26/7/17

Είμαι μπροστά τους

Όπως θα καταλάβατε το δελτίο των 11 συνέκρινε την Κοινοπραξία Τσιπρά με την Πολωνία πριν από τους δικαστικούς και συνέκρινε τα ρατσιστικά επιτόκια δανεισμού της Κοινοπραξίας με το Κόσσοβο πολύ πριν το κάνουν οι πονηροί εκπρόσωποι του (χαζού) λαού στην Βουλή.
Είμαι δηλαδή πολύ μπροστά τους.
Για μια ακόμα φορά.

4 σχόλια:

soulis είπε...

Δεν ξερω Σπυρο αν αυτη η συγκριση με την Πολωνια ειναι σωστη.
Τυπικα ειναι αλλα θα πεοσπαθησω να εξηγησω τι εννοω.
Στην Πολωνια περα απο το αντιρωσικο κολλημα τι εχουμε;
Εχουμε μια κτβερνηση πατριωτικης δεξιας με αρκετα μεγαλο ποσοστο υποστηριξης στον πολωνικο λαο που στην πραγματικοτητα προσπαθει να παει την χωρα προς τις παραδοσιακες αξιες με τον Χριστο επικεφαλης του κρατους οπως περασαν προσφατα στο Συνταγμα μακρια απο τις "αξιες" της Δυσης τα γκει πραιντ και τους γαμους ομοφυλοφιλων τις ελευθερεςεκτρωσεις κλπ.
Στην πραγματικοτητα η Πολωνια που θελουν μοιαζει παρα πολυ με την Ρωσια του Βλαδιμηρου .
Και ξερουν πολυ καλα οτι ανεξαρτητη δικαιοσυνη δεν υπαρχει και πως οι αλλοι... θα προσπαθησοτν να ελεγξουν το συνταγματικο Δικαστηριο προκειμενου να τους εμποδισουν να πανε την χωρα εκει που θελουν.
Οτι γινεται στις ΗΠΑ οπου οπως εχω γραψει η παγκοσμια εβραιιλα απο τοτεπου καταφερε να βαλει τον Λουις Μπραντεις πρωτο εβραιο στο Ανωτατο Δικαστηριο καταφερε με τα χρονια να το ελεγχει σχεδον απολυτα και να παιρνει τις πιο ολεθριες αποφασεις σε μια σειρα θεματων καταργωντας και την λαικη βουληση.
Ειδικα τα τελευταια χρονια εχοντας 3 εβραιους στους 9 δικαστες εναν μαυρο μια λατινα και σχεδον κανενα wasp επεβαλλε και τους γαμους ομοφυλοφιλων παρα τα 35 δημοψηφισματα σε ισαριθμες πολιτειες που ειπαν οχι και την ακυρωση νομων που περιοριζαν τις εκτρωσεις και την ανεξελεγκτη λαθρομεταστευση κλπ.
Για μενα αν και αυτο δεν ειναι δικαιη σταση ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.
Για μια πατριωτικη κυβερνηση το θεωρω θεμιτο να βαλει ανθρωπους δικους της στο συνταγματικο δικαστηριο οπως θελει να κανει η Πολωνια και γιατι να κρυβομαστε οπως εχει κανει ο Βλαδιμηρος.
Αλλιως θα βαλουν οι αλλοι δικους τους και δεν θα αφησουν καποιον πατριωτη ηγετη να κανει τιποτα.
Εδω βεβαια ξεροντας τι σκοπους εχουν τα συριζοκομμουνια πρεπει να εμποδιστουν να απκτησουν τον πληρη ελεγχο της δικαιοσυνης
Ηδη την ελεγχουν σε μεγαλο βαθμο

Ανώνυμος είπε...

εισαι οντως, γιαυτο σε διαβαζουμε

Ανώνυμος είπε...

Είσαι και μετριόφρονας...

Ανώνυμος είπε...

Ο πατριωτισμος ειναι το μελλον, αυτοι με τον πολιτιστικο μαρξισμο, εμεις υπερ βωμων και εστιων υπερ της τιμιας εργασιας, της οικογενειας του αθλητισμου, του κοπου και του μοχθου.