10/7/20

ΜΠΑΡΒΟΚΟΥΛΙ: Έστειλε τους υδραυλικούς στο Μαρούπαγκέιτ

«Η σημερινή απόφαση του CAS είναι μια καταρχήν δικαίωση σε όσα φωνάζουμε σε κάθε τόνο από την αρχή της διαδικασίας.
Μια γνωμοδότηση ενός οργάνου αποτελούμενο μεταξύ άλλων από τον κουμπάρο του Υφυπουργού Αθλητισμού, τον συνεργάτη του μάρτυρα υπεράσπισης του Ολυμπιακού και «λειτουργών» όπως η κ.Μαρούπα και ο κ.Αρκούδης, δεν μπορεί να δεσμεύει μια σειρά τακτικών δικαστών. 
Όσοι αποφάσισαν περί του αντιθέτου, η κ.Τσαγκιά και οι κ.κ.Φιλόπουλος και Βρυώνης, οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν, όχι μόνο γιατί παρότρυναν τον διασυρμό του ονόματος του ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί συνέβαλαν στον ντροπιασμό της ελληνικής δικαιοσύνης στα μάτια του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου. 
Όσοι επεξεργάστηκαν σχέδια εξόντωσης του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν απέναντί τους, με αυστηρότητα, συνέπεια και νομιμότητα. 
Αυτά τα στοιχεία που γκρέμισαν εγκληματικές οργανώσεις και παράγκες και θα πολεμήσουν και τα τελευταία απομεινάρια του»".

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηθική δικαίωση, αλλά η δουλειά έγινε. Άλλωστε με την πτώση που έχει ο ΠΑΟΚ στην τελική φάση του πρωταθλήματος, δύσκολα τον κόβω για δεύτερο.

KostasL είπε...

Η πολυιδιοκτησία είναι μια καυτή υπόθεση που κανείς δε θέλει...να δικάσει...και να βγάλει απόφαση...
Το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ...δε μπήκε λέει στην ουσία της υπόθεσης...και το ΚΑΣ...της επέστρεψε την υπόθεση για να τη δικάσει... Όταν αυτή, τη δικάσει θα βγάλει μια όσο το δυνατόν ανώδυνη για τον ΠΑΟΚ απόφαση...κι όχι φυσικά υποβιβασμό...και ο Ολυμπιακός θα προσφύγει πάλι στο ΚΑΣ...για να εφαρμοστούν οι νόμοι και οι κανονισμοί. Που άπαντες γνώριζαν και αναγνώριζαν από πριν ξεκινήσει η ποδοσφαιρική σαιζόν...

Από πλευράς Ολυμπιακού είδα στοιχεία και αποδείξεις...από πλευράς ΠΑΟΚ μόνον επικοινωνιακά τρικ και προπαγάνδα και επιχειρήματα του τύπου..."μα ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη"!!!

Και μιλάμε πάντα για τον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΟΚ...αντί να μιλάμε για το Νόμο απέναντι στον ΠΑΟΚ! Δεν έχουμε κράτος...δεν έχουμε δικαιοσύνη...δεν έχουμε δημοκρατία στην τελική...

Περαστικά μας...

Επί τη ευκαιρία να πω επίσης ότι σιχαίνομαι πρωτάθλημα με αφαιρέσεις βαθμών...και υποβιβασμούς ομάδων για όχι σοβαρούς λόγους...ακόμα και για πολυιδιοκτησία.
Θα έπρεπε να μπει μια τάξη ...όλα να ελέγχονται πριν την έναρξη του πρωταθλήματος από τα αρμόδια όργανα και μετά να ξεκινά η ποδοσφαιρική σαιζόν...

Ανώνυμος είπε...

Από τπ άρθρο του
ΣΠΥΡΟΥ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗ

Όσα γράφονται από χθες σε συγκεκριμένη μερίδα ΜΜΕ που το CAS έστειλε ξανά στην Ελλάδα την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, αξίζουν από γέλιο μέχρι χλεύη. Κι αυτό επειδή υπάρχει κόσμος που θεωρεί ότι μπορεί να... ακροβατεί λεκτικά σε δύσκολα μονοπάτια και να μη χάσει την ισορροπία του. «Δεν δικάστηκε», λένε ο ΠΑΟΚ. «Δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης», συμπληρώνουν. Αλήθεια, ποιά είναι η ουσία της υπόθεσης; Τι ακριβώς περιμένουμε ν' αποδειχθεί στο όποιο CAS, στην όποια ΕΕΑ ή το οποίο άλλο δικαστήριο; Θα θυμάστε ότι και προ ημερών έγραφα ότι: ακόμα κι αν το CAS αποφασίσει ότι δεν υπάρχει θέμα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, στο δικό μου μυαλό δεν θα αλλάξει κάτι. Έχω σχηματίσει γνώμη για τη σχέση ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Την σχημάτισα όταν η Ξάνθη αποφάσισε να δώσει εισιτηρία ΜΟΝΟ για οπαδούς του ΠΑΟΚ στο ΔΙΚΟ της γήπεδο και στους δικούς της φιλάθλους επέτρεψε την είσοδο μόνο σε κατόχους διαρκείας. Την σχημάτισα όταν άλλαξε και εισόδους και θέσεις στους λιγοστούς κατόχους διαρκείας της για να... βολευτούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Την σχημάτισα όταν οι δικοί της οπαδοί, μετά απ' αυτά, ανακοίνωσαν αποχή από τους αγώνες που απέμεναν και το έκαναν και πράξη. Δεν χρειάζεται καν να θυμίσω τα παικτικά πάρε-δώσε (στα οποία μπήκε... τριγωνικά και ο Βόλος). Ούτε πως θεωρείται αμόλυντη πράξη η εξαγορά του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης από ανιψιό του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Βεβαίως, αν αυτά αφορούσαν ανιψιό του Βαγγέλη Μαρινάκη για τους ίδιους ανθρώπους τα παραπάνω θα συνιστούσαν «εγκλήματα» και απόδειξη διαφθοράς και θα ζητούσαν για πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες (...) φορές τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού........

aviator είπε...

Ρε Σουζανα 1.79 και εδώ παρουσα; Πως τα προλαβαίνεις όλα ρε πινεζα;

aviator είπε...

Κι εδω μωρή σουζανα 1.79;

aviator είπε...

Νουρινακη συνεχισε να ξευτυλιζεις τη νεα δουλα και τα εσκομπαρινακια του κούλις.

Ανώνυμος είπε...

Η Ξάνθη έδωσε εισιτήρια σε ΠΑΟΚ τζήδες, αλλά δεν έδωσε το ματς στο αφεντικό της, ενώ ο εθνικός μας δικηγόρος και κολλητός πλέον του φερόμενου ως μεταφορέα πρέζας (αλήθεια η δική θα γίνει ποτέ;) δεν είχε τα cojones να δώσει το σπίτι του που στοιχημάτισε ότι θα το έδινε σε περίπτωση μη νίκης του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη. Όσο για αποδείξεις, η οποία δικογραφία που κυκλοφόρησε ήταν αποσπασματική και επιλεκτική του καθενός δημοσιογράφου που έγραφε κατά πώς ταιζοταν, άρα συμπέρασμα δεν βγαίνει. Προσωπικά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ, όπως και ο ΟΣΦΠ, όπως και άλλες δυνατές κατά το πάρελθον ομάδες έχουν τα παραμαγαζα τους, ο ΠΑΟΚ Ξάνθη και Βόλο γκαραντι και κάποια ιδιαίτερη σχέση με Αγρίνιο ο δε Ολυμπιακός με Λάρισα, Άρη και Πανιώνιο. Όλα τα άλλα είναι υποκρισιες. Νομικά όσο το συζητησα με δικηγορο που ασχολείται με αθλητικό δίκαιο δεν αποδεικνύει τίποτα η σχέση δύο ΠΑΕ, όπου στην δεύτερη έχει το προπονητικό κέντρο και μόνο (διάφορη της ΠΑΕ νομική μορφή) μέσω μιας εταιρείας στην Κύπρο ένας ανιψιός του μεγαλομετοχου της πρώτης. Προφανώς υπάρχει σχέση αλλά άντε να στηριχθεί νομικά η εμπλοκή των ΠΑΕ και μόνο. Με την ίδια λογική ο Άρης είναι καθαρά του Ολυμπιακού λόγω του ότι πασιφανεστατα οι δανεικοί του Άρη πληρώνονται από τον Βαγγέλη...