28/4/19

Κούφιες προεκλογικές υποσχέσεις των ΣΥΡΙΖόφσκι Αρουραίων

Ο αρουραίος της Πλουτοκρατίας Αλέκος Φλαμπουράρης υποσχέθηκε στην πελατεία των Συριζόφσκι, «επανορθωτικά μέτρα», αφού όμως «εμπεδώσουν τις μεταρρυθμίσεις». Το μήνυμα ήταν: «όλοι θα πάρετε σιγά -σιγά και όταν έχουμε να σας δώσουμε». 
«Καθώς η χώρα εμπεδώνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και παγιώνει τη σταθερότητα στην οικονομία της, θα υπάρξουν και μόνιμα, θετικά για τους πολλούς, μέτρα, στα οποία θα προβεί η κυβέρνηση σταδιακά και μεθοδικά, εντός των δημοσιονομικών περιθωρίων», είπε ο αρουραίος της Πλουτοκρατίας. 
Το «πολλά βαρύ» , «επανορθωτικό μέτρο», ήταν, «η 13η σύνταξη».
 Και ο Αλιέκσι με μία φράση από το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο έστειλε κοινωνικό μήνυμα, για τον τον διαρκή αγώνα για την επικράτηση της Δικαιοσύνης στον κόσμο. Μηνύμτα, υποσχέσεις, δικαιοσύνη. Πιστέψτε μας και ψηφίστε μας. Και πάλι. Υπόσχονται ότι σκέπτονται να δώσουν την 13 σύνταξη τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ οι εκλογές θα γίνουν, τα αργότερο τον Οκτώβριο, αλλά μπορεί και τον Ιούνιο.
 Συνταξιούχοι. Μη μασάτε. Εν τη παλάμη και εν τούτω να μιλήσετε στους απατεώνες. Προκαταβολή η 13η Σύνταξη και όχι η Ψήφος σας τον Μάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...