28/7/20

Ο Τσιπρέσκου, και η Cia έκαψαν το Μάτι για να ξεχαστεί η προδοτική συμφωνία της Μικρής Πρέσπας.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας και ο Προ-Πο. Καπάκης και Τόσκας, προανήγγειλαν στις 28 Ιουλίου 2018 ότι ήταν «θέμα χρόνου η σύλληψη του εμπρηστή» της Πεντέλης. Φυσικά ουδέποτε βρέθηκε, Ούτε ο Καπάκης και οΤόσκας συνελήφθησαν.

 Η κλασσική θεωρία για την διαλεύκανση των εγκληματών μας διδάσκει να αναζητούμε αυτόν που ωφελείται. Ο πολιτικά ωφελημένος από τον εμπρησμό της Πεντέλης το 2018 και την μεθοδευμένη εκτέλεση 102 αθώων συμπολιτών μας ήταν ο Τσιπρέσκου που υπέγραψε την προδοτική Συμφωνία στους Ψαράδες της Μικρής Πρέσπας για την αναγνώριση από την Ελλάδα της ύπαρξης «μακεδονικού λαού». 
 Ο Τσιπρέσκου, και η Cia έβαλαν την φωτιά για να ξεχαστεί η προδοτική συμφωνία της Μικρής Πρέσπας. 
Μετά την ανθρωποθυσία στο Μάτι τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία ακυρώθηκαν παντού και δεν υπήρξαν άλλα. 

 Το αλάνθαστο λαϊκό αισθητήριο το είπε στο πανό της Τούμπας «Σκοτώσατε τον κόσμο στη Ραφήνα. Πουλήσατε τη Μακεδονία». 

Έκαψαν ζωντανούς 102 για να καλύψουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ο εμπρησμός της Πεντέλης εγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Cia και ήταν «απλός επικοινωνιακός αντιπερισπασμός» και οι 102, ήταν παράπλευρη απώλεια της Συμφωνίας της Μικρής Πρέσπας. Ταέλεγα το 2018 και τα επαναλαμβάνω και σήμερα Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Σπύρο, επειδή αυτή την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, την παρακολουθώ στενά από την πρώτη στιγμή, 1)γιατί έγινε στον τόπο μου και 2) γιατί έχω τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως αυτή Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ, έγινε για να εκβιαστούν οι Ένοπλες Δυνάμεις, να αποδεχθούν ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Χρησιμοποιήθηκαν ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ και τα βλήματα, ήταν στοχευμένα.
Οι μαρτυρίες και τα αδιάψευστα στοιχεία ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, έχουν κατατεθεί στον ανακριτή και στον εισαγγελέα.
Θα τα λάβουν υπόψη τους ή θα τα κάνουν γαργάρα, επειδή θα φανούν ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥΣ;