11/4/17

Τα κορόιδα , οι τηλεθεατές, λένε τη γνώμη τους για την αλτερνατίβα

Τους ρώτησαν για να ελέγξουν εάν πρόσεχαν στην τηλε-παράδοση και εάν αφομοίωσαν τη διδασκαλία της Σίας.
Από τους ψηφοφόρους των ΕΚΟΥΜΟΥ το 8,5% δήλωσε ευχαριστημένο από την κυβέρνηση. Το 64,5% είναι δυσαρεστημένο αλλά εκτιμά ότι δεν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές, και το 25% των ερωτώμενων δηλώνει δυσαρεστημένο μεν, και πιστεύει ότι υπάρχουν και καλύτερες εναλλακτικές .
Από τους Φιλελέ οπαδούς του Κούλη , το 15% είναι δυσαρεστημένο, αλλά πιστεύει ότι δεν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές, ενώ το 83% είναι δυσαρεστημένο, και πιστεύει ότι ο Κούλης είναι καλύτερη εναλλακτική.

  Τo 19% των ερωτηθέντων τηλε-βλακόμουτρων θέλει να εξαντλήσει την τετραετία η Κοινοπραξία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το 30% επιθυμεί πρόωρες εκλογές, όπως και ο Κούλης, και το 38% θέλει να οικουμενική κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, όπως ο λεβέντης.

Για τις επόμενες εκλογές το 20% των εντελώς ηλιθίων επιθυμεί αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ , το 36% αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, και το 13% απάντησε «αυθόρμητα» ότι θέλει οικουμενική ή κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας.
Το 31% απάντησε, μμμΑμμμ, (μη μου μιλάτε αφήστε με μόνο μου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...