12/11/19

Η ανεξίθρησκη δεξιά του περιστυλίου απέσυρε την διάταξη για την βλασφημία της Θρησκευτικής Πίστης

Η ευρω-νεοφιλελέ παράταξη του αλλογενούς και αλλόδοξου, που τιμά τους αγώνες της Αριστεράς, εφαρμόζει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, και υποδέχεται τις ορδές των λαθρομεταναστών, ύστερα από τις πιέσεις που δέχτηκαν από την ιδεολογική κυριαρχία της άθεης αριστεράς, αποδέχτηκε ότι είναι δικαίωμα λοιπόν των αφιονισμένων εθνομηδενιστών να βλασφημούν τα Όσια και Ιερά της Πίστης με λόγια, με έργα, με διαστρεβλωμένες εικόνες Αγίων και να βρίζουν τα σύμβολα της Εκκλησίας μας. 
Είναι ευρω- δικαίωμα να καίνε την Σημαία, να διακωμωδούν την παρέλαση, να καίνε Ιερά Ευαγγέλια και Εικόνες! 
Αυτό είναι ευρω-πρόοδος,

6 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Εαν εμείς πούμε κάτι για το Μωάμεθ ή το λίθο Καάβα δεν ξέρω πως το λένε εκεί που γυρίζουν γύρω γύρω....θα μας πάνε μέσα για Ισλαμοφοβία με βάση το νόμο που έχει ψηφίσει ο σύριζα. Με τις καραβιές που έρχονται στο Πειραιά καθημερινά προβλέπω σε λίγα χρόνια θα επιβάλουν όλοι αυτοί να σταματήσουν τα βεγκαλικά στην ανάσταση, η περιφορά του επιταφίου, να μην χτυπάνε οι καμπάνες και παέι λέγοντας. Και το τελευταίο νέο με τους σταυρούς στα φαρμακεία στη Θεσ/νίκη το έχετε ακούσει φαντάζομαι και αυτό ενοχλεί απ'ότι φαίνεται....ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ σαν λαός κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

στην κατακόκκινη Χίο βγήκανε με μαύρα ρούχα στο δρόμο κρατώντας πανό "θέλουμε την ζωή μας πίσω και την κανονικότητά μας".....!!!!!.....χαχαχαχαχα τί σύνθημα είναι αυτό;;;;; ποια κανονικότητα;;;;; να νοικιάζουν διαμερίσματα και να πουλάνε μια χαλβαδόπιτα 10 ευρώ στον τουρίστα;;;;;; καμμία αναφορά σε έθνη πατρίδες και θρησκείες.....μην φανούμε και ντεμοντέ στον γκέυ πρωθυπουργό του Βελγίου....χαχαχαχαχα....ε ρε τε κομμούνια στα νησιά τί θα πάθουν.....θα πάθουν έρωτα από πρόσφυγες....χαχαχαχαχα ΖΗΤΩ Η ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/lxTPeZKO0N0

Ανώνυμος είπε...

Η ουσία του αναδυόμενου πολιτισμού μας, δηλαδή αυτού του "κράτους δικαίου", είναι ότι αν πεις δημοσίως ότι ο Χριστός ήταν ένας παλιό@ουστας θα συλληφθείς για ομοφοβική ρητορική μίσους αλλά όχι για βλασφημία Θρησκευτικής πίστης.
Αν όπως πεις δημοσίως κάτι ανάλογο για τον Μωάμεθ, δεν θα συλληφθείς αρμοδίως αφού θα σε κάνουν μπάρμπεκιου, χωρίς να ενοχληθεί κανένας αφού δεν θα είσαι χοιρινό.

Ανώνυμος είπε...

Tολμα να πεις κατι για το "κωλοπαπλωμα" να δεις τις μηνυσεις που θα φας.

Ανώνυμος είπε...

Σωστότατος!!! Ποια καθημερινότητα; Να νοικιάζουν διαμερίσματα πανάκριβα, να γράφονται στο κόμμα(κλεφτο-πασοκ, ΝΔ, κ.τ.λ.),να "γλύφουν" τους ντόπιους βουλευταδες για να διοριστουν και να κάνουν φιγούρα οι ναυτικοί με τα λεφτά τους! Καμία αναφορά σε πατρίδα, ιδανικά,αξιοκρατία, δικαιοσυνη, αλληλεγγύη μεταξύ των αυτοχθονων(πηγαίνουν στα δικαστήρια για ένα κληρονομικό χωραφακι)!!! Αυτά βλέπουν και οι... "αδελφοί" εβραιοι(που λέει κι ο Τραγκας) και μας ρουφουν το αίμα! Ποιοι "αδελφοί" εβραιοι; Ξέρετε, αυτοί της... τετραμερους!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...