19/4/19

Να μιλήσει ο λαός στην κάλπη για την ρατσιστική και φασιστική απόφαση των τεκτόνων

Στις 26 Μαΐου οι λαϊκοί ένορκοι πρέπει να ψηφίζουν για την ρατσιστική και φασιστική χθεσινή απόφαση της «Ανεξάρτητης», που καταδίκασε τους μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου σε 17 χρόνια κάθειρξη για τα πέταγμα μιας Μολότοφ. Πότε και ποιος αναρχοπατέρας καταδικάστηκε σε 17 χρόνια φυλακή για ηθική αυτουργία στο πέταγμα των μολότοφ; Αυτό πρέπει να το κρίνει ο λαός. 
Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία στις ευρωεκλογές. Ψηφίζουμε Δημοκρατία και Ισονομία. Μαύρο στη Μαύρη δικαιοσύνη και τα κόμματα που τη στηρίζουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όπως έχουμε πει σε προηγούμενο σχόλιο,η... "ανεξάρτητη" εκτελεί "συμβόλαια καταδίκης" αθώων που τα ζητούν πλούσιοι πελάτες που έχουν προσωπικές διαφορές με άλλους ανθρώπους! Λάδωμα κανονικό δηλ.! Το μασονικο "κράτος δικαίου" αρχίζει να φανερωνεται σιγά-σιγά! Έχουμε στην διάθεση μας και ονόματα "δικαστών" και "δικηγόρων" που συμμετέχουν σε αυτά τα κυκλώματα! Απλώς μάς λείπουν οι πλήρεις αποδείξεις! Αλλά η μασοναρια φροντίζει να μην αφήνει ίχνη!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...