27/4/21

Ο κρυπτο-ιουδαίος Νεομπατριώτης Τζήμερος, το τέκνον του Περιστυλίου, αναμασά τα ψεύδη των πρακτόρων της Στοάς του Λονδίνου για τις σφαγές της Τριπολιτσάς και θέλει να τα επιβάλλει στη νέα Γενιά. Στείλτε τον στο Ψυχιατρείο και στον αγύριστο.

 

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ! Ο  επικοινωνιολόγος  Τζήμερος σαν ακραίος εθνομηδενιστής μιλά για ελληνικές σφαγές κατά των Τούρκων!  Όπως άλλα πρακτόρια. μιλάνε για τις «σφαγές» κατά των τουρκών, του ελληνικού Στρατού  στην Μικρά Ασία και για «τις  σφαγές της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο»

«Κάθε έθνος κάνει σφάλματα και αγριότητες», είπε ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά.

Αναμένουμε ο συνέταιρος του, Φαήλος να καταλάβει με το παλιάνθρωπο πήγε και άνοιξε μαγαζί .

«Αρνούμαστε να μάθουμε, διαβάζοντας τις εξιστορήσεις αυτοπτών μαρτύρων, Ελλήνων και φιλελλήνων, για το τι συνέβη στην Επανάσταση, για παράδειγμα, κατά την πολιορκία και την άλωση της Τριπολιτσάς. Διά της αποσιώπησης δεν χτίζεται εθνικό φρόνημα. Χτίζεται εθνικό μύθευμα»,  έγραψε ο τσαρλατάνος, που επιθυμεί να μας επιβάλει ως αληθινα τα μυθεύματα των πρακτόρων  τους οποίους θεωρεί εγκύρους επειδή έτσι του λένε τα αφεντικά του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βασικά αποκλείεται ο Τζήμερος να μην χρησιμοποιεί σεξουαλικά το ορθόν του έστω και αν του κάνει pegging η "γυναίκα" του.....

Ανώνυμος είπε...

Με το μπαρδόν και το ορθόν ! Και για του λόγου το αληθές, το κινέζικο σελφ-τέστ, γίνεται εκ των όπισθεν. Για πιό ορθόν ! Όσοι/όσες πιστοί, προστρέξατε !

Στις ΗΠΑ οι Δημοκρατικοί πνίγονται από το δικό τους σχοινί

Έστι δίκης οφθαλμός. Ο Δημοσιονομικός κορσές που επέβαλε το «Δημοκρατικό Κογκρέσο» για να στραγγαλίσει τον Πρόεδρο Τραμπ, πνίγει τώρα την Κ...