23/7/20

Ορισμένοι είναι απολύτως χαμένες υποθέσεις

Ο πράκτωρ Ιωαννίδης που δεν έμαθε ποτέ αγγλικά συνεργαζόταν με τον Τον Καραμεσίνη και με τον Γκας Αβράκωτο που μιλούσαν ελληνικά, και νόμιζε ότι εξαπατούσε τους αμερικανούς με τους οποίους επικοινωνούσε με δυο (εμπίστους του)καταδρομείς που μιλούσαν αγγλικά.
 Ο πράκτωρ Ιωαννίδης, μαζί με τους άλλους πράκτορες συναποφάσισαν το πραξικόπημα που ήταν μέρος της αλυσίδας γεγονότων «Πολυτεχνείο», «Πραξικόπημα Ιωαννίδη», «Κίνημα Ναυτικού», του σχεδίου Κίσινγκερ , που οδηγούσε στην Τουρκική εισβολή και στην διχοτόμηση της Κύπρου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, αφού μου το εξηγησες τώρα (και το εξηγησες και σε όλους τους αναγνώστες) εσύ που δεν είσαι χαμένη υπόθεση, κατάλαβα.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ακριβως ειναι και οταν τους τα λες σε κοιτουν σαν ΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Πάνω που πάμε να τα ξεχάσουμε, ρε Σπύρο, μας τα θυμίζεις !
Καλά, ο Κίσσινγκερ απέθαντος είναι ; Μου φαίνεται ζεί ακόμα ! Μα όλες οι παροιμίες να είναι σωστές ρε παιδί μου : "κακκό σκυλί, ψώφο δεν έχει". Πάει γάντι !

Ανώνυμος είπε...

Στο ότι ο Ιωαννιδης ήταν μέρος της αλυσίδας της προδοσίας άθελά του συμφωνούμε. Στο ότι μιλούσε με τον Καραμεσινη και τον Αβρακωτο, εντάξει. Κι ο Παπαδόπουλος που δούλευε στην ΚΥΠ ειχε "επαφές" και συνεργασία με πράκτορες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ίδιος ήταν συνειδητός πρακτορας. Αλλά εν πασει περιπτωσει όταν λες ότι ο Ιωαννιδης νόμιζε ότι εξαπατουσε τους αμερικανους, τί εννοείς; Πάνω σε τί νόμιζε ότι τους εξαπατουσε; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής και λίγο πιο αναλυτικός, εσύ που ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ χαμένη υπόθεση;

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...