28/7/18

Την οργή των νεκρών να φοβάστε σύντροφοι

Η δολοφονία των 88 συνιστά Πραξικόπημα 

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Καρανίκα, προσπαθεί να μεταθέσει το ζήτημα των ευθυνών, στο διαχρονικό πρόβλημα των αυθαιρέτων, στην καταπάτησης του αιγιαλού, στα «δεξιά συμφέροντα» με τα οποία θα συγκρουστεί η «αριστερά» και στην «ασύμμετρη απειλή», δηλαδή, «στον ρωσικό δάκτυλο», τον οποίο αναζητεί μαζί με την Cia. 

Κάθε λογικός άνθρωπος γίνεται έξαλλος με τα Συριζοζώα και τα κομματόσκυλα στην ΕΡΤ που προσπαθούσαν χθες να μας πείσουν ότι ο ήλιος ανατέλλει από τα δυτικά. 

Φταίει ακόμα, και  ο ιδιοκτήτης του Οικοπέδου,  που κάηκαν οι 26 επειδή είναι της Νέας Δημοκρατίας.

Οι 88, δεν κάηκαν επειδή υπάρχουν αυθαίρετα, ούτε επειδή έπιασε φωτιά η Πεντέλη, ούτε επειδή φύσαγε πολύ. Τα αυθαίρετα στο Μάτι υπάρχουν 40 χρόνια, και η Πεντέλη έχει καεί από τους οικοπεδοφάγους πολλές φορές και πάντα με δυνατούς ανέμους. 

Αυτό που έγινε για πρώτη φορά, είναι ότι η φωτιά πέρασε την αντιπυρική ζώνη, της Λεωφόρου Μαραθώνος και πήγε προς τη Θάλασσα

Εκείνοι που έχουν την ευθύνη της πυρόσβεσης , πρέπει να εξηγήσουν στον εισαγγελέα, γιατί ο εχθρός «πέρασε». 

Σαν σήμερα, ο Σήφης, υπέγραψε το Ουκάζιο 227, με τον τίτλο, «ούτε ένα βήμα πίσω» με το οποίο, διέτασσε τον άμεσο τυφεκισμό επί τόπου, κάθε στρατιώτη και αξιωματικού που υποχωρούσε έναντι του εχθρού. 
Το ίδιο περίμενα να κάνουν και οι υπεύθυνοι για την ζωή χιλιάδων πολιτών, των οποίων τη ζωή και την ασφάλεια εγγυάται το Κράτος. 

Που διέταξαν τις δυνάμεις τους οι ΣΡΙΖΟυπεύθυνοι, και που έδωσαν τη μάχη, αν την έδωσαν για να μην περάσει η φωτιά τη Λεωφόρο Μαραθώνος;

 Ο εισαγγελέας, θα καλέσει τον διοικητή της τροχαίας της Αγίας Παρασκευή και εκείνος θα καταθέσει ενόρκως, ποιος ανώτερος τον διέταξε να κλείσει τις εξόδους προς την Λεωφόρο Μαραθώνος και πότε . Και θα υποχρεωθεί να απαντήσει, πότε του είπαν, αν του είπαν, να αφήσει τον κόσμο να φύγει, για να σωθεί. 

Ο Τσιπρέσκου και η Ροζ Προδοτική Χουντα, με την δολοφονία των 88, παραβίασαν το Σύνταγμα και πρέπει να διατάξει η εισαγγελέας την άμεση σύλληψη και φυλάκισή τους.

 Θυμίζω: «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας». « Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής τους». «Το δικαίωμα του ανθρώπου ως ατόμου στην ζωή» τελεί υπό την εγγύηση του Κράτους. «Η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους».

 Αυτά, τα παραβίασαν οι πραξικοπηματίες, που ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη, από τον περασμένο Νοέμβριο, και αφού δεν τους συνέλαβαν , συνέχισαν.

 Πρώτα έπνιξαν 24 και τώρα έκαψαν 88 , στους οποίους ο Τσιπρεσκου είχε εγγυηθεί τη ζωή τους, σύντροφε Καρανίκα, αφού έδωσε το λόγο του, ότι θα τηρεί το Σύνταγμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι 88 θα ξεπερασουν τους 100 οι νεκροι

ikonsgr είπε...

Nα σου πω γιατί πέρασε κ.Σπύρο; H.A.A.R.P.! Τα σύγχρονα όπλα μαζικής καταστροφής ΔΕΝ είναι ατομικά, αλλά ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΆ! Υπάρχει κάτι το ΠΟΛΥ περίεργο και αφύσικο στην όλη ιστορία. Για να γίνει ότι έγινε,να φτάσει η φωτιά στη θάλασσα σε χρόνο... "dt", θα έπρεπε να φυσούν ΘΥΕΛΛΏΔΕΙΣ ΔΥΤΙΚΟΙ άνεμοι για ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ,και ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ συνεβη!
Το θέμα είναι όμως είναι, ότι,τέτοιου είδους άνεμοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ, μιας και ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΟΛΥΩΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΒΟΡΡΑ-ΝΟΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ-ΔΥΣΗΣ! Γι'αυτό και στο παρελθόν που είχαμε πολλές πυρκαγιές στην περιοχή, ΠΟΤΕ η φωτιά δεν κατέβηκε μέχρι την θάλασσα καταστρέφοντας τους οικισμούς, γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΣΣΟΜΑΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ , ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ!!! Και μάλιστα, με το που η φωτιά έφτασε στην θάλασσα, "όλως τυχαίως" κόπασαν και οι άνεμοι!
Οι "αυθεντίες" και οι "επιστήμονες" βέβαια (δηλ. οι χρήσιμοι ΗΛΙΘΙΟΙ-ξερόλες του συστήματος), θα σας αιτιολογήσουν το παράδοξο του πράγματος με την γνωστή "καραμέλα" της... "κλιματικής αλλαγής και υπερθέρμανσης",η αλήθεια όμως είναι ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ΚΞΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ κάτι που το αφύσικο του άνεμου (σε διάρκεια,ένταση και κατεύθυνση) ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ! Αυτά βέβαια, ΔΕΝ θα τα ακούσετε σε κανένα κανάλι, ούτε και εφημερίδα, τα Μέσα Μαζικού Εκμαυλισμού ΔΕΝ ασχολούνται με.... "γραφικές συνωμοσιολογίες" παρα μόνον με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ, ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ με τα οποία "ταϊζουν" τον "κυριαρχο λα(γ)ό (που τελικά έγινε και "στιφάδο"....)

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...