22/5/20

Ο όπου Γης και Πατρίς Υπουργός Μπάτε σκύλοι Αλέστε

Οι Τούρκοι έχουν καταλάβει μερικά στρέμματα γης στον Έβρο και η ΝΕΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ κυβέρνηση ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ-ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΕΡΓΚ απαντά ότι «δεν θα δημιουργήσουμε θέμα για μερικά μέτρα». 
Ο όπου Γης και Πατρίς Ν. Δένδε, γνωστός και ως «Δένδιας»,
 ο άνθρωπος που πήγαινε στην Τράπεζα, στεκόταν στην ουρά και πλήρωνε τους Λογαριασμός για Φως- νερό- τηλέφωνο της βίλας του μεγαλοτραπεζίτη Ναθάνιελ Ρότσιλντ, υιού του λόρδου Τζέικομπ Ρότσιλντ, δήλωσε: «Δεν δημιουργούμε εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα»

 ΥΓ1 Και οι βραχονησίδες στο Αιγαίο μερικά μέτρα είναι.
 ΥΓ2.«Στα πόσα μέτρα ξυπνάει η εθνική κυριαρχία και ακεραιότητα; Να μας το πείτε να περνάμε ανοιχτά, μην την ξυπνήσουμε». Φαήλος Κρανιδιώτης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θέματα δημιουργούν μόνον όταν τους θίξεις το λεγόμενο «Ολοκαύτωμά» τους, τα τραβεστί τους, τις εκτρώσεις τους, το φεμουνισμό τους, τη λαθρομετανάστευσή τους.
Ειδικά δε, όταν εκατοντάδες χιλιάδες αντιδρούν στην προδοσία της Μακεδονίας και την παραχώρηση εθνικών ονομασιών και συμβόλων σε αλλόφυλους, τότε θίγονται σφόδρα και στέλνουν τον ιδιωτικό στρατό τους για να ρίξει ξύλο και δακρυγόνα.

Πρώτα η Μπιστήμη. Η πουτάνα Μπιστήμη στην υπηρεσία ενός παιδοβιαστή. Όπως είναι και στην υπηρεσία της Παγκόσμιας Υγειονομικής Δικτατορίας και της Πφάϊζερ.

Ημέρες του 1959. Η Τατάνα μπιστήμη στην υπηρεσία ενός παιδοβιαστή. Ιατρός που προσπαθούσε να γλυτώσει από την κρεμάλα τον παιδόφιλο ανώμαλο ...