30/8/17

Η βλακεία θέλει και περικεφαλαία

Πιστεύει στο «Επιχειρείν» και στον λαό Μπένετον. Στην «ατομική επιχείρηση» και στον Αμερικανικό Ονειρο, του …Ελεύθερου Κόσμου. Πιστεύει και στον ανταγωνισμό και στις μεταρρυθμίσεις και θα δάνειζε τον… Μυτιληναίο». Είναι δηλαδή κλασικός τηλε-ηλίθιος , που νομίζει ότι το Μίνι Μάρκετ είναι «Επιχείρηση».
Βάζει δηλαδή όπως και η Μυλωνού τον άντρα του με τους πραματευτάδες.
Ως δείγμα βλακείας με (βυζαντινή) περικεφαλαία ανάρτησα το σχόλιο του.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι τραγικός, η ατομική δυνατότητα ήταν ο Αριστοτέλης, ο Πλάτωνας, ο Μεγας Αλέξενδρος και ο Ωνάσης στα σύγχρονα χρόνια. Όλοι βαθιά αντοδημοκράτες και αντικομμουνιστές με την Πολιτεία του Πλάτωνα να είναι η περιγραφή του απόλυτα φασιστικού κράτους. Δεν έχουν καμμία σχέση αυτά με φιλελευθερισμούς και καπιταλισμούς που είναι η άλλη όψη του νομίσματος με τον κομμουνισμο. Σου προτείνω να διαβάσεις Ιούλιο Έβολα "Revolt against the modern world" και "Men among the ruins". Για να βρίζεις πάντως σημαίνει ότι ζορίστηκες. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν που είχα πάλι δίκιο όπως με την Χρυσή Αυγή που έλεγες ότι θα την ψηφίσουν μόνο στον Άγιο Παντελεήμονα και όταν πήρε 7% παραδέχτηκες ότι δεν το έβλεπες και μας έλεγες να ψηφίσουμε Καρατζατούμπα. Εγώ το έβλεπα όμως.

Ανώνυμος είπε...

TO ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΚΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ (SHY COMMUNISTS)


https://protoselidaefimeridon.gr/efimerides/170831/avgi.JPG


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΣΙΓΑΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ?



ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΟ ΠΡΩΚΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΣΩΤ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

TO ΓΝΩΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΤΟ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ"

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΕΙ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ ΝΟΜΟΥ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΟΦΑΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΙ


ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΝΦΙΑ ΤΟ ΖΑΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΑΣ)


ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΑΠΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 500 ΤΑ ΖΑΠΕΙΑ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ !


ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ


ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΑΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΕΙΧΗΔΕΣ

(ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΕΠΣΟΤΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΕΙΧΗΔΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡ)


ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΠΔΔ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ!


ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ !

(ΜΠΑΙ ΔΕ ΓΟΥΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΕ ΣΑΙΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΛΟΚΑΛ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ,ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΟΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΑΞΙΕΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΠΗΡΥΝΑΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ)


*ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥΣ ΤΟ 1968 Ο ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ WORLD JEWISH COUNCIL ΣΤΟ Ν.Υ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ,

ΩΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ...

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ
ΛΟΜΠΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗΝ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ....

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΦΩΤΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ....


Ανώνυμος είπε...

Πόσες επιχειρήσεις εν Ελλαδι χρηματοδοτούνται με ομολογίες ξέρει κανεις ; Για μα μη δουλεύουμε τον κόσμο...Αγορές και μέντολες..

Ανώνυμος είπε...

Προφανως δεν θελεις τους χριστιανους "σειχιδες" μη στενοχωριεσε θα εχεις
σε λιγο αφθεντικους ισλαμιστες ,το ονειρο σας κνιτακια που σαστε τωρα ΧΑ
και φορατε την εθνο προβια θα γινει πραγματικοτητα,μισελληνες δωδεκαθεοι,
αριστερατζες χιτλεροσταλινικοι ,η ελλαδα μεχρ τον Ολυμπο ,τα μυστικα "πρωτοκολλα"
Ribendrop Molotof,με το που πατησαν την ιερη μας γη τα αβαροχαζαρια των SS,
εποικισαν με 100.000 βουλγαρογυφτους τη Θρακη και τη Μακεδονια μας.....
Ναζιδες δωδεκαθεοι αθεοι ,ο δουρειος ιππος του ισλαμ...

DIMOKLITOS είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΜΑ ΟΥΤΕ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ. ΗΤΑΝ ΕΛΙΤΙΣΤΑΣ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΡΟΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΛΟΙ, ΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΑΡΑ, ΑΡΑ ΤΙ; Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ, ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΗ ΓΝΩΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΗ ΓΝΩΜΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ 20 ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κομμουνισμός εξισώνει προς τα κάτω και κάθε παραγωγό του όπως ο σοσιαλισμός. Εκτός περιπτώσεων ιδιαίτερης ευφυΐας που ανεξαρτήτου περιβάλλοντος και καταστάσεως - εποχής άγει δυναμικά προς τα άνω την εποχή του.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...