9/7/20

Ο δρόμος για το τέταρτο Ράιχ περνάει μέσα από «το Κράτος Δικαίου»

Η «Γερμανία», είναι αποφασισμένη να συνδέσει τον προϋπολογισμό της ΕΕ με το «Κράτος Δικαίου». 
Η γερμανική Προεδρία του Συμβουλίου εξέφρασε σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την απόφαση της σε όλες σχεδόν τις συνεδριάσεις των Ευρωπαίων υπουργών να θέτουν το ζήτημα του κράτους δικαίου. Εξ ονόματος της Προεδρίας, ο Μίκαελ Ροθ , δήλωσε ότι η χώρα του υποστηρίζει τη σύνδεση της κατανομής των κονδυλίων του προϋπολογισμού της ΕΕ με την κατάσταση της δημοκρατίας στις χώρες της Κοινότητας.
 Σύμφωνα με τα λόγια του, ο στόχος είναι να θεσπιστούν ενιαίοι κανόνες για όλους και να ελεγχθεί κάθε χώρα. 
 Νωρίτερα, η Κομισιόν ανακοίνωσε ότι οι πρώτες εκθέσεις για την κατάσταση της νομιμότητας σε κάθε χώρα της ΕΕ θα υποβληθούν το Σεπτέμβριο. Σήμερα, η επιτροπή πρόσθεσε ότι οι εκθέσεις θα εξετάσουν επίσης το ζήτημα της κατάστασης των μέσων ενημέρωσης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ωραία, να σου πω τί θα γίνει για να μην μπαίνεις στον κόπο να κάνεις αναρτήσεις τα επόμενα δύο χρόνια.

οι περισσότεροι πιστεύουν τον κοροϊδοϊό και θα πιστέψουν οποιαδήποτε άλλη πατάτα επιδημίας, κλιματικής αλλαγής, εξωγήινων κλπ κλπ κλπ

θα αποδεχθούν τα μέτρα και θα υπακούσουν όλοι από φόβο για την ζωή τους, οι κομμουνιστές θα κάνουν πρωτομαγιές με μάσκες και ρόπαλα ενώ όποιος διαφωνεί θα είναι φασίστας και θα πέφτει να οτν φάει ο ίδιος ο πλεμπάγια λαουτζίκος.

η νέα τάξη πραγμάτων θα εφαρμοσθεί μέχρι κεραίας τα επόμενα 2 με 5 χρόνια όπως έχει προβλεφθεί από τα Πρωτόκολλα, το Άιρον Μάουνταιν και λοιπά και θα είμαστε σε μία κατάσταση Soylent Green για οποιον έχει δει την ταινία.

μπορώ να γράψω και για πιο μετά τι θα γίνει αλλά βαριέμαι, μπορείτε να τα βρείτε στο ίντερνετ.

σε αυτό το διάστημα ο Σπύρος θα μας πληροφορεί ότι έλεγε ψέμματα ο Ξάνθος και ότι ο Ρουφιανογιάννης ήταν πράκτορας αλλά όλα αυτά δεν θα έχουν σημασία αν δεν κάνεις την καθημερινή σου ενεσούλα όπως στην ταινία Equalibrium.

O Πούτιν άρχισε να καθαρίζει τον κόπρο του Αυγεία. Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τμιμούρ Ιβάνοφ για δωροδοκία. Στο μέτωπο ο στρατός πανηγυρίζει

  Η Εισαγγελία πιστεύει ότι ο Ιβάνοφ συνέπηξε εγκληματική συνωμοσία με τρίτους, για να διαπράξει εγκλήματα στο πλαίσιο συμβάσεων και υπε...