26/7/20

Ο Ερντογάν σφράγισε το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων που προτείνουν οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ στους ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΗΔΕΣ.

« Εάν τολμάτε να καταβάλετε το τίμημα, ορίστε να αναμετρηθούμε. Αν δεν έχετε τέτοιο σκοπό, τότε το συντομότερο αρχίστε τις διαπραγματεύσεις» είπε ο Ταγίπ. 
 Η απειλητική δήλωση περί πολέμου με το «ορίστε να αναμετρηθούμε» είναι σαφώς εκτός συμφωνίας Μαδρίτης του 1977, την έγραψε η Μαντλίν με τα χέρια της και της οποίας εγγυητές είναι το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ, διότι καταργεί την «αμοιβαία δέσμευση για την ειρήνη, την ασφάλεια και τη συνεχή ανάπτυξη σχέσεων καλής γειτονίας», την «δέσμευση αποφυγής μονομερών ενεργειών» και τη «δέσμευση διευθέτησης των διαφορών χωρίς τη χρήση βίας ή την απειλή βίας». 
Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να καταθέσει προσφυγή λόγω των τουρκικών απειλών στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Ο Ταγίπ σφράγισε το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων που προτείνουν οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ στους ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΗΔΕΣ λέγοντας ότι «η Άγκυρα δεν έχει βλέψεις στο έδαφος και τους φυσικούς πόρους κανενός αλλά δεν επιτρέπει σε κανένα να απλώσει χέρι στα συμφέροντά μας και το δίκαιό μας». 
Ο Ταγίπ, αυτό πού διεκδικεί, το έκανε δικό του και ο μόνος σκοπός πλέον των διαπραγματεύσεων, είναι η Ελλάδα να πάψει να απλώνει χέρι πάνω στο δικό του, με το καλό αλλιώς αυτό θα γίνει με το ζόρι  
Είναι σαφές ότι οι ΜΠΡΑΚΟΥΛΗΔΕΣ δεν μπορούν να παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και δεν έχει κανένα λόγο να υποκρινόμεθα ότι η Τουρκία είναι καλός γείτονας και Σύμμαχος. Για αυτό η πρώτη άμεση και υποχρεωτική αντίδραση είναι η διακοπή των διπλωματικών σχέσεων και η κήρυξη κατάσταση πολέμου και του στρατιωτικού νόμου στα νησιά και τον Έβρο . 

 Σπυρίδων Χατζάρας

ΥΓ. Η προδοτοπαρέα των όπου ΓΗΣ και ΠΑΤΡΙΣ  ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΗΔΩΝ, ακολουθώντας τα βήματα Γκιζίκη Ιωαννίδη μας οδηγεί σε ένα ακόμη …. «Ολοκαύτωμα» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: