24/4/19

Οι 854.000 αλλοδαποί ψηφοφόροι των ΣΥΡΙΖόφσκι είναι η πραγματικότητα, ενώ ο καυγάς με το Τζέισον Πολάκι είναι εικονική πραγματικότητα. Ψευδογεγονός.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε για 854.000 αλλοδαπούς, Πακιστανούς, Αφγανούς αλλά και Aλβανούς που προμηθεύτηκαν ελληνικές ταυτότητες και θα ψηφίζουν στη χώρα μας. 
«Όλοι αυτοί θα ψηφίσουν τον Τσιπρόφσκι», όπως είπε ο Καρατζαφέρης.
 Αυτή είναι μια πργματικότητα, αλλά δεν είναι το κύριο πολιτικό ζήτημα γιατι η σκηνοθετημένη πραγματικότητα ασχολείται με το Τζέισον-Πολάκι. 
Διαβάστε τίτλους πατσαβούρων. 
«Καθημερινή»: Ασπίδα Τσίπρα στον Πολάκη «Τα Νέα»: Αγκαλιά με την αθλιότητα Η «εφημερίδα των συντακτών»: Απρέπεια και υποκρισία Αυγή: Σηκώνουν σκόνη για να κρύψουν το αντικοινωνικό πρόγραμμα της Ν.Δ. Ελεύθερος Τύπος: Τσίπρας αποθεώνει πολακισμό Φιλελεύθερος: Αρχηγός των αχρείων Το Ποντίκι: - Ιησούν ή Βαραββάν; - Νίπτω την κάλπην μου Δημοκρατία: Πολλάκις χυδαίος.

Πολύ κακό, για το Τίποτα και τον Τίποτα.
 Η υπόθεση είναι κλασσικό Ψευδογεγονός. 
Αλλά για την «ταμπακιέρα», τους λαθροψηφοφόρους, τίποτα. 

ΥΓ.Τα «καυτά» θέματα της σήμερον  είναι η Κλιματική Αλλαγή, η Προοδευτική Συμμαχία και το Τζέισον Πολάκι !

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγώ έχω την εξής ερώτηση που δεν μου απαντάει κανείς,

ο Κυμπουρόπουλος στηρίζει Καιρίδη, χοτσποτ, λαθρομετανάστες, Σκόπια και ισλαμικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

@ Τετ Απρ 24, 11:59:00 π.μ.
Οχι. Δεν στηριζει.
Στηριζεται ομως με το 25χιλιαρο το μηνα.
Τι δεν καταλαβαινεις;
Δε ειδες τον Επιτηδειο της ΧΑ;
Μολις του 'πανε "ευρωβουλη γιοκ" τα παρατησε και τα κομμουνια πανηγυριζουν......ολουθε.




Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας

avdargor είπε...

αφου ειναι στη ΝΔ δε θα στηριζει δλδ? γιατι το αυτοθετεις το ερωτημα?
για καποιο σκοπο θα διοχχετευθει κ αυτος στο μελλον.
---------------------------------------------------
οσων αφορα τωρα τους 800 χιλιαδεσ κ αν.... που λεει ο καρατζαφυρερ....λογικο εινια να διανεμονται..... διανεμονται ψηφοφορικα λογικο δεν ειναι ρε χατζαρα? που εισαι κ ποιο εμπειρος οντας στο εξωτερικο ως αντιπροσωπος της ελλαδος? η ΝΔ δεν ειναι πολυφυλετικη το ΚΙΝΑΑΛ το ΠΟΤΑΜΙ? μαζι δε θα συνηγορησαν σε αυτο το ποσοστο οποιο κ αν ειναι των λαθροψηφων. αρα κ λογικα θα διανεμηθει το οποιο ποσοστο. ενταξει ο καρτζατουμπαςε το εκαψε λιγο δε λεω. αλλα μου κανει λιγο...υποπτο που δεν αναφερεται κ οτι η ΝΔ θα παρει τετοιους ψηφους.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Γυναικα ηταν αυτη που ΚΑΡΦΩΣΕ...
Το"Makeleio.gr"ειναι σε θεση να γνωριζει απιστευτο παρασκηνιο για τον"αγνωστο"ανθρωπο που καρφωσε τιs off-shore του Καρατζαφερη στο Μαξιμου και αποκαλυπτει:
Αξιζει να σημειωθει οτι το"Makeleio.gr"εχει γραψει πολλα και γνωριζει απιστευτεs λεπτομερειεs για το παρασκηνιο με τιs off-shore του μπαρμπα-Γιωργου αλλα δεν ασχολειται με πολιτικα πτωματα!
Ενα πουλακι μαs ειπε λοιπον οτι γυναικα και μαλιστα λυγεροκορμη πρεπει να ηταν ο"αγνωστοs"ανθρωποs που τον κατηγγειλε.
Αυτο που ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε καλα ειναι πωs ο ανθρωποs αυτοs δεν ειναι και τοσο"αγνωστοs"αφου αποτελουσε η αποτελει ακομη τον περιγυρο του μπαρμπα-Γιωργου απ'τιs Τζιτζιφιεs.
Mια γυναικα τον καρφωσε που ηξερε τα ΜΥΣΤΙΚΑ του και του ζεσταινε το μαξιλαρι!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΠΤΗΝΟ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ.
"Ο Καυμοs του πρωην πλανωδιου γαλατα-σανοπωλη βαψωμαλλια ερωτυλου 864 μηνων με το εξωγαμο"
Και τωρα κλαιει και θρηνει ολουθε
τριγυρνα και λεει οτι θελει στην...
ευρωβρυξελα μεσα να μπει μπαs και σωθει
και τα γ@μησιατικα 7000 χιλιαρικα ευρω
που δινει καθε μηνα να γλυτωσει γιατι
η ζωηρη ξανθια παλι θα του τον καρφωσει...

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ είπε...

Φτανει πια........Ο Έλληνας πληρώνει για να έχει δωρεάν τα πάντα ο παράνομος μετανάστης. Τον βαφτίζουν "πρόσφυγα", τον βάζουν σε καθεστώς προστασίας και μετά τον χρίζουν Έλληνα ιθαγενή ψηφοφόρο τους. Αυτός είναι ο πραγματικός φασισμός και μας πνίγει καθημερινά......
Αν τυχόν μιλήσει κάποιος ή διαμαρτυρηθεί αμέσως τον δικάζουν ως ρατσιστή και ξενοφοβικό, ενώ στην ουσία εμείς είμαστε οι αποδέκτες του κρατικού ρατσισμού
Έχουμε χάσει τον έλεγχο της καθημερινότητάς μας και δεν ορίζουμε πλέον το μέλλον των παιδιών μας. Δεν είναι ζωή σε σύγχρονη κοινωνία αυτή αλλά σε ζούγκλα αποκάλυψης. ...........Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατρακύλα και μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί. Είναι η τελευταία μας ελπίδα.


ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΚΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Στην πολιτική του… νεκρανάσταση προσδοκά ο Καρατζαφέρης στις προσεχείς ευρωεκλογές, αν και είναι γνωστό πως δε ζωντανεύουν οι (πολιτικά) νεκροί…

Έτσι, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΙ, όπου μίλησε για τα όνειρά του να ξαναγίνει ευρωβουλευτής – για να εξασφαλίσει… ευτυχισμένα γεράματα, καθότι είναι πολλά τα λεφτά.

Έτσι, απαντώντας σε σχετική με την Συμφωνία των Πρεσπών ερώτηση, ο εμφανιζόμενος ως… υπερπατριωταράς απάντησε ως εξής: «Έγιναν λάθη και αυτά τα λάθη έφεραν μια λάθος συμφωνία».

Προσέξτε! «Λάθος Συμφωνία», κι όχι συνειδητή προδοσία!

Ανώνυμος είπε...

Master Quiz:εργα και ημερεs ενοs πλανωδιου γαλατα-σανοπωλη πρωην ιδιοκτητη πρακτορειου μοντελων και προωθητη μανεκεν γελωτοποιου κομφερασιε ψευτομιμου ψευτομποντυμπιλντερ βαψωμαλλια ερωτυλου σεβασμιου γεροντα παρ'ολιγο διγαμου με την πρωην ζωηρη ξανθια ερωμενη με το εξωγαμο μικρο σπυρο.........και με την νυν Κορινθια ερωμενη με το πλαστο απολυτηριο λυκειου....o οφσοροδοξοs σαβανοτσεπηs καταδικασμενοs αμετακλητα ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!!!
α)ο πρωκτοχεσμενοs;
β)το πραμα-πραματι;
γ)ο κρονοληροs καμποτινοs;

"Τιs εκλογεs το 2009 τιs κερδισε το ΠΑΣΟΚ με το"λεφτα υπαρχουν"του Γ.Παπανδρεου και ειχε την απολυτη πλειοψηφια με 160 εδρεs.Την Ελλαδα την οδηγουσαν σιγα σιγα στην χρεοκοπια και μετα απο 6 μηνεs χρειαζοταν 11 διs!Η κατασταση ηταν δυσκολη μεν,αλλα αναστρεψιμη ΑΦΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,προτεινε να μαs παραχωρησει ενα δανειο 24 διs!
Με το επιτοκιο δανεισμου των τραπεζων,του 1% Αυτο μπορει να ειναι γνωστο!
Αυτο που δεν ειναι γνωστο ειναι το εξηs:με την Ρωσικη αντιπροσωπεια που ηρθε τοτε στην Ελλαδα,συναντηθηκε συνομιλησε και ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ποιοs νομιζετε απο την κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ με τιs 160 εδρεs;Κ Α Ν Ε Ι Σ!!!
Δεν ηταν ΚΑΝΕΝΑΣ απο την κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ.-Ηταν ο προεδροs του ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ που συνομιλησε και Α Ρ Ν Η Θ Η Κ Ε το δανειο!
Οι Ρωσοι εχουν και βιντεο."Ο ΛΑ.Ο.Σ ηταν στην"αντιπολιτευση"Ειχε μονο 15 βουλευτεs και δεν υπηρχε συγκυβερνηση με το ΠΑΣΟΚ!
Τοτε λοιπον με ΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ η"αντιπολιτευση"και ο Γ.Καρατζαφερηs συνομιλουσε με την Ρωσικη αντιπροσωπεια,........ωs υπουργοs OIKONOMIKΩN;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Όλοι όσοι θα 'καναν ακριβώς τα ίδια με τον χαζοχαρούμενο, εκφράζονται όπως ο κωλοτούμπας. Και ο θεομπαίχτης, πολέμιος της ποδαρίλας είχε πει πως όσοι ψήφισαν την Συμφωνία δεν είναι προδότες. Κοινώς, εάν ήτάν στήν θέση τους, το ίδιο θα 'κανε. Απ' την άλλη, όμως, είναι τίμιο εκ μέρους τους, διότι λένε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ σε όσους θεωρούμε προδοσία την Πρέσπα, να μην τους ψηφίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

"Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΤΟΥ αιΛΗΝΙΚΟΥ ΚωΝΟβωΛιου"
το χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs ο καθετηραs ο βρωμιαρηs ερωτυλοs παρ'ολιγο διγαμοs με το εξωγαμο....που ειχε συναψει ερωτικη σχεση και....με την..αρραβωνιαστικια του γιου του ο σιχαμεροs ελεεινοs ξευτιλισμενοs βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ ΚΑΜΠΟΤΙΝΟΣ Π@ΥΣΤΗΣ!!!!!!
edolio5.blogspot.com/2019/02/7000_17.html
edolio5.blogspot.com/2019/03/7000.html

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε, εσύ έχεις πάθει ψύχωση με τον Καρατζαφέρη. Πες μας τον πόνο σου, τι σου έκανε αυτό το κάθαρμα;

Ανώνυμος είπε...

23/4/2019:Ο μνημονιακοs Καρατζαφερηs υπεγραψε το 1ο μνημονιο(δεν ξερουμε εαν το ειχε διαβασει)δειτε και ακουστε πωs στηριζει ΝΔ και Γεωργιαδη.
Ακουσον!!!Ακουσον!!!!!Για να καταλαβετε ποσο σημαδεμενη ειναι η ΤΡΑΠΟΥΛΑ!
https://www.youtube.com/watch?v=juuSOg4l4vk
Ο μνημονιακοs Καρατζαφερηs υπεγραψε το 1ο μνημονιο(δεν ξερουμε εαν το ειχε διαβασει)δειτε και ακουστε πωs στηριζει ΝΔ και Γεωργιαδη δλδ με πολλα απλα το δεκανικι των μνημονιακων και παρολα αυτα καποιοι θεωρουν οτι ειναι στο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ......
ΕΛΕΟΣ:....ειπαμε ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ....
ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.....για να δουμε οσο γινεται πιο συντομα και τιs αλλεs εφεδρειεs του συστηματοs............
Στο 8ο λεπτο.....πλεκει εγκωμιο Γεωργιαδη....αραγε ΓΕΦΥΡΑ η μηνυμα οτι μην αγχωνεστε εδω ειμαστε και εμειs ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ να ψηφισουμε και 5ο μνημονιο....ενω πριν λιγα χρονια ελεγε μια φορα προδοτηs απαξ προδοτηs.....σχετικο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=906mUSlfbc
Στο 16 λεπτο δηλωνει οτι αθελα τουs τα πατριωτικα κομματα θα γινουν ο βατηραs να παραμεινει ο φασιστοσυριζα στην κυβερνηση........δλδ ενισχυει το διπολισμο και σπρωχνει κοσμο να ψηφισει ΝΔ με τον φοβο μην παραμεινει δηθεν ο φασιστ οσυριζα.....και εγω ΕΡΩΤΩ.....
Ποια η ΔΙ'ΑΦΟΡΑ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ...αφου ειναι ιδιοι...ΑΠΛΑ θα σε ενδιαφερε να τουs στειλειs φυλακη......(συνεχιζουμε και με τα αλλα μνημονιακα και εφιαλτικα διαμαντια που ειπε"....
Απο το 18ο λεπτο εωs το 25 πλεκει και παλι εγκωμιο στην ΝΔ και προτεινει να κανει μαθημα στον Μητσοτακη για ντιπειτ....ΕΛΕΟΣ........ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕs ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ......
ΣΤΟ 24:30 ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.......ψιλα γραμματα...παμε παρακατω....
Στο 30:25 υποψηφιοs ευρωβουλευτηs δηλωνει για την ενωση των δυων δεξιων πατριωτικων χωρων ΠΑ.ΤΡΙ.Ε και ΛΑ.Ο.Σ........ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΡΕ ΤΙ ΣΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΣΤΕ;;;;;;;;;;;ΕΛΕΟΣ!!!!!
και τα υπολοιπα βρειτε τα εσειs....αφου αγορασετε συμπληρωματα διατροφηs..........

Τσα!Να κι ο Καραποστολου...
esxatianasxesi.blogspot.com/2019/04/blog-post_334.html

Τι κρυβεται πισω απο τον...Καρατζαφερη;;;Τωρα βαλτε με το μυαλο σαs,αν το νεο κομμα του George karatzaferis εχει σχεση με Ελλαδα και Ελληνεs η με την μεγαλη στοα του City του Λονδινου...
attikanea.blogspot.com/2016/04/george-karatzaferis-city.html

Ποιοs εφαγε το 1.000.000;Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,η οι...αλλοι;
Γιατι καποιοs το εφαγε,που να του κατσει στο λαιμο,και να παθει...εμφραγμα..
ixnos.blogspot.com/2014/09/1000000.html
ολοι λενε με το ΚΘΟΥ ΚΘΟΥ θτο λαγοθ απο πιθω και απο μπθοσ...

Βοα η πιατσα!!!πεθεροs ερωτυλοs γ@μουσε την αρραβωνιαστικια του γιου του ο Π@ΥΣΤΗΣ!!!λενε οτι τον εχεσε το περιστερι στον Βοσπορο...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι γνωστά ρε φίλε. Τα έχεις ξαναγράψει τόσες φορές. Πες μας τι σου έκανε προσωπικά ο Καρατζαφέρης και τον έχεις τόσο άχτι...

Ανώνυμος είπε...

Stratakis Mixalis Διαβαζω τα περι επικειμενηs εισοδου του Γ.Κ στο μπουρδελο(δικοs του ο χαρακτηρισμοs)τηs ΝΔ και αφηνω το μυαλο μου να κοβει βολτεs και να κανει συνειρμουs.Πιτσιρικαs ημουν λατρηs των μπουρδελων και τακτικοs θαμωναs οσο τα χαρτζηλικια μου μου το επετρεπαn.Μου αρεσε το περιθωριο μου αρεσαν οι γυναικεs που εκδιδονταν στα ισια και παλικαρισια μου αρεσε η μυρουδια τηs ξυλοσομπαs το χειμωνα και ο θορυβοs του ανεμιστηρα το καλοκαιρι ολα μου αρεσαν στο μπουρδελο το χορτασα!Αλλοιμονο σε εκεινουs που δεν τολμησαν να περασουν το κατωφλι του οπωs ο Γ.Κ αρσενικο που δεν εχει μπει σε μπουρδελο αρσενικο δεν ειναι!!!Δεν μπηκε στα νιατα του μπαινει στα γηρατεια του αυτο μαγκια δεν ειναι Ξευτιλα ειναι!!!Δεν μπαινει σαν πελατηs μπαινει σαν υποψηφιοs για τη θεση τηs Τσατσαs αντε να μπαινει και σαν απλοs Μπανιστηρτζηs!!!!
Τελικα ο καρατζαφερηs δεν ειναι απλοs κωλοτουμπαs κωλωγλυφτηs ειναι προσβολη για τουs Κωλουs!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν χρειάζονται ταυτότητα για να ψηφίσουν. ΑΡΚΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ !