27/10/20

Η Ελληνική Λύση μπήκε στην υπηρεσία των Πουρκουάδων. Στην πρώτη γραμμή της εξαπάτησης.

 Η Ελληνική Λύση «καταδικάζει απερίφραστα όσους επιχαίρουν επί του δυσμενούς συμβάντος» για το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, «για άθλιες, μικροκομματικές σκοπιμότητες». 

Η Ελληνική Λύση, εύχεται ταχεία ανάρρωση στους ναυαγούς άνδρες του πληρώματος  του Ναρκαλιευτικού που υπέστησαν σωματικές βλάβες, ώστε «να βρεθούν και πάλι στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της πατρίδας μας».

 

Κατά την γνώμη μου ,Άθλιος είναι εκείνος που συγκαλύπτει την διαφθορά και την κατάρρευση που αποκαλύφθηκε από το δυσμενές συμβάν, και μπαίνει μπροστά για να εξαπατήσει  τον χαζό λαό  για τους χαραμοφάηδες επαγγελματίες ταβλαδόρους που παριστάνουν τους στρατιώτες. 


ΥΓ. Η  πρώτη γραμμή υπεράσπισης της πατρίδας μας κ. Βελόπουλε  δεν είναι στον Ναύσταθμο.

 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω την ψυχοσύνθεση κάποιου που ψήφισε Βελόπουλο αντί για Χρυσή Αυγή

Ανώνυμος είπε...

Πεστα ρε Χατζαροβιτς! Να τα πεις και στον Φλώρο όμως!

Ανώνυμος είπε...

Τα έχει δώσει τα δείγματα του ο εν λόγο.
Ότι έχει ας πούμε, εμπορικό δαιμόνιο και ελαστική συνείδηση..
Κάτι με χειρόγραφα του Ιησού, κάτι με προϊόντα τριχοφυΐας ενώ ο ίδιος είναι με αυξημένη φωταύγεια, κάτι αλοιφές από άγιο όρος made in Βulgaria κ.α.
Με διακριτή αφωνία σε σημαντικά θέματα και κορόνες κατόπιν
Με άφεση αμαρτιών στο ΣΥΡΙΖΑ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας κτλ κτλ
(https://www.youtube.com/watch?v=n7iHn8QLu3E)

ΥΓ Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ήταν κομπλεξικοί, πρώην ψηφοφόροι της ΧΑ που αισθάνονταν βάρος με τη «ρετσινιά» του χρυσαυγίτη.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, τί περίμενες από τον Βελο ρε Χατζαρα;

19 Απριλίου 1965. Η Ελληνοτούρκικη Κρίση. Η τουρκική κυβέρνηση, αποφάσισε την άμεση απέλαση 6.000 Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης που διατηρούσαν την ελληνική υπηκοότητα,

  Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοινοποίηση στο Pinterest