24/7/20

Τα μνημόνια και ο Αττίλας. Σήμερα γιορτάζουν: Αττίλας ΙΙ, Αττίλας ΙΙΙ , και Μνημόνιο Ι, Μνημόνιο ΙΙ, και Μνημόνιο ΙΙΙ η Φαυλοκρατία- η Εβραιοκρατία η Μασονοκρατία κσι η Αμερικανοκρατία Η μεταπολιτευτική Προδοσία.

Σήμερα δεν εορτάζουμε την «αποκατάσταση» της Δημοκρατίας. Όσοι εορτάζουν, τιμούν την άφιξη του Κουφού και την ορκωμοσία του ενώπιον της ΝΑΤΟικής Χούντας! 
Τα ξημερώματα της 24 Ιουλίου έγινε η αλλαγή νατοϊκής βάρδιας του «Πυθαγόρα». Άλλαξε ο Μανωλιός. Έβγαλε την αρβύλα και έβαλε ημίψηλο. Φύγε εσύ και έλα εσύ να τελειώσεις τη «δουλειά» με την Κύπρο. 
 Ο Γκιζίκης, ο υπ’ αριθ. 8 «Πυθαγόρας» ,η Κλεπτοκρατία,   η Εβραιοκρατία και Αμερικανοκρατία, δεν άλλαξαν. Η εξάρτηση συνεχίστηκε. 
Και η δούλα ψωροελίτ συνέχισε να εισπράττει προμήθειες. Μέσα από τις στάχτες της εσχάτης προδοσίας στην Κύπρο ξεπετάχτηκαν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Μέρτεν-Καραμανλή, το ΠΑΣΟΚ του Μίστερ «δεν διεκδικώ τίποτα» Ανδρέα, και οι διαχρονικοί προδότες της Αριστεράς, που αμνηστεύτηκαν για μια ακόμα φορά για τα εγκλήματα τους.  
Στο πλαίσιο της «συμμαχικής συνωμοτικής δραστηριότητας», οι Τούρκοι από τις 20 Ιουλίου 1974 μέχρι τις 24 Ιουλίου κατάφεραν να στείλουν στην Κύπρο μαζ΄με τους αλεξιπτωτιστές περίπου 6.000 στρατιώτες.
 Στο διάστημα αυτό πολιτικά υπεύθυνοι στην Αθήνα ήσαν οι συνεργάτες της «Kissinger and associates», Δ. Ιωαννίδης , Φ. Γκιζίκης , Γρηγόριος Μπονάνος Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων , ο Αντιστράτηγος Γαλατσάνος, Αρχηγός ΓΕΣ, ο Αντιναύαρχος Πέτρος Αραπάκης αρχηγός ΓΕΝ, ο ,αντιπτέραρχος Αλέξανδρος Παπανικολάου αρχηγός ΓΕΑ, ο Νικ. Κεχριμπάρης διοικητής της 28ης Τακτικής Αεροπορικής Δυνάμεως ,ο αντιστράτηγος Ιωάννης Ντάβος διοικητής Γ΄ΣΣ. Και άλλοι γαλονάτοι. 
 Με την Εθνική Κυβέρνηση, από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 14 Αυγούστου που ξεκίνησε ο ΑΤΤΙΛΑΣ 2 , οι Τούρκοι μετέφεραν και αποβίβασαν στην Κύπρο 20.000 άνδρες και 100 άρματα. Σε αυτό το διάστημα πολιτικά υπεύθυνοι στην Αθήνα ήσαν συνεργάτες της «Kissinger and associates», Κ.Καραμανλής, Ε.Αβέρωφ, Γ.Μαύρος , Φ. Γκιζίκης, Γρηγόριος Μπονάνος ,Πέτρος Αραπάκης, Αλέξανδρος Παπανικολάου, Ιωάννης Ντάβος. 
Η Αθήνα, προτάσσοντας το συμμαχικό συμφέρον εφάρμοσε αυστηρά την εκεχειρία και δεν έστειλε ούτε μισό φαντάρο στην Κύπρο, ενώ τα ελληνικά υποβρύχια παρακολουθούσαν τις τουρκικές «παντόφλες», να μεταφέρουν στρατό και εφόδια. 
Η τρίτη ελληνική δημοκρατία ξεκίνησε τον κύκλο της, τον Ιούλιο του 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου και έκλεισε τον κύκλο της με τη εσχάτη προδοσία της συνθηκολόγησης με την Διεθνή Χούντα των Επενδυτών και του ΔΝΤ. 
Ο συμμαχικός « επενδυτικός Αττίλας», και Παγκόσμια Διακυβέρνηση των περιούσιων Τραπεζιτών, μετά την Κύπρο μας επιτέθηκε μέσω των μνημονίων με σκοπό την πλήρη υποδούλωση και τον εξανδραποδισμό μας που ολοκληρώνεται με τον λαθροεποικισμό. 

Μεταπολίτευσις: Ήγουν , Κλεπτοκρατία-Φαυλοκρατία- Εβραιοκρατία-Μασονοκρατία -Αμερικανοκρατία

 Σπυρίδων Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/tJBE9G5qQp4

Ανώνυμος είπε...

Και μέσα στο εορταστικό κλίμα των μνημονίων και του Αττίλα Ι και ΙΙ το κουλό εξήγγειλε την εκμάθηση τούρκικων από το νηπιαγωγείο!!!
Οι ψηφοφόροι του να τον χαίρονται...

Ανώνυμος είπε...

Λεπτομερεια που πολυς κοσμος αγνοει:

Οι Τουρκαλαδες μετα μερικα χρονια απο την εισβολη, πουλησαν (για εναν ντενεκε λαδι) τις κλεμμενες περιουσιες των ελληνοκυπριων στα κατεχομενα, στους ....εβραιους οι οποιοι εχουν μετατρεψει αυτες τις ακινητες περιουσιες σε ξενοδοχειακεςς μοναδες και καζινα.

Μην νομιζουμε δηλ. οτι η εβραϊλα δεν εχει εμπλακει ΚΑΙ ΕΤΣΙ στο κυπριακο.
Χωρια που υδροφορα καραβια φευγουν καθημερινα απο τα κατεχομενα γεματα νερο με προορισμο την Χαϊφα και αλλα λιμανια της ισραελογιαφκας γιατι το τρομοκρατος τους δεν εχει νερο.


Γιουφτος κανονικος

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις :"... η τρίτη ελληνική δημοκρατία έκλεισε τον κύκλο της με την εσχάτη προδοσία της συνθηκολογησης με την Διεθνή Χούντα των επενδυτών και του ΔΝΤ"! Αλλά πώς έκλεισε τον κύκλο της; Αφού τα παλιοτσιρακια των Αθεατων, Κουλι και Τσιπρα, ακόμα κυβερνούν και ο παλιο-λα(γ)ος-στιφαδο ακόμα τούς ψηφίζει! Έστω και με την... "βοήθεια" της Singular!!!