11/7/20

Πρίστινα: Πάνω από το 50% των τεστ τα κρούσματα κορωνοϊού

Στο Κοσσυφοπέδιο και το Μετόχι πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 388 τεστ και τα περισσότερα από τα μισά βγήκαν θετικά. Επιβεβαιώθηκαν στο 205 νέα κρούσματα κορονοϊού. Τα 87 στην Πρίστινα. 
Το ποσοστό των κρουμάτων ως προς το σύνολο των τεστ είναι 52,83% Την Παρασκευή, 61 ασθενείς θεραπεύτηκαν και τρεις πέθαναν.
 Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 97.
Ο συνολικός αριθμός των περιπτώσεων κρουσμάτων στο Κοσσυφοπέδιο έφτασε στα 4512. Μέχρι στιγμής, 2156 άτομα έχουν αποθεραπευτεί, ενώ ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων έχει αυξηθεί σε 2259.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/nBF-2FhONE4

Ανώνυμος είπε...

H ψυχολογική επιχείρηση Α.Ε. συνεχίζεται με τις ανακοινώσεις «κρουσμάτων», μιας και δεν πεθαίνει κανείς από γρίπη πλέον.

Οι «ειδικοί» παραβλέπουν να αναφέρουν ότι το 80-95% αναρρώνει χωρίς ή με ήπια συμπτώματα.
Και από τα βαριά συμπτώματα ένα ελάχιστο ποσοστό χρειάζεται εισαγωγή στο νοσοκομείο ή εντατική.
Παραβλέπουν επίσης ότι τα τεστ PCR έχουν ακρίβεια 30-50%(!!!)*

Γιατί το παρουσιάζουν σαν θανατική καταδίκη στους τίτλους των ΜΜΕ;
Μα επειδή, τώρα που βρήκαν παπά(covid-19) θα κηδέψουν την ανθρωπότητα όπως τη γνωρίζαμε, για να εισαγάγουν τη «νέα κανονικότητα».

*https://off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

Ανώνυμος είπε...

Αυξάνονται τα τεστ και τα κρούσματα και μειώνονται οι θάνατοι. Συνεπώς, το ποσοστό θνησιμότητας του κινεζοϊού είναι ακόμα χαμηλότερο και φτάνει στο επίπεδο της γρίπης των χοίρων:

https://swprs.org/a-swiss-doctor-on-covid-19/#jp-carousel-32157

Ανώνυμος είπε...

Η αληθής ΕΠΙΣΤΗΜΗ πίσω από τη χρήση μάσκας και η απόδειξη ότι δεν έχει αποτέλεσμα με τον Denis Rancourt!

Πολλές μελέτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι μάσκες όχι μόνο είναι αναποτελεσματικές, αλλά στην πραγματικότητα προσφέρουν μειονέκτημα σε εκείνους που επιλέγουν να τις φορούν. Σε αυτό το βίντεο ο Dan Dicks του Press For Truth μιλά με τον Denis Rancourt ένα PHD και πρώην καθηγητή φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα για μια εργασία που έγραψε με τίτλο «Οι μάσκες δεν λειτουργούν: Μια ανασκόπηση της επιστήμης που σχετίζεται με την κοινωνική πολιτική COVID-19» θα συζητήσουμε την επιστήμη πίσω από τις μάσκες, γιατί δεν λειτουργούν και πώς η κοινωνία πρέπει να χειριστεί αυτό το εξαιρετικά αμφιλεγόμενο ζήτημα προχωρώντας.

https://youtu.be/xKHq1ixEYhQ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...