν τίποτα. Έλυσε ύστερα το δεμάτι και τους έδινε μια- μια τη βέργα. Κι ενώ τα παιδιά τις έσπαζαν εύκολα, ο πατέρας τους είπε: «Σαν τις βέργες παιδιά μου κι εσείς να είστε μονιασμένοι. Έτσι θα είστε ακατανίκητοι από τους εχθρούς σας. Γιατί, αν είστε χωρισμένοι πολύ εύκολα οι εχθροί σαν σας βλάψουν».

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι λιγότερος εγωισμός, λιγότερο «καουμποϊλίκι», και περισσότερες «συνθετικές προσπάθειες».

Σπυρίδων Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Χατζάρα νέο κόμμα δεν χρειαζόμαστε... Και πως θα φύγουν οι λάθρο που μας έχουν κατσικωθεί; Με ξόρκια και προσευχές;

Ανώνυμος είπε...

Καλὰ ἐσὺ ἀνώνυμε 10:43:00 περιμενεις νὰ φύγουν οἱ ἐπήλυδες μὲ κόμματα; Μπουαχαχαχαχαχαχχαχχααααααααααααααα

'Ακόμα τὸ 99,99999% τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ κοιμᾶται καὶ ὀνειρεύεται σὲ παράλληλο σύμπαν. Δὲν ἔχετε δεῖ ἀκόμα τίποτα τὸ τί σᾶς

ἐτοιμάζουν. Ἡ κατοχὴ μὲ τὰ καρότσια γεμάτο πτώματα θὰ εἶναι παιδικὴ χαρὰ μπροστὰ σὲ αὐτὰ ποὺ ἔρχονται. Μιλᾶμε δὲν ἔχετε

χαμπάρι τό τί ἔρχεται. Περιμέντε μέχρι τὸ 2021. Λίγο ἀκόμα.

Τέλης είπε...

Δέν μασάμε ρε φίλε!