25/4/19

Σκόπια: Έκαναν νοθεία, για καλό σκοπό, και έπεσαν στα μαλακά

Γέμισαν τις κάλπες με ψηφοδέλτια αλλά κανείς δεν πάει φυλακή.
 Η Κεντρική εφορευτική Επιτροπή στα Σκόπια από τις 14 καταγγελίες, για νοθεία που εκανε η εκστρατεία της δρ Γκορνάνας έκανε αποδεκτές τις 7 και ακύρωσε την ψηφοφορία σε εκλογικά τμήματα του Κουμάνοβο, του Καβάνταρτσι, στην Αχρίδα, το Κίτσεβο, καθώς και στους δήμους Αεροδρομίου και του Κέντρου στα Σκόπια.
 Στο Κίτσεβο, σύμφωνα με το πρακτικό της ψηφοφορίας μέσα στις δυο πρώτες ώρες ψήφισαν 297 άτομα ή όπως αναφερόταν στην καταγγελία, υπήρχε ένας ψηφοφόρος. κάθε 24 δευτερόλεπτα.
 Η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται να επαναληφθεί η ψηφοφορία στα εκλογικά τμήματα διότι δεν θα άλλαζε το αποτέλεσμα των εκλογών.
 Η Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε την αλλαγή των μελών των εφορευτικών επιτροπών και συνέστησε περισσότερη προσοχή για να αποφεύγονται τα λάθη. 
Πλην τούτου, αφού ο Ζάεφ πήρε τη «Σκούπα», της "Κάθαρσης", 
ο Γενικός Γραμματέας της Νέο Νεοκομουνιστικής Ένωσης Αλεξάντρ Κιρακόφσκι, δεν ανέλαβε την πολιτική ευθύνη αλλά ανακοίνωσε ότι η αδελφή της συζύγου του και ο σύζυγος της θα παραιτηθούν από τις θέσεις που τους διόρισε. 
Ο Κιρακόσκι είπε ότι τους ζήτησε να παραιτηθούν «παρόλο που εκείνος δεν επηρέασε την πρόσληψή τους. 
«Τα προνόμια, ο κομματισμός και ο νεποτισμός δεν είναι αξίες της SDSM, ούτε θα είναι αξίες μου ,Έχουμε την ευθύνη, ενώπιον των πολιτών, να αλλάξουμε τα πράγματα, να αλλάξει το σύστημα», είπε ο Κιρακόφσκι που διόρισε όλο του το σόι. 
Αυτά στα Σκόπια.
Στην Ελλάδα ο Αρβανίτης που διόρισε και αυτός όλο του το Σόι, σφυρίζει αδιάφορα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα

Ανώνυμος είπε...

https://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/associated-press-prosfyges-gnwrizan-kai-ta-spitia-twn-astynomikwn-ston-ebro/post37627?fbclid=IwAR3NAdQuUT1i6a8qpmSHIEWXLVxR51sU4PDZjQSrq5t2jG2Z6cAo38aR_Ac

..ξημερώματα της Δευτέρας στην Ορεστιάδα με πρωταγωνιστές «πρόσφυγες» αιτούντες άσυλο, οι οποίοι επισκέφθηκαν τα σπίτια αστυνομικών της Frontex και άρχισαν να τους χτυπούν τα κουδούνια..