27/4/21

Συνελήφθη στο Βέλγιο ο Γιάννης Λαγός, μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του. Υπέρ της άρσης της ασυλίας του Ιωάννη Λαγού ψήφισε η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

Είχε προηγηθεί άρση της ασυλίας του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στην ψηφοφορία, η οποία διενεργήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και τα αποτελέσματά της ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί , 658 ψήφισαν υπέρ και 25 κατά.

Σε μια αποστομωτική απάντηση απέναντι στους συκοφάντες τύπου Κούλογλου προέβη από το λογαριασμό του στο twitter  ο Γιάννης Λαγός. Όπως προκύπτει από την ανάρτηση του ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή, όσο οι κάθε λογής Κούλογλου βλέπουν οράματα για δήθεν Νορβηγίες , εκείνος παραμένει στο Βέλγιο, επιφυλάσσοντάς τους νέες εκπλήξεις.
Με απόφαση που δεν έχει ακόμα καθαρογραφεί και με έφεση που δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί, ο Ι. Λαγός οδηγείται στο Πραιτώριο από τους γνωστούς διώκτες, που δεν είναι άλλοι από το ίδιο το σύστημα.

2 σχόλια:

avdargor είπε...

τον εφΑγε η μαρμαγκα κ αυτονα

κατι τετοια να περιμενει κ το κινημα σου χατζαρα αν ειναι γνησιο ε....φανταζομαι.
οι εσεις εισθε καλοι ΑΝΤΙΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ δημοκραται ε;;; χαααχχα

Ανώνυμος είπε...

μέχρι να κάνεις ανάρτηση βγήκε και ένταλμα σύλληψης, ενώ άλλοι πάνε ακαταδίωκτοι με συνοπτικές διαδικασίες....

Η 24η Ιουνίου στην Ιστορία

Η 24η Ιουνίου είναι η 175η ημέρα του έτους. Έμειναν 190 μέρες, ως την 31η Δεκεμβρίου   972 . Ο ιδρυτής της δυναστείας των Πιάστ Μιέσκο Α'...