16/4/20

ΤΡΑΜΠ. Επιστροφή στην «ομαλότητα» πριν από τη πρώτη Μαΐου

«Σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη μέρα, θα μιλήσουμε με τους κυβερνήτες.Θα ανοίξουμε ξανά τις Πολιτείες.Κάποιες πολύ πιο σύντομα από ό,τι άλλες. Ορισμένες Πολιτείες μάλιστα θα μπορέσουν να επανέλθουν στην ομαλότητα πριν από την προθεσμία της 1ης Μαΐου», είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος και διαβεβαίωσε το ακροατηριό του:
«Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί, όλοι μας».
Σχετικά με την Πανδημία, ο  επικεφαλής του αμερικανικού γενικού επιτελείου στρατηγός Μαρκ Μίλι, δήλωσε πως οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι αμερικανικές Υπηρεσίες,  κατατείνουν στο ότι ο κορωνοϊός μεταδόθηκε στον άνθρωποι από κάποιο ζώο και όχι ότι δημιουργήθηκε σε εργαστήριο στην Κίνα. Πρόσθεσε όμως πως δεν υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα για αυτό .

Το τηλεοπτικό δίκτυο «Fox News» υποστήριξε χθες ότι ο νέος Κορωνοιός προήλθε από εργαστήριο στην Βουχάν αλλά ότι  «δεν αναπτύχθηκε για να χρησιμοποιηθεί ως όπλο βιολογικού πολέμου».

 Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε  ότι η κυβέρνησή του προσπαθεί να εξακριβώσει εάν και κατά πόσον ο κορωνοϊός που έχει προκαλέσει παγκόσμια πανδημία προήλθε «από εργαστήριο» στην πόλη Βουχάν της κεντρικής Κίνας, ενώ ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο απαίτησε το Πεκίνο «να ξεκαθαρίσει» τι συνέβη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, ρίξε λίγο και το μάτι σου στην Κύπρο! Να δεις εκεί τι γίνεται! Κάποιοι "συμπατριώτες" μας βρίζουν συνεχώς τον Τραμπ ακόμα και τώρα επειδή έκοψε, λένε, εν μέσω πανδημίας την χρηματοδότηση στον ΠΟΥ! Έχουν παραδοθεί ολοψυχως πλέον στους Ιουδαίους για τον.... "αγωγό" τους και τα συμφέροντά τους. Η Κύπρος απομακρύνεται συνεχώς από την Ελλάδα, το Ελληνικό Φως, το Δίκαιο και την Αλήθεια! Δεν έχουμε γλιτωμο.

Ανώνυμος είπε...

Τα συμφέροντα ξεκίνησαν στην Κύπρο πλύση εγκεφάλου υπέρ του 5G.
Πριν λεγες μέρες είχε μια μαρκαααά εκπομπή στο ΡΙΚ όπου ένας επίκουρος, αν θυμάμαι καλά καθηγητής έπλεκε εγκώμια και εκθείαζε τις δυνατότητες της τεχνολογίας 5G και το λαμπρό τεχνολογικό μέλλον που θα φέρει!
Παράλληλα υποβίβαζε τους κινδύνους και έκρινε τελείως αβάσιμους τους φόβους που σχετίζονται με τα επίπεδα ακτινοβολίας.
Το μόνο που που έμεινε από τον όλο προπαγανδισμό ήταν η απορία ποιος πλήρωνε για αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή "κάποιοι Κύπριοι βρίζουν τον Τραμπ", "η Κύπρος απομακρύνεται συνεχώς από την Ελλάδα, το Ελληνικό ΦΩΣ, το Δίκαιο και την Αλήθεια"; Αυτό το γράφει ένας άνθρωπος που έχει κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση και τρίτο κόμμα κατά του Τραμπ και υπέρ του East Med!
Αν "κάποιοι" Κύπριοι σταματήσουν να βρίζουν τον Τραμπ, τότε θα πάψει "η Κύπρος να απομακρύνεται συνεχώς από την Ελλάδα"; Σε όλα τα κράτη της υφηλίου υπάρχουν άνθρωποι υπέρ και κατά του Τραμπ, όχι μόνο στην Κύπρο ή την Ελλάδα. Ομολογώ πως δεν αντιλαμβάνομαι την τάυτιση του Τραμπ με την Ελλάδα, το Ελληνικό Φως κ.λπ.
Αλήθεια ο Τραμπ, που μετέφερε την πρεσβεία των ΗΠΑ στα Ιεροσόλυμα και έχει Ισραηλίτη γαμπρό, είναι κατά του East Med; Τι διαβάζουμε, Χριστέ μου!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει μόνο Ισραηλίτη γαμπρό, έχει και... Τζέφρι στην Αθήνα και Mike στο State Department! Έχει κι άλλους, σε άλλα πόστα, που υπηρετούν την Νέα Τάξη. Κι αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει τον έλεγχο του dolar από την FED και να τον δώσει στο Υπουργείο Οικονομικών! Και μπορεί να κάνει κάποιες παραχωρήσεις σε κάποιους αλλά προσπαθεί να βοηθήσει τον αμερικανικό λαό και ολόκληρη την Ανθρωπότητα! Αυτοί που αγαπούν τον Άνθρωπο, το Δίκαιο και το Αληθές, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Τραμπ! Εκείνοι που τον βρίζουν, "διυλιζουν τον κωνωπα και καταπινουν την καμηλο". Όπως έκαναν στα χρόνια του Χριστού αλλά και σήμερα τα "εν αγωγοίς" αφεντικά σας! Κανείς δεν σάς υποχρεώνει να διαβάζετε πράγματα που δεν σάς αρέσουν, ούτε σάς υποχρεώνει να απαντάτε!



Έχει κι άλλους, σε άλλα πόστα,

Ανώνυμος είπε...

Επίσης θα σας πω, επειδή ασχοληθηκατε για άλλη μία φορά μαζί μου, ότι τα οικονομικά ωφελη για την Ελλάδα από τον ιουδαικο αγωγό σας θα είναι ελαχιστοτατα σε σχέση με την σπουδαιότητα και την γεωστρατηγικη (για κάποιους) σημασία αυτού του πολυδιαφημιζομενου έργου. Ο αγωγός αυτός εξυπηρετεί πρωτίστως τα οικονομικά συμφέροντα του Ισραήλ και της Κύπρου βεβαίως! Και αν για την Κύπρο χαιρόμαστε (αφού η Κύπρος είναι Γη Ελληνική), δεν μπορούμε να είμαστε το ίδιο ενθουσιασμενοι και για την Ελλάδα η οποία θα είναι απλώς "αχθοφόρος" και διεκπεραιωτης των συμφερόντων του Ισραήλ! Ο αγωγός που εξυπηρετούσε αποκλειστικως τα γεωστρατηγικα συμφέροντα της Ελλάδος ήταν ο Μπουργκας - Αλεξανδρούπολη και γι'αυτο η τότε αμερικανική κυβέρνηση και οι Αθεατοι τον πολέμησαν με λύσσα (όπως και τον Κωστάκη) και τελικά τον σταμάτησαν με τον Τζέφρι! Η Αλήθεια θα ακούγεται, όσο κι αν δεν σάς αρέσει!