17/4/20

Πολύτεκνε Λοιμωξιολόγε: ΟΥ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης ο λοιμωξιολόγος είπε «πως δεν πρόκειται για ιό που προέκυψε από εργαστηριακό πείραμα αλλά προέκυψε από τη φύση και ο πιο στενός συγγενής του υπάρχει στις νυχτερίδες». 
Πολύτεκνε Λοιμωξιολόγε: ΟΥ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά πού τα ξέρει αυτός; Υποθέτω ότι αν τον αφήσεις σε ένα βιοχημικό εργαστήριο να σου μετρήσει την χολιστερίνη στο αίμα δεν θα μπορεί να το κάνει αλλά ξέρει αν υπάρχει ιός και από τί αποτελείται. Αντε να του πεις τώρα ότι δεν υπάρχει κανένας ιός και όλο αυτό ήταν φιάσκο των Ροθτσάιλντ και του Γκέι-τς.

Ανώνυμος είπε...

Αποκαλύψεις από τον Γάλλο νομπελίστα ιατρό Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»
«Ο κορωνοΊός δεν προήλθε από την αγορά της Ουχάν. Αυτός μπορεί να είναι ένας ωραίος μύθος, αλλά δεν μπορεί να γίνει . Ο κορωνοϊός προήλθε από το βιοεργαστήριο της Ουχάν».
Τα λόγια αυτά δεν ανήκουν σε κάποιο τυχαίο ερευνητή ή δημοσιογράφο ή πολιτικό. Ανήκουν στο Γάλλο νομπελίστα Luc Montagnier ο οποίος τιμήθηκε το 2008 με το βραβείο Νόμπελ της ιατρικής για την έρευνά του στην άλλη θανατηφόρα ασθένεια το AIDS.
https://www.pronews.gr/ygeia/869483_apokalypseis-apo-ton-gallo-nompelista-luc-montagnier-o-covid-19-einai-proion
Μιλάνε οι γίγαντες γιατροί έξω και εδώ μιλάνε οι καρεκλοκένταυροι ανεγκέφαλοι...

Ανώνυμος είπε...

Πουλημένε λοιμοξιολογε. Ψευτοχριστιανε και προδότη του Ιησού!!!!!!

Το Πατριωτικό Σύμφωνο της Μάνης και η Ενημέρωση της ΑΟΡΑΤΟΥ ΑΡΧΗΣ της Επανάστασης για την εκπλήρωση της Αποστολής του Περραιβού

  Η Μυστική και ΑΟΡΑΤΗ Ανώτατη Αρχή της Επανάστασης, που υπήρχε πριν από τον Υψηλάντη και δεν ήταν φυσικά   ο Ξάνθος, και ούτε βρισκόταν στη...