25/10/20

Τα «Μαύρα Νέα» και οι αγράμματοι ρουφιανογράφοι

 

Μας έχουν πρήξει με το αρνητικό «ρεκόρ» που επαναλαμβάνει κάθε τηλε-πουλάνα και κάθε τηλε-μαλάπας.

 Αρνητικό ρεκόρ έκανε ο δείκτης του χρηματιστηρίου  της Νέας Υόρκης όταν κατέρρευσε. Αρνητικό ρεκόρ, σημαίνει  αρνητικό πρόσημο. ΠΛΗΝ, Δηλαδή μεγάλη πτώση.  

Η αύξηση των κρουσμάτων του κοροϊδοϊού είναι «αύξηση». Και αφού είναι αύξηση θα έχει   ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ. Δηλαδή ΣΥΝ. Και αφού έχει ΣΥΝ δεν είναι αρνητικό ρεκόρ.

Η αύξηση των κρουσμάτων του κοροϊδοϊού είναι ΚΑΚΗ ΕΙΔΗΣΗ. «ΜΑΥΡΟ ΜΑΝΤΑΤΟ». Και επομένως το «ρεκόρ», είναι «μαύρο».  

 

ΥΓ. Αει σιχτίρ πιά! (τουρκιστί)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το πιο μαύρο μαντάτο είναι ότι πιστεύεις στον κοροϊδοϊό, στα "κρούσματα" βάσει της PCR που ο ίδιος ο δημιουργός Kary Mullis έλεγε ότι δεν κάνει για διάγνωση μεταδοτικών ασθενειών και φυσικά ότι προωθείς εμβολιασμό βάσει του δόγματος καλό-κακό εμβόλιο

Ανώνυμος είπε...



Εμενα παλι μου κανει εντυπωση που οι παντρεμενες ή μη, τηλεβιζιτες και καραγκιοζοπαιχτες τηλερουφιανοι, εχουν φαγωθει να ειρωνευονται και να κατηγορουν τον Τραμπ με ΟΤΙ πει ή ΟΤΙ κανει αντιγραφοντας τα εβραιορουφιανοκαλα της Αμερικης με πρωτο-πρωτο το CNN.
Επροχτε, ο Τραμπ, μολις εβγαινε απ το εκλογικο κεντρο που ψηφισε, μια «αμερικανις» τηλεπουτανα τον ρωτησε με ναζι ...ΠΟΙΟΝ ψηφισε. Κι αυτος της απαντησε με το ιδιο στυλακι οτι ψηφισε καποιον μαγκα που τον λενε Τραμπ.
Εεεε τι ηταν να το πει αυτο; Τον ειρωνευτηκε ακομα και ο.....Μπραβελακης! Που ο Τραμπ απαντησε στην τηλε-ρουφιανα με θρασσος. Δεν ειρωνευτηκε ομως την τηλεπουτανα! (Δε ξερω ρε παιδια αλλα οπως βλεπω αυτο το λαμογιο στην αλαφοτσοντοτουβουλα σκεφομαι οτι αν του βαλεις ενα ξυλακι στην πλατη ειναι ιδιος ο Χατζατζαρης.
Μεχρι και οι μαϊμουδες μου αλυχτανε μολις τον βλεπουν στο γυαλι)

Οταν ομως το αφεντικο τους, ο σουλταν-πασας Ερντογαν, περναει με τις φραγατες του εξω απ' το Πειραια, τρεχουν ολοι ομου να γλυψουν το κωλο του Τραμπ μπας και πει δυο λεξουλες στον πασα τους. Μαζι τους τρεχει και η Ιουντηθ απ την Στησιχορου.

Φαινεται οτι οι εισαγγελατοι ελληνοφωνοι ολοκαυτωμενοι περηφανοι αρνητες του αιδοιου και περηφανες αρνητριες του πεους δεν τον πανε τον Τραμπ, γιατι επι των ημερων του και μεχρι σημερα ζησαμε την δικη και καταδικη ενος εβραιου χοιρου του Χολλυγουντ ονοματι Γουεϊνσταϊν (χρηματοδοτη της Χιλαρι και του Μπιλ) ο οποιος εβαζε χερι ή και βιαζε οποια βιζιτοσταρλετ προσλαμβανε να παιξουν στις ταινιες του.
Ειδαμε να ξεφυτρωνει σιγα-σιγα το σεξο-σκανδαλο/παγιδα/εκβιασμοι πολιτικων κλπ οργανωμενο απο ισραηλ μερια φυσικα, του "γιαχβε" σχωρεστον, Τζεφρυ Επσταϊν με την εβραια τσατσα Μαξουελ που παραμενει στην στενη μεχρι να τα ξερασει ολα (συμπεριλαμβανομενων και των αθλων Μπιλ και Χιλαρι με 14χρονες πιτσιρικες/ους στο γαμονησι της Καραϊβικης) και να δικαστει, κορη του αρχιρουφιανου της ΜΟΣΣΑΝΤ, "γιαχβε" σχωρεστον κι αυτον.
Ειδαμε και την "οικογενεια" Μπαϊντεν να ξεμυτιζει με τις ανωμαλιες της και τις κλεψιες της, κι ακομα ΤΙ εχουμε να δουμε και ν' ακουσουμε για δαυτους.

ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ επι Τραμπ.
Καινουργιους πολεμους, που αμα και βγει ο γεροντοκλεφτης Μπαϊντεν θα αρχισει ο Τριτος Παγκοσμιος.
Γι αυτο κι εχουν λυσσαξει με τον Τραμπ οι σεσημασμενοι πουστηδες και πουτανες των ελληνοφωνων τσοντοκαναλων και της ελληνοφωνης εισαγγελατο-μπλογκοσφαιρας και επισημοι συμμαχοι του....γισραελ.




Γιουφτος - Εξαμιλια Κορινθιας.

Ανώνυμος είπε...

Γλώττα λανθάνουσα, αληθή λέγει!
Λοιπόν, τα αρνητικά ρεκόρ σημαίνει ότι ΔΕΝ υπάρχουν νέα κρούσματα, μηδενίστηκαν (είπαν την αλήθεια κατά λάθος)!
Τα "νέα κρούσματα" βρίσκονται στο μυαλό του χαρδαλιά, των πληρωμένων τηλεμαϊντανών και λοιπών ειδικών...

Ανώνυμος είπε...

Ελα νι-νι στον τοπο σου.
Μη μου πειτε οτι η "μικρα" στην φωτο που πηδαει ο Hunter ειναι η Μαλια, κορη του Ομπαμια;

https://image-cdn.parler.com/n/Y/nYWAjHVlJp.jpeg


Αν πραγματι ειναι, δωσε κι εμενα μπαρμπα.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...