22/10/20

Λίγο πριν την Κάλπη μέχρι και οι μουλάδες του Ιράν βοηθάνε τον διεφθαρμένο παιδεραστή Μπάιντεν

 

Ο αρχηγός της Εθνικής Υπηρεσίας  Πληροφοριών των ΗΠΑ (DNI), Τζον Ράτκλιφ δήλωσε ότι το Ιράν προσπαθεί  να παρέμβει κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών, με «ψεύτικα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να φοβίσει τους ψηφοφόρους, να δημιουργήσει δημόσια αναταραχή και να βλάψει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ».

 O Τζον Ράτκλιφ ήταν Ρεπουμπλικανός βουλευτής, του Τέξας  και ήταν πρόταση του Τραμπ. Ψηφίστηκε στην Γερουσία με 49 ψήφους υπέρ έναντι 44 κατά.

Ο Τζον Ράτκλιφ,  δήλωσε ότι , «η Τεχεράνη έχει  λάβει συγκεκριμένα μέτρα» για να  «επηρεάσει την κοινή γνώμη» σε σχέση με τις αμερικανικές εκλογές. Ταυτόχρονα, ο Ράτκλιφ απέρριψε την ύπαρξη τέτοιων ενεργειών εκ μέρους της Ρωσίας, αλλά επεσήμανε ότι υπάρχουν «αναφορές» από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για δραστηριότητες της Μόσχας , όπως υπήρχαν και  «το 2016».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ 2000 ΣΥΝ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΨΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ


ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ

ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ 2020 ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΣΟΦΟ ΜΑΛΙΣΤΑ

ΟΤΙ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ

ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΔΟΤΗΣ ΑΤΕΚΝΟΥ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ

ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


ΕΙΔΕΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟΣ ?


ΤΙ ΤΕΣΤ DNA ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ,ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΘΕΟ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΛΗΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΗ ΧΑΡΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ !

ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΡΥΦΟΛΟΥΓΚΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ


BREAKING: Pope Francis endorses same-sex civil unions for the first time as pope while being interviewed for the feature-length documentary “Francesco.” “Homosexual people have the right to be in a family. They are children of God,” Francis said.

Ανώνυμος είπε...

Ιραν και Ρωσσιαααααα!
Χμμμμμ!!!
Λιγο τραβηγμενο το γλιεπ' απ' το παρατηρητηριο του τσαντηριου μου.
Ακομα κι αι μαϊμουδαι μου αλυχταν'!

Μηπως ειναι τιποτε ισραελοεβραιοδακτυλος; λεω 'γω τωρα!

Μου θυμιζει την ..."νιγηριανη απατη", οπου εβραιοτηλεφωνοαπατεωνες απο το Ισραηλ και αλλες ευρωπαϊκες χωρες προπαθουσαν μεσω τηλεφωνηματων να αποκομισουν στοιχεια ιδιωτικης φυσεως απο τον χανο τηλεθεατη, ητοι:
Τραπεζες, κωδικους, ΑΦΜ, διευθυνσεις κλπ, ωστε να δρεψουν αργοτερα τους τραπεζικους λογαριασμους τους.
Μεριμνουσαν δε τεχνικα, ωστε να φαινεται οτι τα τηλεφωνηματα που εκαναν προερχοντω οχι απ το ισραηλ ή την Αγγλια, Γαλλια κλπ αλλα απο την...Νιγηρια.



Γιουφτος στο παρατηρητηριον

Ανώνυμος είπε...


ΑΝ λεμε ΑΝ κερδισει τις εκλογες ο Μπαϊντεν, με το που θα περασει το ποδι του ο διεφθαρμενος κωλογερας στο κατωφλι του Λευκου Οικου θα δωσει διαταγη στους στρατηγους του να επιτεθουν στη Περσια (για χατηρι φυσικα της ισραελογιαφκας, οπως εκανε ο Μπους ο κοκαϊνακιας, με τον Σανταμ και τα δηθεν ΟΜΚ.)


Το Ιραν "επιδιωκει και βοηθαει" για νικη του Μπαϊντεν και της Ινδης σικσας;
Ελα "θηλεον γεννητικο οργανο" στην θεση σου.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...