14/4/19

Το καθήκον κάθε Έλληνα Πατριώτη

Σήμερα υπάρχουν οι δυο παρατάξεις της Βάρκιζας με προοπτική να κυβερνήσουν τον τόπο ως πληρεξούσιοι και εντολοδόχοι των Έξωθεν και Άνωθεν. 
Ο Κούλης, (Σοφιανόπουλος) με τους «Ντιντίδες», και ο Σιάντος,(Τσιπρόφσκι) με την ΣΝΟΦ και τους ΕΑΜοβούλγαρους. 
Κανείς Έλληνας πατριώτης δεν πρέπει ψηφίσει Κούλη και ΣΥΡΙΖΕΣΚΟΥ.
 Πρώτος στόχος του κάθε συνεπή Έλληνα πατριώτη είναι να ΔΙΩΞΕΙ την Ξένη Κατοχή και το προδοτικό Τόξο.
 Την Κλεπτοκρατική ΨωροΑλίτ. Αριστερούληδες και Δεξιούληδες,.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχεις δει αυτό το κίνημα με την "Ιερά Δήλωση" που διαφημίζει ο Λουκάς Κίνιας στο κανάλι Χαμπέρ Ρεζίλ στο γιουτιούμπ. Καλεί τους ανθρώπους να πάνε στο αστυνομικό τμήμα και να υπογράψουν μία δήλωση για το άρθρο 120. Επίσης λένε ότι επειδή είναι κατοχικές οι εκλογές δεν πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε, δεν έχω διαβάσει την δήλωση αυτή αλλά ποτέ δεν έχω ακούσει να λένε να μην υποβάλεις φορολογική δήλωση με βάση την "Ιερά Δήλωση". Την έχουν σπάσει σε διάφορους του "πατριωτικού χώρου" όπως στον Μουσσά, επειδή εμφανίζονται σε συγκεντρώσεις και μιλάνε από τις εξέδρες. Δεν ξέρω τί σχέση μπορεί να έχουν με τον Σώρρα πάντως ο Σώρρας ταρακούνησε το σύστημα καθώς έπεισε πολλούς να μην πληρώνουν εφορίες και δάνεια και υπογράφουν μία δήλωση που λέει στην εφορία να τα πάρει από τα 600 δις του Σώρρα.

Ανώνυμος είπε...

AΛΙΕΚΟΣ ΤΣΙΠΡΟΦΟΥΣΚΑΣ


(ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΛΑ)




ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑΡΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μας ενδιαφέρει η γνώμη σου, εκτός του τι να μην ψηφίσουμε, μήπως να μας έλεγες και ποιά θεωρείς την ενδεδειγμένη στάση μας στις εθνικές; Βάζοντας στην εξίσωση την Singular, όμως. Ποτέ δεν κατάλαβα, πως είμαστε βέβαίοι για την γνησιότητα των αποτελεσμάτων, που ανακοινώνει μία ιδιωτική, αλλοδαπής ιδιοκτησίας, εταιρία. Όλοι θυμόμαστε την αυτοκτονία, Κύριος οίδε εάν όντως ήταν, του διευθύνοντος συμβούλου της. Επίσης, εάν το οποιοδήποτε κόμμα, που θα ψηφίσουμε, άλλα πει προεκλογικά και, εφόσον μπει στην Βουλή, άλλα κάνει μετεκλογικά, πως μπορούμε να αντιδράσουμε;; Προσωπικά, έχω την ίδια άποψη με τον κ.Κοντογιώργη. Εάν το παρόν σύστημα ήταν πραγματικά αντιπροσωπευτικό, θα έπρεπε η ψήφος μας να είναι ανά πάσα στιγμή ανακλητή, εφόσον ο αντιπρόσωπός μας παραβίαζει τα συμφωνηθέντα. Ακριβώς όπως το πληρεξούσιο προς τον δικηγόρο σου μπορεί να ανακληθεί ανα πάσα στιγμή. Το να μην ψηφίσουμε τα παραμάγαζα του Soros είναι μία καλή αρχή και επίδειξη στοιχειώδους πολιτικής ευφυίας. Δεν είναι, όμως, αρκετό. Πλην του ποιόν να.. μαυρίσουμε πρέπει να 'χουμε και κάποιον να ψηφίσουμε. Λοιπόν, Σπύρε;

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...