14/7/20

Κάνε την κρίση ευκαιρία

Το τεστ Κορωνοϊού κάνει στην λιγότερη 120 ευρώ και περιμένεις το αποτέλεσμα.
Για μια τετραμελή οικογένεια που θέλει να πάει για μπάνιο στην Χαλκιδική είναι 500 ευρώ. 
Ενώ τα «μαϊμού» κάνουν 30 ευρώ και τα παίρνεις χέρι με χέρι και είναι ευχαριστημένοι και το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ και το ΘΕΟΧΑΡΗ και ο ΟΜΠΕΡΣΤΟΥΡΜ ΦΥΡΕΡ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H ψυχολογική επιχείρηση Α.Ε. συνεχίζεται με τις ανακοινώσεις «κρουσμάτων», μιας και δεν πεθαίνει κανείς από γρίπη πλέον.

Οι «ειδικοί» παραβλέπουν να αναφέρουν ότι το 80-95% αναρρώνει χωρίς ή με ήπια συμπτώματα.
Και από τα βαριά συμπτώματα ένα ελάχιστο ποσοστό χρειάζεται εισαγωγή στο νοσοκομείο ή εντατική.
Παραβλέπουν επίσης ότι τα τεστ PCR έχουν ακρίβεια 30-50%(!!!)*

Γιατί το παρουσιάζουν σαν θανατική καταδίκη στους τίτλους των ΜΜΕ;
Μα επειδή, τώρα που βρήκαν παπά(covid-19) θα κηδέψουν την ανθρωπότητα όπως τη γνωρίζαμε, για να εισαγάγουν τη «νέα κανονικότητα».

*https://off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

Ανώνυμος είπε...

Αυξάνονται τα τεστ και τα κρούσματα και μειώνονται οι θάνατοι. Συνεπώς, το ποσοστό θνησιμότητας του κινεζοϊού είναι ακόμα χαμηλότερο και φτάνει στο επίπεδο της γρίπης των χοίρων:

https://swprs.org/a-swiss-doctor-on-covid-19/#jp-carousel-32157

Ανώνυμος είπε...

«Μετά το τέλος της καραντίνας, ο αριθμός των ελέγχων για covid-19 στον γενικό πληθυσμό χαμηλού κινδύνου έχει αυξηθεί έντονα σε πολλές χώρες, για παράδειγμα σε άτομα που επιστρέφουν στην εργασία και στο σχολείο.
Αυτό οδήγησε σε μια αύξηση των θετικών κρουσμάτων σε ορισμένες χώρες ή περιοχές, η οποία απεικονίστηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης και αρχές ως μια φερόμενη επικίνδυνη αύξηση μολύνσεων και μερικές φορές οδήγησε σε νέους περιορισμούς, ακόμη και αν το ποσοστό των θετικών περιπτώσεων παρέμεινε πολύ χαμηλό.
Οι «αριθμοί θετικών κρουσμάτων» είναι, ωστόσο, ένας παραπλανητικός αριθμός που δεν μπορεί να εξομοιωθεί με άρρωστα ή μολυσμένα άτομα. Ένα θετικό τεστ μπορεί, για παράδειγμα, να οφείλεται σε μη μολυσματικά θραύσματα ιών, σε ασυμπτωματική λοίμωξη, σε επαναλαμβανόμενη δοκιμή ή σε ψευδώς θετικό αποτέλεσμα.»

https://swprs.org/a-swiss-doctor-on-covid-19/#latest

Ανώνυμος είπε...

Η αληθής ΕΠΙΣΤΗΜΗ πίσω από τη χρήση μάσκας και η απόδειξη ότι δεν έχει αποτέλεσμα με τον Denis Rancourt!

Πολλές μελέτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι μάσκες όχι μόνο είναι αναποτελεσματικές, αλλά στην πραγματικότητα προσφέρουν μειονέκτημα σε εκείνους που επιλέγουν να τις φορούν. Σε αυτό το βίντεο ο Dan Dicks του Press For Truth μιλά με τον Denis Rancourt ένα PHD και πρώην καθηγητή φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα για μια εργασία που έγραψε με τίτλο «Οι μάσκες δεν λειτουργούν: Μια ανασκόπηση της επιστήμης που σχετίζεται με την κοινωνική πολιτική COVID-19» θα συζητήσουμε την επιστήμη πίσω από τις μάσκες, γιατί δεν λειτουργούν και πώς η κοινωνία πρέπει να χειριστεί αυτό το εξαιρετικά αμφιλεγόμενο ζήτημα προχωρώντας.

https://youtu.be/xKHq1ixEYhQ

Ημέρες Προδοσίας . Πριν 83 χρόνια. 27 Απριλίου 1941.Κυριακή του Θωμά. Την 182η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και την 22η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί παρέλασαν στην Αθήνα. Το απόγευμα μπήκαν και στο Ναύπλιο

  Στο τελευταίο ΦΕΚ που κυκλοφόρησε στην Αθήνα, δημοσιεύτηκε το Βασιλικό Διάταγμα ς με το οποίο ετέθη «εις αποστρατείαν τη αιτήσει του» ο αν...