24/11/19

Γκάλλοπ

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της «Metron Analysis» για τον κ. Μαρινάκη, η ΝΔ συγκεντρώνει 37,6%, και ο ΜΥΡΙΖΑ έρχεται δεύτερος με 21,3%. Ακολουθούν: Φώφη 6,2, ΚΚΕ λτδ με 4,8%, Βελόπουλος με 4,2% και Μπαρούχ(άκης) με 3,8%.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να κάνει νοθεία η singular στις εκλογές, από αυτό που βιώνω καθημερινά βλέπω ότι ο χωρίς ταυτότητα ευρω-καταναλωτής ενδιαφέρεται να βγουν τα ψώνια της ημέρας και η δόση για το iphone στο τέλος του μήνα, ιδεολογικά το 99% είναι ευρω-φιλελεύθεροι/ευρω-κομμουνιστές και από το 1% που μποροεί να σκούξουν για "εθνικισμό" δεν ψηφίζουν για παράδειγμα ΧΑ επειδή ο Κασιδιάρης...."φωνάζει πολύ"!!!!!;;;;;;!!!!!;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Les Culottes de Charlotte

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, γνωρίζεις ότι υπάρχουν συμπατριώτες μας("ελληνες") οι οποίοι, επειδή έχουν σχέση με την συναγωγή και το ΚΙΣ, καταφεραν και έβγαλαν σύνταξη μεγαλύτερη από εκείνη που θα τους αναλογούσε με βάση τα ένσημα τους και τα χρόνια εργασίας τους; Αυτοί οι... "ελληνες" αδιαφορούν για ο,τι συμβαίνει στη χώρα και χρησιμοποιούν την εύνοια της οποίας τυγχάνουν για να προσπορισουν ίδιον όφελος! Διότι η Συναγωγή δεν είναι μόνο αφορολόγητη αλλά φροντίζει και τους "κολλητούς" της! Αυτό το κρυπτοεβραικο κράτος του ελλαδισταν πρέπει να γκρεμιστεί και να φτιαχτεί εκ νέου με ελληνικά υλικά! Τα εβραϊκά υλικά, η Συναγωγή και οι "ελληνες" κολλητοί της δεν μας ταιριάζουν και δεν μας αξίζουν! Οι ελληνες κολλητοί της Συναγωγής διαπράττουν αδίκημα εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου!!!