24/4/19

Μούφα το πλεόνασμα του Τσιπρόφσκι. Το χρέος αυξήθηκε κατά 17δις.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ , το ακαθάριστο ενοποιημένο χρέος της Γενικής Κυβέρνησης σε ονομαστικές τιμές στο τέλος του 2018 διαμορφώθηκε στα 334,6 δισ. ευρώ, ή στο 181,1% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος. 
Στο τέλος του 2017 ήταν 317.48 δισ. ευρώ ή 176,2% του ΑΕΠ.

 Ο Τσιπρέσκου , υπό την εποπτεία των Θεσμών και του ΔΝΤ, μέσα σε ένα χρόνο αύξησε το χρέος κατά 17 δις. 

Παρά την αύξηση του χρέους ανακοίνωσαν πρωτογενές πλεόνασμα 4,4% του ΑΕΠ ενώ ο στόχος του Προϋπολογισμού ήταν για πρωτογενές πλεόνασμα 4,1% .

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένα πραγματικό ταμειακό πλεόνασμα, γιατί η Γιουροστάτ στο πλαίσιο της «Εποπτείας»  δεν υπολογίζει τις δαπάνες για το «προσφυγικό». 

Η αύξηση του χρέος και το πλεόνασμα μαϊμού οφείλονται στο «πάρτι» της περίθαλψης των δυστυχισμένων. 
Οι φιλάνθρωποι «κονομάνε» αφορολόγητα, το «πρωκτογενες» αυξάνεται και το χρέος αυξάνεται από τις «επιδοτήσεις» προς τους Αρουραίους της Φιλανθρωπίας. Οι ντόπιοι και ξένοι ,που μας κοροϊδεύουν με αντιρατσισμό , τα φαρμάκια των λαθραίων τα έκαναν χρυσάφι.
 Ο Τσιπρόφσκι «Πέτυχε» αύξηση του ανύπαρκτου πλεονάσματος στο 4,4% και αύξηση του υπαρκτού χρέους κατά 17 δις !

1 σχόλιο:

Thales είπε...

Ακομα μια φορα αποδεικνυεται ξεκαθαρα οτι ενω δηλωνουμε σαν κανονικοι πολιτικοι απατεωνες καθε χρονο πλεονασματα στο τελος το συνολικο χρεος αυξανεται!!!!Πως γινεται αυτο?????Μαλλον ελαχιστοι το σκεφτονται!!.......Πρεπει να ξερουμε οτι τα στοιχεια του Ελληνικου δημοσιου οψεποτε δινονται στη δημοσιοτητα ειναι εμβολιμα και εντελως ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ λογω κυριως της απολυτης ελλειψης λογιστικων κανονων και ειδικα του διπλογραφικου συστηματος.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΜΜΕΛΩΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ!!!Οσοι εχουν στοιχειωδεις γνωσεις λογιστικης και διαχειρισης μπορουν να το καταλαβουν!Προκειται για απολυτη ΠΑΡΑΝΟΙΑ!Το χειροτερο ολων ομως ειναι οτι ακομα και εγκυροι οικονομολογοι αρθρογραφοι και αναλυτες ΣΠΑΝΙΑ αναδεικνυουν αυτη την αληθεια η οποια ομως κατα την γνωμη μου ειναι ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ..... .ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΧΡΕΩΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ,ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ,ΟΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΟΜΕΝΩΝ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ για να μη μιλησω για τα παγια στοιχεια.ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!Τα στοιχεια που δημοσιευουν εχουν την εγκυροτητα των στοιχειων ενος βιβλιου ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ.Μηπως εχουν ισολογισμο?Μηπως ελεγχονται απο ορκωτους λογιστες?Κυριοι και κυριες αντιλαμβανεστε τι γινεται στο Γραφειο Προυπολογισμου και στο Γενικο Λογιστηριο του Κρατους??Αντιλαμβανεστε τι γινεται στα Νοσοκομεια ,στους οργανισμους,στο στρατευμα,στα ΑΕΙ-ΤΕΙ,στα σχολεια,στις συμμετοχες του Δημοσιου??Οσοι απο μας εχουν καποια εμπειρια μπορουν να το φανταστουν!!.Εγω πιστευω οτι στοιχειοθετουν αριθμους,δεικτες και δεδομενα ΟΠΩΣ τους συμφερουν!!Κυριολεκτικα γραφουν οτι θελουν!...ΑΚΟΥ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!Τα οποια στοιχεια ειναι συνηθως ελλιπη και χειραγωγημενα απο τις πελατειακες και κομματικες ομαδες που λυμαινονται με λογικη συμμοριας το δημοσιο.Αλλωστε αυτο εχει ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ πανευρωπαικα τουλαχιστον με τα πλαστα στοιχεια της ΕΛΣΤΑΤ.Οι κανονες της τελευταιας αλλα και της μητρικης EUROSTAT ειναι σκανδαλωδως ελαστικες και προσαρμοσιμες.Οχι πως και τα αλλα κρατη δεν επιδιδονται στο ιδιο σπορ.Επιδιδονται!! και σηκωνει μεγαλη συζητηση αυτο!Οχι ομως με τον δικο μας τροπο.Εμεις δεν κραταμε ουτε τα προσχηματα.....Το Ελληνικο κομματικο κρατος το οποιο με περισσιο θρασος απαιτει διπλογραφικο απο την καθε μαγαζακι της γωνιας θα επρεπε να διαθετει ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ(ΔΙΕΘΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ),ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ,ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΛΠ ΚΛΠ και να ελεγχεται απο ορκωτους λογιστες και απο τις οργανωσεις του ιδιωτικου τομεα(πχ Επιμελητηρια) διασφαλιστικα και επικουρικα(εχουν αλλωστε εννομο συμφερον).ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Η Προδοσία του 1897. Η 18η Απρολίου. Ορκίστηκε η κυβέρνηση Ράλλη. Ο Μεραρχος Μαυρομιχάλης ζήτησε να υποχωρήσει στον Δομοκό

Η υποχώρηση στον Δομοκό  Οι αποδοκιμασίες του Λαού κατά του Γλξυμπουργκ  Οι Αγγλικές Φουστιές Πρωτοσέλιδο σχόλιο του «ΕΜΠΡΟΣ» για τους «αρχι...