28/4/17

Η Μαρίν ξεβράκωσε τις αριστερές εφεδρείες των Ρόστιλντ

Η Μαρίν Λεπέν με βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter, κάλεσε τους ψηφοφόρους του (αριστερού) μετώπου «Ανυπότακτη Γαλλία», που δημιουργήθηκε γύρω από την υποψηφιότητα του Ζαν-Λουκ Μελανσόν, να συμπαραταχθούν μαζί της για να υψώσουν «φράγμα στον υποψήφιο του χρηματιστικού κεφαλαίου», «τον τραπεζίτη Εμανουέλ Μακρόν».

Τα πράγματα είναι απλά. Είτε ψήφος στην Μαρίν είτε μέτωπο με την Γκόλντμαν Ζαξ.
Άκυρο ή αποχή, είναι ψήφος στους Ρότσιλντ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΕΣΤΗΝΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ MΠΡΟΣΤΑΤΖΕΣ

ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟΣ A.E
Απάτη-μαμούθ, ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ, εξιχνίασαν οι αξιωματικοί της Οικονομικής Αστυνομίας, συλλαμβάνοντας δέκα άτομα που κατηγορούνται για βαρύτατα αδικήματα (και θα τιμωρηθουν με ελαφροτατες πραγματικες ποινες κατα νομο).

Τα μέλη της προσφυγικής συμμοριας οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για υπηκόους Πακιστάν και Μπαγκλαντέsh.


Η προσφυγοσυμμορία είχε στήσει ένα πολύπλοκο δίκτυο με εταιρείες-βιτρίνα, για να αποφεύγει να πληρώνει φόρους και να αποδίδει τον ΦΠΑ.

Οι άνδρες-γυναικες και gay της Οικονομικής Αστυνομίας ξεκίνησαν να ερευνούν την υπόθεση έπειτα από ρουφιανοπληροφορία που έφτασε στον 13ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Επί 18 μήνες συνέλεγαν στοιχεία και έγγραφα, για να φτάσουν στα ηλιοκαμμένα πρόσωπα που κρύβονταν από πίσω.

Η απάτη

Οι συλληφθέντες εισήγαγαν πανάκριβα κινητά τηλέφωνα από προμηθευτές της Ευρώπης. Τα αγόραζαν στην κανονική τους αξία, ωστόσο ως αγοραστές εμφανίζονταν εταιρείες-μαϊμού που είχαν συστήσει τα μέλη της Λαθραιας οργάνωσης.

Στη συνέχεια, τα μεταπωλούσαν σε νομότυπες εταιρείες που έχουν έδρα στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στην περιοχή της Ομόνοιας για να διατεθούν προς πώληση .

Η τιμή πώλησης ήταν πολύ χαμηλότερη από την εμπορική αξία των κινητών τηλεφώνων στους επίσημους αντιπροσώπους, αφού η οργάνωση τα αγόραζε χονδρική και χωρίς να πληρώνει φόρους, ΦΠΑ ή άλλους δασμούς, μπορούσε να τα διαθέτει σε ανταγωνιστικές τιμές. Από την παράνομη δράση τους τα μέλη της οργάνωσης ζημίωσαν το Δημόσιο κατά πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Εντύπωση έχει προκαλέσει στις εισαγγελικές Αρχές το γεγονός ότι κατάφεραν οι υπήκοοι Πακιστάν και Μπανγκλαντές να ιδρύσουν εταιρείες-βιτρίνα, ξεγελώντας τις οικονομικές υπηρεσίες του κράτους.

Από την προανάκριση προέκυψαν εκατοντάδες πλαστογραφημένα έγγραφα, δελτία ελληνοποιημένης ταυτότητας που ανήκαν σε ανύπαρκτα πρόσωπα, ενώ οι συλληφθέντες είχαν υπεξαιρέσει και δημόσια έγγραφα!Τα μέλη της οργάνωσης διαχειρίζονταν και λιανεμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, όπου πωλούσαν τα κινητά τηλέφωνα.

Με το κόλπο των εικονικών εταιρειών είχαν καταφέρει να έχουν έναν τζίρο πολλών εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να χρειάζεται να αποδίδουν ούτε δεκάρα στο ελληνικό Δημόσιο.

Ως ιδιοκτήτες των εταιρειών αυτών εμφανίζονταν άτομα που δεν υπάρχουν, με ονόματα όπως Μαχμούτ Αλη, που είναι εξαιρετικά συνηθισμένα στο Πακιστάν. Η ταυτοποίηση δεν μπορούσε να επιτευχθεί με κανέναν τρόπο και οι Πακιστανοί και οι Μπανγκλαντεσιανοί έστελναν τις οικονομικές υπηρεσίες του Δημοσίου να κυνηγούν φαντάσματα.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε μαζική άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να διακριβώσουν τους πραγματικούς εμπλεκομένους στην υπόθεση αλλά και να καθορίσουν τον ρόλο που είχε κάθε μέλος στην προσφυγική οργάνωση.

Ανώνυμος είπε...

αυτό με τους υποψηφίους των τραπεζών δεν είναι καθόλου αντιληπτό στην Ελλάδα, μάλιστα αν κάποιος έχει υπηρετήσει τους Ρότσιλντ θεωρείται ότι είναι επιτυχημένος που δούλεψε στην μεγάλη τράπεζα. Το πρόβλημα είναι ίδιο με τους αριστερούς γενικά στην Ευρώπη και στην Αμερική, για κάποιο λόγο δεν βάζουν στην εξίσωση τις σχέσεις κάποιου υποψηφίου με τις τράπεζες, μένει τωρα να δούμε μήπως οι Γάλλοι είναι πιο έξυπνοι και καταλάβουν τί είπε η Λεπέν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η σούπερ-Μαρίν πρέπει να έχει ελληνικές ρίζες...