25/7/18

Ο «χαχαχα» εντοπίστηκε από την αρμόδια αστυνομική διεύθυνση, οπότε ραντεβού στα δικαστήρια

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα εισαι βλακας με περικεφαλαια.
Για να γινει δικαστηριο πρεπει να μου κανεις μηνυση.Και θα τι θα γραψεις; Οτι απανταω στις δικες σου χυδαιες και υβριστικες αναρτησεις τοσο για πολιτικα προσωπα οσο και για αναγνωστες(που τους βριζεις ως θρασυδειλος και φυσικα δεν δημοσιευεις τις απαντησεις τους;)
Μην ανησυχεις
εχουμε ετοιμασει εναν φακελο που περιεχει:
1) Η οικογενεια Μητσοτακη ειναι εβραιοι
2)Η οικογενεια Τσιπρα ειναι τουρκοεβραιοι
3)Οι 200 της Καισαριανης ηταν καθαρματα
4)Ο Βελουχιωτης ηταν πουστης
5)Ο Παπαγος ηταν νοθος
6)Ο Μακρυγιαννης ηταν τοκογλυφος και καθαρμα
7)Ο Προεδρος της Γαλλικης Δημοκρατιας αποκαλειται "Πουστρον"
και αλλα πολλα για πολλους αλλους που εχεις καταυβρισει χυδαια,μια συλλογη απο τετοια "μαργαριταρια" τα οποια εχεις γραψει δημοσιως.Εκτος του οτι βριζεις τους αναγνωστες ως καθαρματα χωρις φυσικα να μπορουν να απαντησουν.
Τι εγινε Χατζαρα παραπονεθηκες ωρε; Τσουζει ε; Οταν εσυ βριζεις και χυδαιολογεις για αλλους εεε;;;
Αντε ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ απο δω που θα μας απειλησεις κιολας.Να παρακαλας να γινει δικαστηριο οταν θα εχει τελειωσει η αναστολη φυλακισης σου,αλλιως σε βλεπω σε κανα κελλι ή σε κανα δωματιο στου Σινουρι.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ θα πας σε δικαστήριο άλλους? Μόνο για την περιύβριση νεκρών και συκοφαντική δυσφήμηση νεκρών αδικήματα που έχεις διαπράξει σωρηδόν, άρθρα 283 και 365 του Ποινικου Κωδικα περι προσβολής μνήμης νεκρών και με βάση τον αριθμό των νεκρών των οποίων έχεις προσβάλει τη μνήμη σε στέλνουν άνετα στη φυλακή για αρκετά χροναλάκια