12/11/19

Τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδος μας, παραδίδονται στις ορδές των λαθροεισβολέων

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ηλεία, η κυβέρνηση του αλλογενούς Κούλις ετοιμάζει την ιστορική Ιερά Μονή Πορετσού, που βρίσκεται στα σύνορα Ηλείας και ορεινής Αχαΐας, και η οποία εδώ και πολλά χρόνια δεν διαθέτει μοναχούς για να εγκαταστήσει σε αυτή «πρόσφυγες».
 Η είδηση για την μεταφορά λαθρομεταναστών στην περιοχή έχει αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής. Τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδος μας, παραδίδονται στις ορδές των λαθρομεταναστών.
 Η εγκατάσταση των μουσουλμάνων λαθροεισβολέων εντός της Ιεράς Μονής Πορετσού, θα είναι προσβολή της Ορθοδοξίας , και εξευτελισμός της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. 
Ξυπνείστε!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την τελευταία δεκαετία ακούω από τους ψηφοφόρους του δημοκρατικού τόξου για την χριστιανική αγάπη και ότι τα παραλέω και υπάρχουν νόμοι και η ευρώπη και τέτοια, τώρα που τους βρήκε η αγάπη στον ύπνο κλάσανε μέντες, κανονικά έπρεπε μόνοι τους να ζητήσουν την εγκατάσταση προσφύγων στην μονή, ε ρε γλέντια....πόσο επικίνδυνες μπορεί να είναι τελικά οι δημοκρατίες και οι χριστιανικές αγάπες.....καλή τύχη.....

Μαικ είπε...


Τι να ξυπνήσουνε?

Ξύπνιοι είναι,δεν τους βλέπεις ?

Στην Αθήνα ζεις.

Ανώνυμος είπε...

Θα μας γλιτώσει η... τετραμερης Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ-Αίγυπτος! Αυτή θα μας λύσει όλα τα προβλήματα!

Δημητρης Κ. είπε...

Θα βγαλουν και ταυτοτητες για τα χαιβανια να τις κρεμανε στο πετο. Υποχρεωτικες αν θελεις ψιχουλα ..διορισμους..και αρπαχτες. Θα τυπωσουν 10 εκατομμυρια για τα ιθαγενη χαιβανια. Χωρις αυτην ουτε στα Λιντλ δεν θα μπαινεις.
Πρεπει να φαινεται το τυπωμενο " Ειμαι χαιβανι"...μπανιστηρτζης..που ολο ...κοιταει..και μιλια δεν εχει.Θαχει μπονους 100 ευρω τα Χριστουγεννα για να αγορασει φακες.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ειναι αλήθεια.
Συνομίλησα πριν λίγο με κάτοικο του χωριού.
Λιγοστοί οι κάτοικοι. Μετρημένοι στα δάχτυλα.
Τον ρώτησα αν ειναι αλήθεια.
Μου απάντησε οτι ναι ειναι αλήθεια και οτι έχουν φτάσει τα εφόδια τους για 60 άτομα.
Μάλιστα μου είπε οτι θα ειναι γυναίκες...???? (έτσι τους λένε).
Όλα αυτά τα έκανε ο Πάχος από την Ηλεία - μητρόπολη.
*Όσο για τον πρώτο σχολιαστή... Εύχομαι να δοκιμάσει την αγάπη τους...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...