16/4/19

Η ΣΝΟΦ επέστρεψε. Κάλεσμα του Μιτσκόσκι από την Γευγελή στους Αιγαιάτες

Ο Μιτσκόσκι του ΕΜΕΟ, χθες το βράδυ μίλησε στη Γευγελή και τόνισε ότι «ο Ζάεφ εγκατέλειψε τη μακεδονική μειονότητα στις γειτονικές χώρες». 
Ο Μιτσκόσκι είπε ότι « οι άνθρωποι στη βόρεια Ελλάδα είναι Μακεδόνες που μιλούν μακεδονική γλώσσα, τραγουδούν Μακεδονικά τραγούδια και διασκεδάζουν με Μακεδονικούς χορούς». 

Η τελευταία (τηλεφωνική) δημοσκόπηση της «Μάρκετ Βίζιον», που δημοσιεύτηκε χθες, στα Σκόπια και η οποία κάλυψε και την 15 Απριλίου, έδειξε ότι η «Γκορντάνα» Σόρος προηγείται με 18,6%, ο «Στέβο» Σόρος που ακολουθεί με 18% .Ο Μπλερίμ Ρέκα είναι τρίτος με 8,4%. Οι «αναποφάσιστοι» είναι 28,7% και το 26,3% δεν θα ψηφίσει. Η «Μάρκετ Βίζιον» δεν έκανε «αναγωγή». Το στατιστικό της σφάλμα είναι 5%. Η υποστήριξη του «Στέβο» μεταξύ των «βουλγαροφώνων» είναι 12%. 

Ο Χριστιάν Μιτσκόσκι, έκανε έκκληση στους «δυσαρεστημένους» που δεν θέλουν να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές και υποστηρίζουν το μποϋκοτάζ, να ψηφίσουν την Γκόγκα διότι σύμφωνα με τον ίδιο , το μποϋκοτάζ, είναι προς όφελος της κυβέρνησης. «Εσείς που υποστηρίζετε σθεναρά το μποϊκοτάζ, ξέρω ότι έχετε πολλούς λόγους αλλά το Μποϋκοτάζ βοηθά μόνο τον Ζόραν Ζάεφ , είπε ο Μιτσκόσκι. Ωστόσο, οι ετερόκλητοι αντίπαλοι του, που συμφωνούν στο Μποϋκοτάζ, θα μπορούσαν να του απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο. Η ψήφος στην «Γκόγα», βοηθάει τον Ζάεφ, διότι αν το ΕΜΕΟ έκανε Μποϋκοτάζ, οι εκλογές θα ήταν σίγουρα άκυρες και θα γινόντουσαν υποχρεωτικά πρόωρες εκλογές.

 Στη δημοσκόπηση της «Μάρκετ Βίζιον» , στην ερώτηση: «αν αύριο διεξάγονταν βουλευτικές εκλογές ποιο κόμμα θα ψηφίζατε», το 14,2% δήλωσε το VMRO-DPMNE, το 13% τη SDSM, το 3,1%, τη συμμαχία για τους Αλβανούς και για το DUI το 2,8% . Οι αναποφάσιστοι ήσαν 23,5% και δεν ήθελαν να ανακαλύψουν την ψήφο τους το 23,7%. Το 48,7% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι η χώρα οδεύει σε λάθος κατεύθυνση ενώ το 39,1% λένε ότι είναι σε κατεύθυνση. Το 54,2% δεν πιστεύουν ότι οι προεδρικές εκλογές θα αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο, ενώ το 32% περιμένει να ωφεληθεί. Η έρευνα της «Μάρκετ Βίζιον», έδειξε ότι από τους ερωτηθέντες ηλικίας 19 έως 29, μόνο το 3,4% θα ψήφιζαν Γκορντάνα , το 1,9% για το Στέβο και το 1,3% για τον Μπλερίμ Ρέκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...