26/4/21

Η τελετουργική εκτέλεση του Ιωάννη Καποδίστρια στο Ναύπλιο, έγινε με εντολή της Στοάς του Λονδίνου και του Ρότσιλντ

 

Επιτέλους ! 
 Η Ελληνική Βουλή μετά από 190 χρόνια σιωπής ,οφείλει να συγκροτήσει Ανακριτική Επιτροπή για την εξέταση της δικογραφίας για τη δολοφονία του Καποδίστρια που διαβιβάστηκε στην Εθνοσυνέλευση από την Ανάκριση το 1832 και έκτοτε ο φάκελος παραμένει κλειστός . Η Ελληνική Βουλή πρέπει να καταδικάσει πολιτικά τους δολοφόνους έστω 200 χρόνια μετά. Οι Στοές Ζακύνθου και Κερκύρας γνωρίζουν τον δολοφόνο που «έμπηξε» το «τεκτονικό ξίφος» στα σωθικά του Εθνάρχη αλλά ΚΑΝΕΙΣ εισαγγελέας δεν τους ρώτησε ΠΟΤΕ! 

 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Οι πρώτες πανελλήνιες εξετάσεις Επάρκειας Γνώσεων Πολιτογραφήσεως θα διενεργηθούν στις 16 Μαΐου 2021, εγκαινιάζοντας το νέο σύστημα χορηγήσεως ελληνικής... ... ... ιθαγενείας. Η επομένη ημερομηνία των εξετάσεων για το Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσεων Πολιτογραφήσεως, θα είναι η 7η Νοεμβρίου 2021 !!! Ο Βορίδης τα κάνει αυτά... ο Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης..!" .
Και περιμένεις Σπύρο, να μας πούν αυτοί, ποιός σκότωσε τον Κυβερνήτη μας ; Αυτοί για να γίνουν χαλίφηδες, στην θέση του Χαλίφη, πουλήσανε και την μάννα τους.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...