11/7/17

Σρεμπρενίτσα και Μελιγαλάς

Οι Μουσουλμάνοι έθαψαν φέτος Ποτοτσάρι άλλα 71 θύματα της γενοκτονίας της Σρεμπρένιτσα.
Ως γνωστόν στις 9 Ιουλίου 2015, τόσο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όσο και το Κογκρέσο των ΗΠΑ ενέκριναν ψηφίσματα με τα οποία χαρακτήρισαν ως έγκλημα Γενοκτονίας τις Σφαγές στη Σρεμπρενίστα, οπότε το κράτος Δικαίου ομίλησε.

Οι μουσουλμάνοι έχουν χαράξει στο μνημείο στο Ποτοτσάρι 8,373 ονόματα.
Στο νεκροταφείο που δημιούργησαν έχουν θάψει 6241 θύματα και φέτος προσέθεσαν άλλους 71, που τους ξέθαψαν από εκεί που ήσαν και τους ξανά έθαψαν. Συνολικά οι μουσουλμάνοι που καθε χρόνο φουσκώνουν τον λογαριασμό τον έχουν φτάσει σε 9,793.

Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι αυτούς τους 6300 τους βρήκαν θαμμένους στον δρόμο από την Σρεμπρένιτσα προς την Τούζλα. Σε 120 χλμ.

Το θέμα μας σήμερα, δεν είναι πόσοι από τους 6300 ή τους 8373 ήσαν στρατιώτες, πόσοι σκοτώθηκαν μαχόμενοι και πόσοι εκτελέστηκαν ενώ ήσαν αιχμάλωτοι, διότι αυτά τα έχει εξακριβώσει το δικαστήριο της Χάγης.

Το Αύγουστο του 1995 ο μουσουλμανικός στρατός είχε ανακοινώσει ότι από την Ταξιαρχία της Σρεμπρενίτσα 3,175 αξιωματικοί και στρατιώτες ειχαν φθάσει στην Τούσλα και 2,628 εθεωρούντο νεκροί . Οι υπόλοιποι ήσαν αγνοούμενοι. Μετα έπιασαν δουλειά οι… ανθρωπιστές.

Το θέμα μας όμως σήμερα είναι η γενοκτονία του Μελιγαλά, σύμφωνα με τα κριτήρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου και του Κογκρέσο των ΗΠΑ, που έκαναν οι Κομμουνιστές , το μαύρο καλοκαίρι του 1944.

Η Απόσταση Μελιγαλάς- Καλαμάτα είναι 32 χλμ και η Απόσταση Μελιγαλάς –Πύλος 63. Η μισή από το Σρεμπρένιτσα –Τούζλα.

Η Γενοκτονία της Σρεμπρένιτσα , κράτησε από τις 11 Ιουλίου 1995, που δραπέτευσε η ταξιαρχία των Μουσουλμάνων μέχρι τις 4 Αυγούστου. 23 ημέρες. Η Κομμουνιστικη Γενοκτονία σε Καλαμάτα-Μελιγαλά-Γαργαλιάνους κατά την οποία εσφάγησαν περισσότεροι από 4500, κράτησε από τις 9 ως τις 23 Σεπτεμβρίου, 14 ημέρες. (Άντε να βάλουμε μέχρι την άφιξη του Παναγιώτη Κανελλόπουλου στις 28 Σεπτεμβρίου , 19 ημέρες).

Από πλευράς χιλιομετρικών αποστάσεων και χρόνου η Γενοκτονία του Μελιγαλά υπερέχει της Γενοκτονίας της Σρεμπρένιτσα και οφείλουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Κογκρέσο των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν την αυτή  κομμουνιστική γενοκτονία, έστω και 73 χρονια μετα. 

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα εγκλήματα πολέμου δεν παραγράφονται και χιλιάδες χρόνια αν περάσουν, και χιλιάδες τόμοι προπαγάνδας και αν γραφτούν , το Σύμπαν και ο Θεός αγρυπνούν και αποδίδουν έστω και καθυστερημένα δικαιοσύνη.

Οι υλιστές και οι αγνώμονες , νομίζουν ότι, σχεδιάζουν και αποκρύπτουν την αλήθεια,

Ο Θεός(που δεν πιστεύουν) έχει άλλα στο ''τετράδιό '' του.

Υγεία και ευδαιμονία.

soulis είπε...

Eδω θα μπορουσε ισως να κανει κατι η ΧΑ.
Αν και κατανοω οτι ειναι απομονωμενοι και δεν εχουν τα κονε που εχουν οι αριστεροι.
Αν το παλευαν ομως θα μπορουσαν να κανουν κατι.
Σιγουρα θα εβρισκαν υποστηρικτες απο χωρες της Κεντρικης και Αν.Ευρωπης Ουγγαρια Πολωνια Τσεχια ειναι χωρες οπου πια ο κομμουνισμος αποτελει μιασμα και ο κομμουνιστης ειναι συνωνυμο του προδοτη.
Θα εβλεπαν πιστευω θετικα το θεμα.

Ανώνυμος είπε...

Ολοκαυτωμα! Ολοκαυτωμα!
Ριχτα μας Ευρωπη! και Σερβια!



Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Χατζάρα, εδώ τη σφαγή του Μελιγαλά δεν την αναγνώρισαν οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις της δεξιάς και περιμένεις να την αναγνωρίσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;

Ανώνυμος είπε...

στην Σρεμπενίτσα έγινε η μισή δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Σφαγές αναγνωρίζονται ΜΟΝΟΝ όταν τα θύματα
είναι οβριοί ή κατατρεγμένοι-ευπαθείς κτλ.

Για άλλους σφαγιασθέντες, δεν έχει...

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα ειναι η λαθος προσεγγιση απο πλευρας εθνικοφρονων. Καθονται και μαλωνουν με τους μπολσεβικους αν ηταν ή οχι οι εκτελεσθεντες συνεργατες των Γερμανων, ξεχνωντας πως πρωτιστως ηταν αιχμαλωτοι πολεμου εφοσον πιο πριν ειχαν παραδοθει στους κομμουνιστες. Αρα δοσιλογοι ή οχι δεν εκτελεις αιχμαλωτους πολεμου.

Ανώνυμος είπε...

"μεταπολεμικές κυβερνήσεις

της δεξιάς

και περιμένεις να την αναγνωρίσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο"

Θα αφήσετε να πάει μακριά ακόμα αυτό το παραμύθι κ. Χατζάρα;
Πότε επιτέλους θα μάθει ο Ελληνικός ΄λαός την αλήθεια;
Μετα τον πόλεμο ΔΕΝ κυβέρνησε καμία δεξιά!
Οι Βενιζελικοί φιλελεύθεροι και η Ε.Δ.Α. που κυβέρνησαν ήταν αριστεροί ΕΧΘΡΟΙ ης δεξιάς.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ!
ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ - ΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ- ΟΙ εθνάρχες βενιζελο και καραμαν ...ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΑΝ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και όποιος μπορεί ας συμβάλλει.
Σε τι αποσκοπουσαν οι σφαγές των "αντιδραστικων" ; Ποιος ο λόγος;

Ανώνυμος είπε...

Αριστεροί πάντως δεν ήσαν, γιατί τους αριστερούς τους έστελναν στα ξερονήσια...

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτο οι ηθοποιοι οι τραγουδιστες της εποχης και λοιποι του θεατρου,κλπ ηταν κατα 70% αριστεροι τη δεκαετια του 60! Επειδη τους ειχαν στα ξερονησια! Και μην ξεχναμε την ΕΔΑ ουτε τομ Μικη με τις δισκογραφικες!
Αυτα θα τα λες στα ζωντοβολα της Κνε.Στα ξερονησια ηταν οι δολοφονοι συμμοριτες και οχι ολοι.Και απ'οτι φαινεται δεν περασαν ασχημα διοτι ολοι οι κομμουνιστες ειναι μαθουσαλες!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, περνάγανε πλουσιοπάροχα στα ξερονήσια και έτρωγαν και τα καλύτερα φαγητά... Και μετά τρώγανε και ξύλο για να χωνέψουν... Για αυτό σφύζουν από υγεία και γίνανε μαθουσάλες οι αριστεροί... Πρέπει να είναι ευγνώμονες σε αυτούς που τους έστειλαν στα ξερονήσια και με την "υγιεινή διαβίωση" τους χάρισαν τη μακροζωία...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ήθελαν να εξοντώσουν τους "αντιδραστικούς", για να μην προλάβουν να αντιδράσουν στα σχέδια των κομμουνιστών... Έτσι είναι φίλε η ζωή, δράση και αντίδραση...

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι παράλογο. Ήταν ήδη στην εξουσία με τους βασιλικούς, τον Παπάγο, τον Παπανδρέου, τις στοές κ λαγουμια δεν νομίζω ότι διακινδυνευονταν η εξουσία τους. Ο Στάλιν τους παράτησε και ο Τίτο έδωσε αναιμική βοήθεια. Περίμεναν μονο με τρομοκρατία και προγραφές να καταλάβουν ολόκληρο έθνος;