20/7/18

Εμφανίστηκε στο μπλογκ μασονοεθνικιστής ρουφιανοπατριώτης της Χρυσής Αυγής

Απίστευτο! Εμφανίστηκε με Ανώνυμο σχόλιο εκπρόσωπος της φράξιας των έμμισθων πρακτόρων που βρίσκονται, παρά τον, «Αρχηγέ μου» στην «Χρυσή Αυγή».

 Ο μασονοεθνικιστής- ρουφιανοπατριώτης πράκτορας μου έγραψε: 
« Και γιατί δεν πας ρε ΓΕΛΟΙΕ τα «στοιχεία» που-δήθεν-διαθέτεις στην Ακαδημία Αθηνών και κρύβεσαι πίσω από ένα πολίτικο κόμμα που επειδή δεν δέχεται τις ψευτοφαντασιοπληξιες σου τους βρίζεις; Ρε ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ πήγαινε αν έχεις ΑΡΧΙΔΙΑ στην Ακαδημία να καταθέσεις τις ενστάσεις σου για τον Αγωνιστή και Ήρωα της Επανάστασης Μακρυγιάννη και να πολεμήσεις για αυτά που πιστεύεις-αν πιστεύεις εσύ σε οτιδήποτε»

Είναι φανερό ότι τους έχω πατήσει τον κάλο. 
Είχα την διορατικότητα να εντοπίσω ότι τα καθάρματα ,«Μακρυγιάννης»-«Πολυζωίδης»-«Ξάνθος», αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους του οικοδομήματος της Ξενοκρατίας και της Υποταγής του Ελληνικού Έθνους στους Διεθνείς τοκογλύφους.
 Η αρθρογραφία μου δημιουργεί ερωτηματικά σε πολλούς που εμπιστεύονται το Κόμμα, και τους οποίους παρασύρουν οι χαφιέδες και οι πράκτορες που έχουν εισχωρήσει σε αυτό με μοναδικό σκοπό τω αποπροσανατολισμό των Πατριωτών. Τα ερωτιματικά δημιουργούν δυσκολίες στους χαφιεδοπράκτορες που δεν είναι και τίποτα διάνοιες.
 Οπότε, οι μασονοεθνικιστές -ρουφιανοπατριώτης της Χρυσής Αυγής απαντούθν στους ερωτώντες: «Μα και η Ακαδημία Αθηνών θεωρεί Αγωνιστή και Ήρωα της Επανάστασης τον Μακρυγιάννη». 
Θα μπορούσαν να λένε μα η ΣΤΟΑ, θεωρεί Αγωνιστή και Ήρωα της Επανάστασης τον Μακρυγιάννη διότι η Ακαδημία είναι υποκατάστημα της Αχαρνών. 
Στον εκνευρισμό τους έβγαλαν τη μάσκα. «Είμαστε η Αχαρνών». Και η Αχαρνών θεωρεί ότι και η Μητέρα της. 

Τους έγραψα: «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει» , «Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι»,«οι παλιάνθρωποι κολλάνε μεταξύ τους σαν τις σάπιες σταφίδες». Και μου απάντησαν. Οι φίλοι μας είναι στην «Ακαδημία». Δηλαδή στην Αχαρνών. 
Τόσο τενεκέδες είναι οι μασονοεθνικιστές ρουφιανοπατριώτες πράκτορες παρά τον «Αρχηγέ μου».

 Επιμύθιον. Συνεχίζω τον καλό αγώνα για τη διαφώτιση των Ελλήνων… 

ΥΓ. Έχετε ξανακούσει για ριζοσπάστες εθνικιστές που ακολουθούν ιδεολογικά την Ακαδημία Αθηνών;

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και ποιος δεν εβαλε νταλκα
στο κεφαλι του φωτια
και δεν γεμισε φαρμακια την φτωχη του την καρδια
και ποιος δεν περασε στοες και μαρτυρια στην ζωη
ποιος δεν γνωρισε Εβραιο και δεν μπηκε στο δαφνι
ποιος δεν γνωρισε μασονο και δεν μπηκε φυλακη

με μασονους μην τραβιεσαι
παντα μονος να γυρνας
και μποεμικα να πινεις και την ζωη σου να γλεντας{δις}

Ανώνυμος είπε...

Τί ψάχνεις τώρα με τα ηλίθια Ούγκ που έχει στο μαντρί ο κυπατζής ουγκοβοσκός.
Στη εκπομπή του ζούγκλα με τον μακαρίτη τον Ραφαήλίδη αποκάλυψαν ότι είναι πράκτορας και δημιούργημα των Αμερικανών και έκανε τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Μαγκιά πούλαγε στο Κολλάτο με τις καρύδες όταν τον είπαν πράκτορα λούφαξε.

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα
επαναλβανεις τα ιδια και τα ιδια,εχεις καταντησει βαρετος και γραφικος.Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια:
1) Δεν σε εχει αναγορευσει κανεις ως Ηροδοτο και Θουκυδιδη της εποχης μας.Οποτε το θρασος σου να θελεις να επιβαλεις την αποψη σου στους αλλους ως (και καλα) κατοχος της απολυτης αληθειας,ειναι μια τρανη αποδειξη της αμετροεπειας που σε διακατεχει και του κακου χαρακτηρα σου.
2)Οπως σου ειπα προηγουμενως,λες πολλα αλλα πραττεις λιγα.Αφησε τα φληναφληματα(" οι φιλοι μας ειναι στην Ακαδημια" κτλπ) και γινε δραστικος:ενας αλλος στην θεση σου, ενας ανθρωπος με θαρρος και εμπιστοσυνη στον εαυτο του και τις δυναμεις του,θα πηγαινε κατευθειαν στην Ακαδημια("στη Φωλια",αφου για σενα οοολοι οι ακαδημαικοι ειναι μασωνοι).Θα ζητουσε επανεξεταση του βιογραφικου του Μακρυγιαννη,παρουσιαζοντας τα "συγκλονιστικα" στοιχεια-οπως επαιρεσαι οτι κατεχεις.Θα αξιωνε να συσταθει μια επιτροπη ακαδημαϊκων που θα εξεταζε τα "ευρηματα"(πρωτα αν ειναι αξιοπιστα).Υστερα θα ενημερωνε το κοινο(του),οτι "Παιδια,ιδου:Πηγα στην Ακαδημια και τους πεταξα τις αποδειξεις καταμουτρα,αναμενω τις απαντησεις τους-μια προς μια για καθε αποδειξη ενοχης του Μακρυγιαννη" κτλπ κτλπ.
Οσος καιρος και αν περασει αυτοι θα πρεπει να απαντησουν και θα απαντησουν:ή θα δεχθουν καποια απο αυτα και στα αλλα "καθως υπαρχουν σκοτεινα σημεια ειναι υπο διερευνηση και θα χρειαστει περισσοτερος χρονος(με λιγα λογια ο εναγων θα δικαιωθει), ή θα απαντησουν αποδομωντας ενα προς ενα τα "στοιχεια".(Σε αυτη την περιπτωση εσυ φυσικα θα τους καταγγειλεις ως μασωνους
αλλα θα πρεπει να δημοσιευσεις τις απαντησεις.Απο αυτες θα κριθουν και αυτοι.
Εχεις τα κοτσια να τα κανεις αυτα Χατζαρα;
Ιδου η Ροδος...ολα τ'αλλα ειναι να 'χαμε να λεγαμε.

Ανώνυμος είπε...

Σας εύχομαι ένα ποιοτικό και διαρκές γαμήσι!

Ανώνυμος είπε...

Ελατε.
Ολοι της συναγωγης ειστε ευπροσδεκτοι.
Κανεις καλος δεν χανεται.

Ανώνυμος είπε...

καλυτερα στην Χρυση Αυγη να μετονομαστουν σε Χρυση Στοα

soulis είπε...

Aνωνυμος 02.08

Και τι ειναι δηλαδη ο Ζουγκλας και ο Ραφαηλιδης ;
Οι φιρμες της εμπιστοσυνης ;.
Καλα τον Μακη τον ξερουμε ολοι αλλα και τον Ραφαηλιδη οσες φορες τον ειχα δει σχηματισα την εντυπωση ενος ανθρωπου αλλαζονικου ξεροκεφαλου και κυριως βαθυτατα ανοητου παρα το στυλακι που ειχε στην ομιλια το υφος κλπ που εκανε αρκετους να νομιζουν οτι ξερει πολλα...

Απο κει και περα εγω ψηφιζω ΧΑ χωρις να εχω καμμια σχεση με το κομμα και δεν θεωρω τον εαυτο μου ηλιθιο ουγκ.
Καποτε κι εγω ειχα αυτη την κατεστημενη αποψη για τον Μακρυγιαννη πολυ απλα γιατι αυτα μας λεγαν στο σχολειο.
Ετσι λειτουργουν οι περισσοτεροι ανθρωποι εαν δεν εχουν καποιο ιδιαιτερο ενδιαφερον να ασχοληθουν σε βαθος με κατι.Αρκουνται στην αποψη που κυριαρχει.
Κουκια τρως κουκια μαερυρας λεει η παροιμια.
Αλλα ειμαι προθυμος να αλλαξω γνωμη για κατι εαν πεισθω τεκμηριωμενα.
Δεν θελω να δικαιολογησω την ΧΑ και δεν ξερω αν η ηγεσια της ειναι κυπατζηδες πιασμενοι κλπ αλλα κι εδω στο παρελθον εχω εκφρασει το παραπονο μου οτι γενικα τους βλεπω να ειναι πολλες φορες πισω απο τα γεγονοτα και τις εξελιξεις .
Να τωρα με την ιστορια με την Ρωσια.
Ενταξει εχουν κανει καποιες αναφορες στην σελιδα τους και γενικα στηριζουν απολυτα την Ρωσια αλλα και σε αυτο το θεμα παρουσιαζονται νωθροι.
Οργιαζουν οι Ευαγγελατοι και οι Σροιτερ με την αντιρωσικη προπαγανδα και λεω σαν ταπεινος ανωνυμος σχολιαστης.
Εχουν το τεραστιο πλεονεκτημα παρα την λογοκρισια να ειναι στην Βουλη ενω εμεις δεν εχουμς κανενα βημα.
Τους λεω. Στο ιντερνετ υπαρχει η περιβοητη φωτογραφια του Παιατ με την Νουλαντ να μοιραζουν σαντουιτς στου νεοναζι οπως τους λεγαν τα ντοπια μμε του Κιεβου.
Επισης υπαρχει η συνομιλια που υπεκλεψαν οι ρωσοι οπου το τομαρι αυτο μιλαει με την Νουλαντ που του λεει το γνωστο fuck the EU.
Σε αυτην ομως την συνομιλια τα δυο καθαρματα συζητουν και κανονιζουν ποιον θα διορισουν πρωθυπουργο στην Ουκρανια.Τον κλιτσκο λεει αυτος οχι λεει η αλλη δεν κανει θα βαλουμε τον Γιατσενουκ πως λεγεται.
Υπαρχει καλυτερη αποδειξη του τθ ρολο παιζει ο Παιατ οπου παει ;
Και τους λεω.
Παρτε αυτες τις αποδειξεις και καντε καταγγελια και στα μμε και επερωτηση στην Βουλη να τα μαθε ο κοσμος και ζητηστε την απελαση αυτου του καθαρματος απο την Ελλαδα.
Δεν θα γινει αυτο βεβαια αλλα ο κοσμος θα μαθει τι εστι Παιατ και θα φριξει.
Τιποτα.Τους αφηνουν και παιζουν μπαλα μονοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ; Ο Καρανικας εισαι;

Ανώνυμος είπε...

Ο σχολιαστής που σε αποκαλεί γελοίο και διαφωνεί με την άποψή σου έχει προφανώς άποψη.
Τότε γιατί ζητάει την προσφυγή στην ακαδημία; Δεν μπορεί να επιχειρηματολογήσει ο ίδιος επί της ουσίας;
Αν θεωρεί ότι δεν έχει επάρκεια ο ίδιος για κάτι τέτοιο, τότε γιατί διαφωνεί με κάτι που γνωρίζει ανεπαρκώς;
Σε μία τέτοια περίπτωση "μαρτυρικής" αμφιβολίας, μπορεί να καταφύγει στην ακαδημία, να κατατοπιστεί εγκύρως και να επιστρέψει επιχειρηματολογώντας επί της ουσίας.
Έτσι θα διαφωτίσει και τους αναγνώστες και θα αποδείξει ότι η επίθεσή του ήταν δικαιολογημένη.
Έτσι θα έχει κάνει κάτι χρήσιμο σε αντίθεση με την χρυσή αυγή που είναι το μακρύ χέρι του συστήματος που του προσφέρει την τέλεια δικαιολογία για το εποικισμό της χώρας: δηλαδή τον ρόλο του κακού ρατσιστή τραμπούκου φιλοναζί που συμπληρώνεται από αμιγώς παρακρατικές ομάδες με μαύρες μπλούζες που παριστάνουν τους ακροδεξιούς που κυνηγιούνται με τους παρακρατικούς ψευτοαναρχικούς και επιτίθενται σε μετανάστες σποραδικά για να συντηρείται η προβοκατόρικη εικόνα. Όλη αυτή η σκηνοθεσία η ακτιβιστική και η πολιτική, προσφέρει το κλίμα και την δικαιολογία για τους αντιρατσιστικούς νόμους που αποτελούν την "λύση" στο πρόβλημα που οι ίδιες οι μυστικές υπηρεσίες σκηνοθετούν.
Και αυτή η σκηνοθεσία είναι η στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης σε συνδυασμό με την άλλη σκηνοθεσία των δήθεν προσφύγων. Η χρυσή αυγή αυτόν τον βρώμικο προδοτικό ρόλο εκπληρώνει. Ρυπαίνει με την παρουσία της τις ιδέες που εκπροσωπεί, είτε αφορούν την εθνική αυτοδυναμία είτε την προστασία από τον εποικισμό.

Ανώνυμος είπε...

Τους καιει και τους ζεματαει η πιστη του Μεγαλου Ελληνα Κυβερνητη
στην Ορθοδοξια μας .Η ατζεντα τους ειναι νεοταξικη οπως και της
αριστερας, αλλα πιο επικινδυνη ,εχθροι της πιστεως ,των παραδοσεων
του Λαου μας .Οτι δηλ.κρατησε ζωντανο το Εθνος μετα το1453.
Ψευτοεθνικιστες συμμαχοι των εωσφοριστων δωδεκ-αθεων,
Ο δουρειος ιππος του ισλαμ.

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα παλι τσιμπουκωθηκες χθες

αλλα απο οτι μαθαινω συνηθισμενος εισαι-σε εχουν λεει τσιμπουκωσει και αλλοι πολλες φορες χαχαχαχα

Σαββατο σημερα,γραψε καμμια μαλακια να γελασουμε
κατα προτιμηση για "μασονοεφιαλτες ρουφιανοεθνικιστες" με τετοια ζεστα τουλαχιστον να ευθυμησουμε.
Εσυ εισαι πιο αστειος κι απο τον Σεφερλη χαχαχαχαχα

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...