21/4/19

Ουκρανία. Σάρωσε ο «υπηρέτης του λαού»

ΚΙΕΒΟ. 21 Απριλίου. Σύμφωνα με το «έξιτ πολ» ο ηθοποιός και σόουμαν Βλαντίμιρ Ζελένσκι εποβλήθηκε σε όλες τις περιφέρειες του εκατομμυριούχου ιουδαίου Πιότρ Ποροσένκο στις προεδρικές εκλογές. Στην ορθόδοξη και ρωσόφωνη ανατολή έλαβε το 87,7% .
 Ο Πορόσενκο το 11,2% των ψηφοφόρων. Στον Νότο, ο Ζελένσκι πήρε το 85,4% των ψήφων Στις δυτικές πολωνο-καθολικές περιφέρειες ο Ζελένσκι ελαβε το 57% και ο Ποροσένκο το 41,3% . Στις κεντρικές περιοχές, ο Ζελένσκι πήρε το 70.3%. Ο Ποροσένκο αναγνώρισε την ήττα του στις εκλογές, αλλά δήλωσε ότι δεν θα εγκαταλείψει την πολιτική.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kι ο ηθοποιος ....Ιουδαιος ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Οι εβραιοι θριαμβολογουν, οτι η Ουκρανια θα ειναι η πρωτη χωρα εκτος του ισραηλ, που θα εχει οβραιο προεδρο και οβραιο πρωθυπουργο.
Ο Ιουδαιος ηθοποιος Volodymyr Zelensky, θα ορκισει πρωθυπουργο τον επισης Ιουδαιο Volodymyr Groysman, ο οποιος ηταν δημαρχος σε μια πολη ονοματι, Vinnytsia.

Εδω ολο το ζουμι:
https://www.jta.org/2019/04/21/global/ukraine-to-become-first-country-outside-israel-whose-president-and-pm-are-both-jewish



Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....