12/7/18

Για να μην σας πιάνουν κορόιδα οι Τσιφούτ- Εκσυγχρονιστές

Στις 11 Ιουλίου 1790, η Γαλλικη Επανάσταση, αποφάσισε την Ένωση της Εκκλησίας με το Επαναστατικό Κράτος και έκανε τους ιερείς δημοσίους Υπαλλήλους αμειβόμενους από το κράτος. 
Η Γαλλική Επανάσταση δεν αποφάσισε τον διαχωρισμό της Εκκλησίας από το Κράτος,  αλλά τον διαχωρισμό της Γαλλικής Εκκλησίας από το Βατικανό. 

Και στις 11 Ιουλίου 1933 το αμερικανικό Κογκρέσο των ΗΠΑ αποφάσισε να ορίσει κατώτατο ωρομίσθιο τα 33 σεντ ανά ώρα. Το ωρομίσθιο είναι παναμερικανικό προϊόν. 

Όλα τα γεγονότα της 12ης Ιουλίου θα τα διαβάσετε εδώ
 http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2018/07/12_12.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΛΟΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!



ΟΑΣΕ: Δεν θα λέτε «Αττίλας» αλλά «τουρκικός στρατός»

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5589150/oase-den-tha-lete-attilas-alla-toyrkikos-stratos/


Ο αντιπρόσωπος του γραφείου της Ελευθερίας του Τύπου του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), Αρλέμ Ντεζίρ, παρουσίασε το αμφιλεγόμενο «γλωσσάρι» που ετοίμασε με τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων και από τις δύο κοινότητες για χρήση από τους δημοσιογράφους σε σχέση με την κατάσταση στην Κύπρο.

Ενδεικτικά, το γλωσσάρι προτείνει, μεταξύ άλλων, αντί της λέξης Αττίλας, τη λέξη τουρκικός στρατός, τουρκικά στρατεύματα, αντί κυπριακός λαός προτείνεται ελληνοκυπριακή κοινότητα, αντί μπουντρούμι, φυλακή, αντί μητέρα πατρίδα προτείνεται Ελλάδα, Τουρκία, για τις λέξεις ψευδοπρωθυπουργός/λεγόμενος υπουργός/«υπουργός» δεν συμφωνήθηκε εναλλακτική λέξη, αντί τούρκος εισβολέας προτείνεται Τουρκία/τουρκικός στρατός/τουρκική κυβέρνηση, αντί πρόσφυγες προτείνεται Τ/κ πρόσφυγες και Ε/κ πρόσφυγες, για τη λέξη εισβολή δεν συμφωνήθηκε εναλλακτική λύση, αντί εγκλωβισμένοι προτείνεται Ε/κ ή και Μαρωνίτες που ζουν στο βόρειο μέρος της Κύπρου και αντί ελεύθερες περιοχές προτείνεται το νότιο μέρος της Κύπρου.

Ανώνυμος είπε...

Την Γαλλική Επανασταση την οργανωσαν οι Ιλλουμινάτοι και επομενως εκείνοι αποφασισαν τον διαχωρισμό απο το Βατικανο!! Ο Τσιπρα θελει να χωρίσει το ελληνικο "εβραικο" κρατος από την Ελληνική Εκκλησία! Και επομενως ο Τσιπρα ξεπερασε και τους Ιλλουμινατους!!Η "διαστρεβλωνει" και "αντιστρεφει" τις πρακτικές τους!! Τα βλεπεις,κυρ-Γιαννη(της...Τ.τ.Ε.) τι είναι ικανος να σας κάνει ο Τσιπρα;

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι